çok çok çok güzel tam kafamda tasarladığım sade ve şıklıkta evin, mutlu günlerde otur, yemek odanı nereden aldın ?
canım çok zevkli olmuş, çok beğendim güle güle aşkla otur :)
evinize tek kelime ile bayildim. galiba hepimizin hayalinde ayni ev var:)) masallahh cokkkk guzelll.. mobilyalarinizn tamamini mi 13e yaptirdnz?? sadece yatak odasini mi? eger sadece yatak odasi ise tamami kaca geldi?? herhangi bi sıkıntı yasadiniz mi?? yapilis nakliyat asamasnda fln?? ank.da mi oturuyosunuz yoksa baska bi sehre mi gonderdiler??? ayyy ne cok soru sordum. malum sitelerde referanslari iyi olan bi yere ihtiyacım var:)) ve son olarak da tabii ki firma ismi rica edicem. lutfeenn:)))
evinize tek kelime ile bayildim. galiba hepimizin hayalinde ayni ev var:)) masallahh cokkkk guzelll.. mobilyalarinizn tamamini mi 13e yaptirdnz?? sadece yatak odasini mi? eger sadece yatak odasi ise tamami kaca geldi?? herhangi bi sıkıntı yasadiniz mi?? yapilis nakliyat asamasnda fln?? ank.da mi oturuyosunuz yoksa baska bi sehre mi gonderdiler??? ayyy ne cok soru sordum. malum sitelerde referanslari iyi olan bi yere ihtiyacım var:)) ve son olarak da tabii ki firma ismi rica edicem. lutfeenn:)))
maşallah evin çok güzel,gerçekten dediğin gibi romantik:) Allahım huzur ve bereket versin inşallah evinize bol bol..
Eviniz çok güzel güle güle oturun. Yatak odasındaki fuşya ayaklı abajur çok hoş ben de yatak odama almak için internetten aynısını beğenmiştim ama emin olup alamadım. Kalite olarak nasıl memnunmusun? Bir de fiyatını hatırlıyormusun karşılaştırma yapmak için soruyorum.
Eviniz çok güzel güle güle oturun. Yatak odasındaki fuşya ayaklı abajur çok hoş ben de yatak odama almak için internetten aynısını beğenmiştim ama emin olup alamadım. Kalite olarak nasıl memnunmusun? Bir de fiyatını hatırlıyormusun karşılaştırma yapmak için soruyorum.
Ayy tatlım evini çook beğendim ya çok şirin hakikaten romantik
Bişey sorucam yatak örtünü nerden aldın ya da markası ne
maşallah evin çok güzel,gerçekten dediğin gibi romantik:) Allahım huzur ve bereket versin inşallah evinize bol bol..
Resmen hayalimdeki ev ve benim salondaki koltuk takımının rengi ile sizin salon aynı kara kara nasıl dekorasyon yaparım diye düşünüyordum nerdeyse nişanlımla aram açılmıştı ama eviniz süperKulade olmuş resimleri fikir olsun diye ödünç alıyorum bayıldım evine yok böyle bir huzur sadelik ve güzellik maşallah maşallah Mevlam nazardan saklasin :)
hersey cok hos çiçek detaylarına bayıldım o yeşil top top olan çiçegede bayaıldım enrden aldınız?
sehpanın üzerindeki vazonun içindeki pembe gülleri nerden aldınız öğrenebilir miyim? Nereden aldınız?
Eviniz çok şık olmuş gerçekten güle güle oturun :)
merhaba öncelikle bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...yardımcı olmaya çalışayım..ben o kadar çok gezdimki kafama göre olan bütçemi aşıyordu aslında gereksiz buluyordum o paraları vermeyi...ve karşıma mobilya fuarında özbal mobilya çıktı yine kafama göre değildi fakat ben anlattıkça ordaki beyefendi uygun birşeyler gösterdi ve üzerinde sevmediğimiz yerleri çıakrttık rengini değiştrdik falan derken istediğim şey ortaya çıktı..butun mobilyam 13 e falan geldi...hepsindende memnun kaldım...ben tüm eşyalarımı herşeyimi ankarada yaptığım için hepsi aynı anda tek bir kargoyla izmite geldi hiçbir sorun yaşamadım..umarım yardımcı olabilmişimdir..jhoşçakalın
Bu ne kadar sirin bi ev böyleherseyin özenle seçilmiş olduğu belli. Askla mutlulukla yasayin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?