Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ZAMBAK 3
o zaman senle beraber zayıflıcaz :)
birbirimize destek olalımmm
tamam tam gaz devam bakalım
kendini iyi hissetmezsen devam etme yada ye az bişeyler
saglık önemli tabikii
bakalım ben yemedim bişey ama yarın daha zor geçecek gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
bakalım yarın olsun yazarım buraya yenidennn
6kilomu fazlan varr
ewt ama kilom çok olmadığı için biraz zor kg veriorum, o yüsden brz zor geçio, ama dayanıcam sonuna kadar :) 2 hafta nedir ki diil mi:) bi de callanetics ve stepperla leg magic e güveniorum umarım bu motivasyonda giderim/ gideriz :)
bugün bitti sayılır kaldı 11 gün :) hihoyyyt
yok ya bozulmaz motivasyonum ama ben bi diyete tabii kalmayinca fast food yiyiorum simdi bi düzenim oldu spor filan , ama meyve suyuyla dayanamıorum tabi, ben de ligh peynirli salata yaptim onu yedim, aksama da belki light yogurt yerim, simdi callanetics zamani,
yani anlicağim mot a mot uymuorum meyve suyu günlerine, dier günlere de meyve olarak ara oğün eklicem, bu diyet listeleride genelde hep aynı zaten, sabah hafif kahvaltı, oglen salatalar yogurt filan aksama da izgara. olay bu aslında. yanında da bol bol su ve spor.
1 aydır yapcam hep erteliodum ama artik vazgecmek yok :))
bi kisi daha katilmis :) hos geldin mezzozzzzz
hep beraber zayiflioruzzz oleyyy :)
tebrikler su da olsa yinede iyidir cahilliğimi bağışlayın ama stepper ve callanetics nedir bi spor türümü?:uhm:selam kızlarrrr
meyve suylu günlerim bitti, üstelik arada kaçamaklar da yaptım ( sağlıklı bi şekilde :)
veee sabah tartıldım hemen 1 kg gitmis muhtemelen giden su ama olsun motive ediyor.
akşama stepper ve callanetics e devam edicem.
3.gündeki kahvaltıya uydum, öğlende zeytinli salata ve 5 adet diyet bisküvi yedim, akşama mantarlı omlet yemicem enginar yapcamm, sonuçta enginar ın da kcal. si baya az ve faydali,
sabah kahvaltılarına peynirle 1 dilim ekmek yemeği düşünüorum sürekli olarak, yoksa düşer bayılırım valla :))
su an ii gidiorum sporu da aksatmıorum bu sefer olcak kızlar, hep beraberrr zayıflıcazzz bahar gelmedenn :)))
İşte meselede o spor yapamıyorum bebeğim var yaramaz çok.yoğurtla brokoli nedir ya, ben de salata yemiştim, şu an 3. gündeyim, sporlarım bitti, tansiyonum düşmesin die light ayran içtim içine biraz tuz katıp, bence aradaki sebze-meyve vari kaçamaklar çok da önemli diildir, spor yapıldıktan sonra.