Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

maskenin icerigine bakin dimethicone varsa diplere surmeyin silikon zamanla dipleri tikar ve sac dökülmesine neden olur

maskenin icerigine bakin dimethicone varsa diplere surmeyin silikon zamanla dipleri tikar ve sac dökülmesine neden olur
Çok doğru ben dikkatsizim farketmiyorum bu tür şeyleri ama arindirici sampuan gördüm revoxta haftada 1 kullanılıyormuş onu da denemek istiyorum kalıntıları gideriyormuş

Çok doğru ben dikkatsizim farketmiyorum bu tür şeyleri ama arindirici sampuan gördüm revoxta haftada 1 kullanılıyormuş onu da denemek istiyorum kalıntıları gideriyormuş
o tarz şampuanlar genellikle saci bakima hazirlamak icin kullanılır bence normal bakiminizi yapip maskeyi diplere degdirmeden surup durulayin arindirici sampuana falan gerek yok ama yok deniycem diyorsaniz da siz bilirsiniz :)

o tarz şampuanlar genellikle saci bakima hazirlamak icin kullanılır bence normal bakiminizi yapip maskeyi diplere degdirmeden surup durulayin arindirici sampuana falan gerek yok ama yok deniycem diyorsaniz da siz bilirsiniz :)
Diplere bişeyler sürmeye hep eriniyorum ama uzatma etkisi dipteyse üşenmemem lazım diyorum kendime :)

Dax kafamdan çıkmadı yine 3 kez sampuanlamama rağmen daxı bırakıyorum arkadaşlar hande polat kürü kullanıcam

Dax kafamdan çıkmadı yine 3 kez sampuanlamama rağmen daxı bırakıyorum arkadaşlar hande polat kürü kullanıcam
Merhaba bende yeni basladim sac uzatmaya. Omuzlarimdaki kinali saclarimdan kurtulup kendi dogal sacimi tamamen uzatmak istiyorum konu da actim da aslinda sunu soyleyecektim dax siparis verdim haftaici gelecek neden kullanmayi biraktiniz bende dokulme yapiyor gibi yorumlar gordum acikcasi korktum dax i akitmak icin islatmadan once sampuanlama yapmak gerek diye duymustum

İslatmadan sampuanladım fakat çıkmadı kafamdan işe kursa giderken çok sorun oluyor hep dışarı çıktığım için ve evet saçı döküyor ama herkeste aynı etki olmaz :)

Kızlar aktara gittim , bana baska bisey aldırmadı valla lavanta vermedi sinameki vermedi şimdi fotoğrafını koyucam ısrarla saçımı uzatıcam diyorum bunlar yeterli olur diyor bana yani revox ve karışık yağ bakımı simdi fotoğrafı eklerim

Bu katlar uzamadan kestirmiyorum saçımı kızlar yani seneye anca kestiririm içeriğini çekmeye çalıştım ama fotoğraflar kalitesiz yükleniyor buraya neyse ben yazayim , zeytinyağı , argan yağı , çam terebentin , tatlı badem yağı , susam yağı , ceviz yağı , ısırgan tohumu yağı , menekşe yağı , mersin yağı , çörekotu yağı , lavanta yağı , biberiye yağı , defne yağı , sarımsak yağı , limon yağı , e vitamini

Eklentiler

• IMG_20171108_210130_192.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 303
  • IMG_20171108_210023_824.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 209
Sen aktarları dinleme, biz teceübeliyiz. Sinameki de lavanta da etkili oldu.

Sen aktarları dinleme, biz teceübeliyiz. Sinameki de lavanta da etkili oldu.
Diplere 1 kez uyguladim allahtan , ya bana direk revox verdi hayır bi de pahali sonuc alamasam ne olacak 2 ayda 80 lira vermiş olucam çok sinir oluyorum her gün ağladım valla ilk ayda saçım yüzünden psikolojim bozuk bir de duygularimizla oynamasinlar

Merhaba canımyardımcı olmk istrm

Yardimci olursaniz cok sevinirim karışık yağ uyguluyorum ben de şuan
Öncelikle ben her duş sonrası saçlarımı sirkeli su ile duruluyorum bu işlem saç hücrelerine uyarı verir kepek oluşumunu önler saç dibinde brikmiş yağ ve kirden arınmasını sağlar hafta da 3 kez bir yemek kaşığı hint yağı ile suyu karıştırın saç diplerine uygulayın 5 dk masaj yapın ve streç film ile sarın 1 saat bejlet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…