Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben 18 yaşımdayım ve bu diyeti bebeto rumuzlu kişinin diyetten iyi sonuç alması üzerine başladım 4 kilo da vermiştim 66 dan 62 ye kadar düşmüştüm ama diyeti öylesine bi bozdum ki şu an maalesef 68.3 kiloyum yememin de sebebi birine sinirlenmem sonucu oldu...ama dersimi aldım ve bu sefer de daha azimli ve kararlıyım bu nedenle şu an itibariyle 10 dk lık üyeyim buraya ve ilk mesajımı yazıyorum...lütfen bana ilham verin kızlar n'ooluurrrr buna o kadar ihtiyacım var ki şimdiden herkese kolay gelsin diyorum
Merhaba canim sen 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin? Skma canini aldiysan geri verirsin en onemlisi azim diorum ben. Eskiden benim diyetlerim 2 gunden fazla surmuodu aninda bozuodum. Sonra bi azim geldi dedim artik kacmicam diyetten ve bende kilo vermeye basladim ama bu aralar kilo vermem durduniye bilmiorum bi turlu veremiorum bu diyete baslamak istiorum bi de patates diyeti varmis onuda denemek istiorum insallah veririm
ama ben sali basliyacagim dekrar
selam guliss nasilsin! bende 77 kiloyum birbirimizi takip ederek yapalimmi bu diyeti belki oyle daha dikatli olur ve kolay kolay birakmayiz ne dersin ?