- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
-
- Konu Sahibi Bluerabbit
Peki hande polat yağını biliyor musunuz işe yariyor muÖncelikle ben her duş sonrası saçlarımı sirkeli su ile duruluyorum bu işlem saç hücrelerine uyarı verir kepek oluşumunu önler saç dibinde brikmiş yağ ve kirden arınmasını sağlar hafta da 3 kez bir yemek kaşığı hint yağı ile suyu karıştırın saç diplerine uygulayın 5 dk masaj yapın ve streç film ile sarın 1 saat bejlet canım
Kürü diyeyim daha doğrusuPeki hande polat yağını biliyor musunuz işe yariyor mu
Evet canım biliyorum fakat 6 8 ay bence çok geç bir zaman sürece çörek otu bagdem yağı benim size tavsiyem E vitamini içeren yağlar kullanmanız susam zeytinyagı badem yağı çamterebentin yağı nı öneririm ayrıca çamterebentin tagını şampuan içerisine 1 kapat döküp kullanabilirsiniz daha hızlı sonuç alırsınız hem pratik ve kolay bir yöntemKürü diyeyim daha doğrusu
Revox kullandigim için dökmeyin diyorlar ama bilemiyorum canımEvet canım biliyorum fakat 6 8 ay bence çok geç bir zaman sürece çörek otu bagdem yağı benim size tavsiyem E vitamini içeren yağlar kullanmanız susam zeytinyagı badem yağı çamterebentin yağı nı öneririm ayrıca çamterebentin tagını şampuan içerisine 1 kapat döküp kullanabilirsiniz daha hızlı sonuç alırsınız hem pratik ve kolay bir yöntem
Peki bu şampuan işe yarıyor mu canım eğer ki kullanılmaması gerekiyorsa ilk önce kullanmış olduğunuz şampuanın bitmesi gerekiyor yan etki yapabilşrRevox kullandigim için dökmeyin diyorlar ama bilemiyorum canım
Duzenli olarak revox kullaniyorum baska kimyasal bisey surmedim sacima bu sure icinde etkisini gorebilmek icin sadece dustan sonra argan yağı uyguluyorum ortadan uçlara doğru saçlarım çok bakımlı oncelikle kirik yok denecek kadar az ama uzamaya daha bi etkisini görmedim yine de revox iyi bir sampuan kokusu da hoşuma gidiyor benim :)Peki bu şampuan işe yarıyor mu canım eğer ki kullanılmaması gerekiyorsa ilk önce kullanmış olduğunuz şampuanın bitmesi gerekiyor yan etki yapabilşr
Anladım teşekkür ederim cnm ben kimyasal hiç kullanmam ondan sorayım dedimDuzenli olarak revox kullaniyorum baska kimyasal bisey surmedim sacima bu sure icinde etkisini gorebilmek icin sadece dustan sonra argan yağı uyguluyorum ortadan uçlara doğru saçlarım çok bakımlı oncelikle kirik yok denecek kadar az ama uzamaya daha bi etkisini görmedim yine de revox iyi bir sampuan kokusu da hoşuma gidiyor benim :)
Bende soğan suyu yapıyorum gelişim olursa yazarımMenekşe yağı ve yılan yağı Bende çok çok ise yaradı tavsiye ederim
Bende soğan suyu yapıyorum gelişim olursa yazarım
Ben saçlarım acicidan mahfoldugu için kesmek zorunda kaldim kısa kesildi bayağı yılan yağı ve menekşe gerçekten ise yarıyor ve en çok uzatan ısırgan özlü şampuan bunu deneyin benim saçım omuzlarimdayken sırtıma kadar uzadı yani bi 7 cm uzadı rahat
Ne kadar sürede uzadı peki
Bende mavi siyahdan platin sarısına döndüm saçlarım belimdeydi ve kestirmek zorunda kaldım ayrıca B12 anemisi olduğu için çok zayıfım içden besleyemiyorum saçımı
2 ay da çok iyi normal de ayda bir saç 2 ile 2.5 cm uzar bende deneyim inş faydası olurYalanım olmasın 1 buçuk 2 ay gibi bi sürede uzadı ama çok küçük küçük saç uçlarından haftada bir alın çok küçük ama o daha hızlı uzamasını sağlıyor
2 ay da çok iyi normal de ayda bir saç 2 ile 2.5 cm uzar bende deneyim inş faydası olur
Evet esimde şaşırmıştı benim normalde çok çabuk uzuyor saçım ama o çok kısa kestirdiğim dönem küstü gibi oldu ısırgan özlü şampuan menekşe yağı yılan yağı devam ettim ve her hafta küçük küçük uçlardan aldım uzadı
Önce menekşe ile yılan yağını surun saç diplerinden uçlara kadar 30 dk bekleyin
Isırgan özlü şampuan ile yıkayın
Bir konu hakkında birşey sormak istiyorum bu arada kızlar 2 aylık evliyim gögüs büyütme hakkında bilginiz var mı?