Home romantik home

Eviniz çok güzel güle güle oturun. Yatak odasındaki fuşya ayaklı abajur çok hoş ben de yatak odama almak için internetten aynısını beğenmiştim ama emin olup alamadım. Kalite olarak nasıl memnunmusun? Bir de fiyatını hatırlıyormusun karşılaştırma yapmak için soruyorum.

Ayy tatlım evini çook beğendim ya çok şirin hakikaten romantik

Bişey sorucam yatak örtünü nerden aldın ya da markası ne

evinize tek kelime ile bayildim. galiba hepimizin hayalinde ayni ev var:)) masallahh cokkkk guzelll.. mobilyalarinizn tamamini mi 13e yaptirdnz?? sadece yatak odasini mi? eger sadece yatak odasi ise tamami kaca geldi?? herhangi bi sıkıntı yasadiniz mi?? yapilis nakliyat asamasnda fln?? ank.da mi oturuyosunuz yoksa baska bi sehre mi gonderdiler??? ayyy ne cok soru sordum. malum sitelerde referanslari iyi olan bi yere ihtiyacım var:)) ve son olarak da tabii ki firma ismi rica edicem. lutfeenn:)))

maşallah evin çok güzel,gerçekten dediğin gibi romantik:) Allahım huzur ve bereket versin inşallah evinize bol bol..

merhaba öncelikle bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...yardımcı olmaya çalışayım..ben o kadar çok gezdimki kafama göre olan bütçemi aşıyordu aslında gereksiz buluyordum o paraları vermeyi...ve karşıma mobilya fuarında özbal mobilya çıktı yine kafama göre değildi fakat ben anlattıkça ordaki beyefendi uygun birşeyler gösterdi ve üzerinde sevmediğimiz yerleri çıakrttık rengini değiştrdik falan derken istediğim şey ortaya çıktı..butun mobilyam 13 e falan geldi...hepsindende memnun kaldım...ben tüm eşyalarımı herşeyimi ankarada yaptığım için hepsi aynı anda tek bir kargoyla izmite geldi hiçbir sorun yaşamadım..umarım yardımcı olabilmişimdir..jhoşçakalın

maşallah evin çok güzel,gerçekten dediğin gibi romantik:) Allahım huzur ve bereket versin inşallah evinize bol bol..

çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim

cok teşekkür ederim...beğenmenize sevindim abajurlar kız kardeşim ve annemden doğumgünü hediyesi idi... ahşap çok gösterişli abajurlar zaten 250 den başlıyor ben memnunum

teşekkür ederm beğenmene çok sevindimm....abajurlar ahşap kalitesi güzel ben memnunum fiyatlarını bilemiyorum kızkardeşim ve annemin hediyesi idi.

Ayy tatlım evini çook beğendim ya çok şirin hakikaten romantik

Bişey sorucam yatak örtünü nerden aldın ya da markası ne

çok teşekkür ederimm....bende çok beğenerek home art dan aldım

Son düzenleme:

:)çok teşekkür ederim bu güzael dileklerin için yalnız bnm kendi evim olmadığından yapılacak bir çok şeyi erteliyorum...duvar kağıdı ve farklı boya rengi en çok yapmayı istediğim şeyler şimdilik bu kadarı ile yetiniyorum.

çookk teşekkür ederim:) güle güle kullanın

harika ya herşey o sabunluklar salondaki masa üstündeki mumluklara taktığın çiçekler falan hepsi süper bence.güle güle oturun evinizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…