- Konu Sahibi Bluerabbit
Haklisiniz bu konuda pek bisey diyemem ben de ortaokulda basladim boyamaya cok islem gordu saclarim ama şöyle bir durum var ne zaman boyatsam uzadiginda tekrar kisacik kestirir temiz sacima boya yapardim yani sacim asla kopmadi acici surmemistim 18 yasima kadar daha sonra mavi mor yesil kizil derken her seyi yaptim genclik hevesiyle ama benim rengim dogalliktan yana degil olmuyor denedim siyah boya icimi karartiyor depresyona sokuyor tabiki sacin sagligi onemli ama bakim yaparken de dogru bakimi uygulamak gerek saclarimda acici olmasina ragmen 4 5 gunde dibim geldi suan hizla uzamaya devam ediyor , saçımda nereye kadar gidebilirim ayarını bildigimden sorun olmuyor çıraklık yapmistim kuaforde ve market sampuani tarzinda urunler kullanmıyorum %90 dogal veya tam dogal vegan urunler kullaniyorum saca her gun bakim yapilmiyor maalesef gozenekleri tıkıyor bundan dolayi sac daha kotu hale gelmis olabilir ben de bu yolda çok tecrubelendim ve gercekten hasar kalici olsa boyle bisey yapmazdim ama artık her ay sacimi kestiriyorum fazlasiyla uzamaya devam ediyor :) yani şimdilik hic bir sorunum yok saclarim bakim yaptikca yumusakligini kazaniyor dokulme de yaşamadim
uzamasına sevindim, zaten oldukça bilgili görünüyorsun da saç konusunda :) en iyi saç ne uzun ne kısa, sadece sağlıklı saç. kestirdiğine göre sağlıklıdır da. ama yine de koyu renk saçlarının kıymetini bil derim :) mutlu sağlıklı saçlar ve günler dilerim :)