Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

Önceden sürmüyordum kötü bi etkisi olur diye ama madem uzatan maske dedim yedirdim bir güzel diplere ölçtüm bugün saçımı 1 milim uzamış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) ve diyor ki haftada 2 3 kez uygulayın ben sac kremi kullanmıyorum 2 3 aydır saçımı yıkadıktan sonra lorealin mucizevi yağından sürüp nemliyken tarıyorum yeterli oluyor zaten saçım o kadar bakımlı ve yumuşak ki bir yandan diyorum kestirdigim iyi oldu aslında saçım kendine geldi diyorum, inanin tam 5 10 gün saçımda 1 düğüm oluştu yıkadım taradım açılmadı baktım topak topak oldu en son kırık aldirmaya gittim en buyuk hatamiz saç boyamak işte yoksa saç neden bu kadar yıpransın yeşil kızıl mor pembe mavi sarı siyah kumral derken kel olmama ramak kaldı :KK9:
maskenin icerigine bakin dimethicone varsa diplere surmeyin silikon zamanla dipleri tikar ve sac dökülmesine neden olur

maskenin icerigine bakin dimethicone varsa diplere surmeyin silikon zamanla dipleri tikar ve sac dökülmesine neden olur
Çok doğru ben dikkatsizim farketmiyorum bu tür şeyleri ama arindirici sampuan gördüm revoxta haftada 1 kullanılıyormuş onu da denemek istiyorum kalıntıları gideriyormuş

Çok doğru ben dikkatsizim farketmiyorum bu tür şeyleri ama arindirici sampuan gördüm revoxta haftada 1 kullanılıyormuş onu da denemek istiyorum kalıntıları gideriyormuş
o tarz şampuanlar genellikle saci bakima hazirlamak icin kullanılır bence normal bakiminizi yapip maskeyi diplere degdirmeden surup durulayin arindirici sampuana falan gerek yok ama yok deniycem diyorsaniz da siz bilirsiniz :)

o tarz şampuanlar genellikle saci bakima hazirlamak icin kullanılır bence normal bakiminizi yapip maskeyi diplere degdirmeden surup durulayin arindirici sampuana falan gerek yok ama yok deniycem diyorsaniz da siz bilirsiniz :)
Diplere bişeyler sürmeye hep eriniyorum ama uzatma etkisi dipteyse üşenmemem lazım diyorum kendime :)

Dax kafamdan çıkmadı yine 3 kez sampuanlamama rağmen daxı bırakıyorum arkadaşlar hande polat kürü kullanıcam

Dax kafamdan çıkmadı yine 3 kez sampuanlamama rağmen daxı bırakıyorum arkadaşlar hande polat kürü kullanıcam
Merhaba bende yeni basladim sac uzatmaya. Omuzlarimdaki kinali saclarimdan kurtulup kendi dogal sacimi tamamen uzatmak istiyorum konu da actim da aslinda sunu soyleyecektim dax siparis verdim haftaici gelecek neden kullanmayi biraktiniz bende dokulme yapiyor gibi yorumlar gordum acikcasi korktum :KK43: dax i akitmak icin islatmadan once sampuanlama yapmak gerek diye duymustum

Merhaba bende yeni basladim sac uzatmaya. Omuzlarimdaki kinali saclarimdan kurtulup kendi dogal sacimi tamamen uzatmak istiyorum konu da actim da aslinda sunu soyleyecektim dax siparis verdim haftaici gelecek neden kullanmayi biraktiniz bende dokulme yapiyor gibi yorumlar gordum acikcasi korktum :KK43: dax i akitmak icin islatmadan once sampuanlama yapmak gerek diye duymustum
İslatmadan sampuanladım fakat çıkmadı kafamdan işe kursa giderken çok sorun oluyor hep dışarı çıktığım için ve evet saçı döküyor ama herkeste aynı etki olmaz :)

Kızlar aktara gittim , bana baska bisey aldırmadı valla lavanta vermedi sinameki vermedi şimdi fotoğrafını koyucam ısrarla saçımı uzatıcam diyorum bunlar yeterli olur diyor bana yani revox ve karışık yağ bakımı simdi fotoğrafı eklerim

Sonunda çektim

Eklentiler

• IMG_20171108_205800_372.jpg
    IMG_20171108_205800_372.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 293
Bu katlar uzamadan kestirmiyorum saçımı kızlar yani seneye anca kestiririm içeriğini çekmeye çalıştım ama fotoğraflar kalitesiz yükleniyor buraya neyse ben yazayim , zeytinyağı , argan yağı , çam terebentin , tatlı badem yağı , susam yağı , ceviz yağı , ısırgan tohumu yağı , menekşe yağı , mersin yağı , çörekotu yağı , lavanta yağı , biberiye yağı , defne yağı , sarımsak yağı , limon yağı , e vitamini

Eklentiler

• IMG_20171108_210130_192.jpg
    IMG_20171108_210130_192.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 303
  • IMG_20171108_210023_824.jpg
    IMG_20171108_210023_824.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 209
Kızlar aktara gittim , bana baska bisey aldırmadı valla lavanta vermedi sinameki vermedi şimdi fotoğrafını koyucam ısrarla saçımı uzatıcam diyorum bunlar yeterli olur diyor bana yani revox ve karışık yağ bakımı simdi fotoğrafı eklerim
Sen aktarları dinleme, biz teceübeliyiz. Sinameki de lavanta da etkili oldu.

Sen aktarları dinleme, biz teceübeliyiz. Sinameki de lavanta da etkili oldu.
Diplere 1 kez uyguladim allahtan , ya bana direk revox verdi hayır bi de pahali sonuc alamasam ne olacak 2 ayda 80 lira vermiş olucam çok sinir oluyorum her gün ağladım valla ilk ayda saçım yüzünden psikolojim bozuk bir de duygularimizla oynamasinlar

Merhaba kızlar bu sene 11 eylül günü pek bilmediğim bir kuaföre gittim boluda , saçlarım maviydi 3 kez boyadim bunların üstüne bir de gidip açtırdım saçımı ama sadece yıprandı ne yanma ne kopma hic bir sorunum yoktu . Kırıkları aldırmaya gittim çok az da şekil verin dedim gözlerim bozuk aynaya bakıyorum gözlüklerim yanımda değil neyse adam kesiyor da kesiyor soru sordum sürekli boyundan gidiyor mu lütfen kısa olmasin diye ve gösterdiğim ölçü en fazla 2 cm ama oyle bir sac kesti ki hem boyundan gitti hem de kat attı neredeyse 10 cm kesti çünkü kısacık katlar göz hizama geliyor saç bakımı yapıyorum kızlar şuan da saçım siyah ama dayanamiyorum psikolojim bozuldu hem bakım yapmaya hem para biriktirmeye basladim boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. Her ay düzenli buraya fotoğraf koyucam yaptığım maskeleri uyguladığım tarifleri yazıcam umarım saçı yavas uzayan arkadaslara da bir fikir olur. Saçımın ilk halini bugün yüklüyorum
Merhaba canımyardımcı olmk istrm

Yardimci olursaniz cok sevinirim karışık yağ uyguluyorum ben de şuan
Öncelikle ben her duş sonrası saçlarımı sirkeli su ile duruluyorum bu işlem saç hücrelerine uyarı verir kepek oluşumunu önler saç dibinde brikmiş yağ ve kirden arınmasını sağlar hafta da 3 kez bir yemek kaşığı hint yağı ile suyu karıştırın saç diplerine uygulayın 5 dk masaj yapın ve streç film ile sarın 1 saat bejlet canım

X