Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

Saçtan başka sınav derdim var bir de ilk defa saçlarım beyazladı universitemi birakip eve geldim 2. Senemde tekrar hazirlaniyorum cok stresliyim sacima da yaramıyor tabi böyle olunca lise sondayken küt saçımı uzatmıştım onu da bulursam ekleyeyim buraya

Bugün duş öncesi dax ve hindistan cevizi bakımı yapıcam aslında soğan kürü de istiyorum ama sanırım o kadar vaktim yok

Saçlarım böyleyken mantar kafa derlerdi eskiden çok tipsiz olduğum için böyle koyuyorum

Eklentiler

• img1509707416055.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 354
Saçımda argan yağı var ve taradim ama kötü duruyor katlarimin başlayıp bittiği çizgiler koydum ne kadar fotoğrafta gozukmese de tarakla alındığında bariz kısacık saçlar görünüyor sizce 1 senede dirseklerime kadar gelir mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20171103-184657.png
    275,4 KB · Görüntüleme: 404
Guzel bakim yaparsan gelir canim

Merhaba, bende saçlarımda baya renk değişikliği yaptım; bir gün sarı bir gün siyah tekrar kumral, kendi rengine dönme çabaları vs. sonuç hüsran. Kuaför ara makasla, jilet gibi olan saç kesim aleti (adını hatırlamıyorum) kesti. Uçlarım çok ince. Saçlarım yavaş uzuyor, denemediğim hiçbir yol kalmadı. Biotin hapı(solgar 5000), priorin tablet aylarca. Şampuan, kremler, maskeler, yağlar, kürlerin haddi hesabı yok. Şimdi çok yormuyorum saçlarımı, normal pantenele yıkıyorum. Kendi haline bıraktım, arada dip ve boylara yağ bakımı yapıyorum.

1 kavanoz keciboynuzu pekmezi bitirdim hala sonuç yok bu ayın 11 inde 2 ay olucak ama tırnak ucu kadar bir uzama görüyorum yani çok çok yavas benim icin bence de piyasadaki ürünler uzatmıyor bu yüzden bol su içip balık yemekte fayda var bence arkadaşlar. Sinemaki de çok uzatıyor diye her yerde yazılar görüyorum lütfen bilgisi olan işe yarıyor veya yaramıyor desin öğrenciyim çok fazla da para harcamak istemiyorum boş yere bir sampuana 40 lira verecek kadar çıldırdım bu pinti halimle gerisini siz düşünün

Herkeste farklı etkisi var, mesela bende sinameki kürü uzattı fakat kuruttu. Başkasında maya maskesi ya da soğan kürü işe yarayabiliyorken diğer kişide işe yaramıyor maalesef Bende paralarımı saç ürünlerine yatırdım, çok pişmanım Boşu boşuna artık masraf etmeyelim bence.

Ablamın düğünü olabilir seneye önümüzdeki yaz sözleniyor da omzuma gelse yeter çünkü sekil veremiyorum bence lavanta çayı işe yarayabilir bir deneyin ben de aktardan alıcam hem ucuzmuş hem de sağlıklı

Bu kadının saçlarına güzelliğine hayranım ben de dümdüz omuzlarda küt ve tarçın bakır renginde saç istiyorum hazirana kadar böyle olur mu sizce

Eklentiler

• scarlett-johannson-black-widow-captain-america-set-2__oPt.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 317
  • images (12).jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 248
Canım sende güzelsin, senin saçların bu boydan uzun sondan bir önceki fotoğrafında zaten.
Teşekkür ederim canım çok zor uzayacak katlar yüzünden saçım da seyrek gözüküyor katların dolgunluk katması tamamen yalan hic bu kadar kötü görmedim saçlarımı erkek başı bile kestirmiştim çene hizamda küt kestirdim uzatabilmek için ve 2 3 senelik emeğim bi kuaförün elinde mahvoldu

Geçmiş olsun Ben saçlarını, yapısını begendim, birbirimize destek olarak çokta güzel uzatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…