- 15 Şubat 2010
- 6
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derevet 2 günü kacamaksiz tamamladim ve bu sabah agiz tadiyla kahvaltimi yaptim
sevgili bizek ben diyetimi bozduğum için utanmcımdan yazamadım kusuruma bakma bu arada senin adına çok sevindim sen bozmana rağmen 2 kilo vermişsin ben cuma günü kendime 2. bir şans daha vericem biraz moralim bozulmuştu da ondan diyeti fln unttum.başlayınca günlük yazıcam
nattynova cim ayni seyler senin icinde gecerli moral bozmak yok yola devam. Uzun yollarda arada mola olur.:lepi:
sevgili bizek'cim pazar sabahından itibaren (yani yarın sabahtan itibaren)greryfurtlarım hazır hihoyyyt kendime ha gayret diyip duruyorum şu sıralar;herkese kolay gelsin tekrar yerimseniben
Merhaba kizlar ben bu diyete dun basladim bugun ikinci gunum. Bugunde bitsin gerisi kolay :))
gelismeleri yazicam sizde yazin birbirimize destek olalim. Bu arada ben 53 kiloyum 50 kilo olmak istiorum 1 hafta da mumkunse tabi :)
Selam yeliz hosgeldin evet aslinda 1 hafta boyunca yaparsan 3kilo veriyorsun ama sonraki haftalar dikkat etmezsen hepsini geri aliyorsun ben hep diyetlerimi ya besinci yada altinci gunumde bozuyorum elde olmayan sebeplerden ya birileri geliyor oturmaya yada ben gidiyorum biryerlere ama 5 gunde bile 2 kilo verebiliyordum ve bozdugum zamanda 1 kiloyu geri aliyorum gerci ben boyle yapa yapada 2 ayda 5 6 kilo verdim ama hic bozmadan devam edebilseydim heralde bir 10 kilo vermistim. neyse bugun tekrar basladim bir hafta sonra gene bakacagiz duruma bu arada 53 kiloyum demissin ben 60 64 olsam 64 kere takla atarim valla neyse tekrar yazarim bakalim ne olacak :)))
Ben 100% karisik meyve suyu içtim kizlar tabi iyi mi yaptim bilmiorum :)
iki gunu atlattim sonunda bugun kahvaltimi ettim deminde salatami yedim simdilik zorlanmiorum umarim boyle devam eder.. Bu arada baska kimler yapior su an bu diyeti?
hollywood dıyeti evet zor ama yapılabılıo azimli olduktan sonra . 2006 yılında 3 hafta yaptım 8kg verdım daha sonra bır rahatsızlık sebebıyle hastaneye yattım tabı serumlar yemeler ıcmeler derken gerı geldı kılolar.ustune dogumda yapınca oldum 90 kg boyum 1,69!! 4 hafta once akapunktura basladım yedıklerıme dıkkat edıp haftada 3 gunde 1 er saat orta tempolu yuruyus yaptım verdım 4 kg !suan 86 yım ve bugun buyuk bır azımle basladım meyve suyu ve su ıcmeye :) yanlız ben meyve suyunu cok sevmıorum sabah 9 dan berı 200 ml bıle bıtıremedım bol su ıcıorum sanırım o benı ıdare eder :) herkese bol kılo vermeler :enbuyukkk:
selam dudi Ya bende 160 boyum be 84 kiloydum bundan 2 ay once cesitli diyetlerle 2 ayda 6kilo vermeyi basardim devamli bozsamda tamamamen birakmadim gerci hic bozmasaydimda 10 kiloda verebilirdim cunku ben verdigim kilolari hep geri aldim. ama 60 64 olana kadar devam hollywood diyetine en azindan verdikten sonrada devam ederiz duzenli beslenmeye. Ah keske bi gitse su 10 15 kilo. ya alirken boyle zorlanmiyoruz verirken niye boyle zor oluyo :1no2:
gıdecek azmettım ben daha yasım genc bu kdr kılo ıle yasmaya nıyetım yok bundan sonra. ne pahasına olursa olsun vercem :)) evet zaten ben 1 aydır duzenlı beslenıorum bugunde cok rahatım umarım bole devam eder persembe tartılcam yazarım kılomu.merak ettıgım bı konu var acaba 1 aydan fazla yapan oldu mu bu dıyetı kac kılo verdı?zararı var mı?