Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

Kızlar saçımın son hali mutlu oluyorum uzamış gibi gorundugunde :) hep bununla ölçüm yapıcam artık

Eklentiler

• 20171109_200328-min.jpg
    20171109_200328-min.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 186
Bir konu hakkında birşey sormak istiyorum bu arada kızlar 2 aylık evliyim gögüs büyütme hakkında bilginiz var mı?
Göğüs aslinda hamile kalmadan buyumuyor fazla canım ama kara uzum çekirdeği yutabilirsin çemen tohumu da faydaliydi sanirim yine kadinlar kulubunde gördüm bu yazilari ben de ayni dertten muzdaribim :KK43:

Sağol canım tavsiyer için ayrıca saçını siyaha boyatıyorsan dip boyan geldiği zaman çay suyu ile saçını yıkayabilirsin saçı koyulaştırıyor ayrıca parlaklık veriyor
Çok sık boyamayın boyamakda saç uzamasını yavaşlatıyor doğal bir şekilde açma işlemi maskeler var şampuanlar da ise parapen içermemesine dikkat edin derim

Sağol canım tavsiyer için ayrıca saçını siyaha boyatıyorsan dip boyan geldiği zaman çay suyu ile saçını yıkayabilirsin saçı koyulaştırıyor ayrıca parlaklık veriyor
Saçlarım beyazladı da ondan boyadim yoksa boyamayi bir sure birakacagima yemin etmistim :) bu arada tavsiye edebilirim artik revox suan icin uzama etkisi gosterdi mi bilmiyorum ama saç çıkardı bende önlerde ozellikle cok memnunum değiştirmeyi dusunmuyorum bebek saclarim da uzadi bu süre içinde bu sampuana vitamin kırıcam lavanta yağı ekleyip sarimsak rendelicem tekrar aldigimda simdi bitmek üzere

Saçlarım beyazladı da ondan boyadim yoksa boyamayi bir sure birakacagima yemin etmistim :) bu arada tavsiye edebilirim artik revox suan icin uzama etkisi gosterdi mi bilmiyorum ama saç çıkardı bende önlerde ozellikle cok memnunum değiştirmeyi dusunmuyorum bebek saclarim da uzadi bu süre içinde bu sampuana vitamin kırıcam lavanta yağı ekleyip sarimsak rendelicem tekrar aldigimda simdi bitmek üzere
Saç beyazlamınız için çörek otu yağı ile hint yagını tavsiye ederim işe yarıyor en azından olan ana saç rengini koruyor canım

Saç beyazlamınız için çörek otu yağı ile hint yagını tavsiye ederim işe yarıyor en azından olan ana saç rengini koruyor canım
Bir bakım yağım var içinde her şey var :) şunu merak ediyorum hande polat sampuanlara baobab yağı koyun demiş ama daha bulamadim o yağı baharatçi carsisina gidicem musait oldugumda hepsine sorucam

Size yaptığım en büyük hatayı söylüyorum
Her gün saç yıkamak..
Ama kuaförüm her gün yikarsan uzar demişti. Bence her gün yıkanmamalı

Eklentiler

• IMG-20171110-WA0003.jpeg
    IMG-20171110-WA0003.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 199
hande pokat,yag bakimini ben kullandim ama hazirini almadim kendim icindeki yaglari tedarik edip kullandim 350 mli yaklasik 80-90 liraya mal oldu bana bence kesinlikle kendiniz hazirlayin oyle.kullanın ben daxla beraber kullandim bu saci uzatanda zaten bu iki yag karisimiydi

hande pokat,yag bakimini ben kullandim ama hazirini almadim kendim icindeki yaglari tedarik edip kullandim 350 mli yaklasik 80-90 liraya mal oldu bana bence kesinlikle kendiniz hazirlayin oyle.kullanın ben daxla beraber kullandim bu saci uzatanda zaten bu iki yag karisimiydi
Bu da pahalıymış :mad: ben de tek tek alıyordum adam dedi ki bu kadar çok para vermene gerek yok hepsinin karışık olduğu bakim yagi kullan hem az maliyetli dedi ondan aldım

X