- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
-
- Konu Sahibi Bluerabbit
Benim çok iyi bir kuaförüm var onun sayesinde saçımı uzattim bana gel her ay saçını keselim demezdi maske yap uzat gel öyle kesicem derdi bazı kuaforler tuzaga düşürüyor aman dikkat , şimdi ben ne düzleştirici ne kurutma makinesi hiç bişey kullanmıyorum her gece yatarken saçımı çözüyorum gün içinde topuz yapmam gerekiyor çünkü. Çok iyi beslenmeye dikkat ediyorum ama sevmediğim şey çok su içmek bu dezavantaj oluyor saç için ben aslında inanmıyorum hic biseyin uzattığına ama bir kız gördüm saçını revoxla uzatan ondan dolayı kullanıyorum fotoğrafını koyayim görmüş olunBence öyle kestirme, yavaş yavaş uçlarından aldır. Ben yıllardır kısa saca alışamadım
Insallah canım saçlarım şekilsiz ince telli sürekli boyuyorum ama boyayi bıraktım artik senin saclarin da cok guzel bence hatta suan senin gibi olmasini isterdim en onemlisi düz sekilde uzatmak icin rahat olsun ben de denedigim seyler ise yararsa mutlaka yazicam burayaGeçmiş olsunBen saçlarını, yapısını begendim, birbirimize destek olarak çokta güzel uzatıcaz
Kuzum bende kullandım, böyle olmadı. Bir komşumuza etki etti ama. Herkeste farklı etki yapıyor maalesef denemek lazımRevox etkisiymiş
Canım uyurken saçlarını ör, saç uzatmaya çok faydası varmış. Su içmek çok önemli hem cilt hem saç sağlığımız için.Benim çok iyi bir kuaförüm var onun sayesinde saçımı uzattim bana gel her ay saçını keselim demezdi maske yap uzat gel öyle kesicem derdi bazı kuaforler tuzaga düşürüyor aman dikkat , şimdi ben ne düzleştirici ne kurutma makinesi hiç bişey kullanmıyorum her gece yatarken saçımı çözüyorum gün içinde topuz yapmam gerekiyor çünkü. Çok iyi beslenmeye dikkat ediyorum ama sevmediğim şey çok su içmek bu dezavantaj oluyor saç için ben aslında inanmıyorum hic biseyin uzattığına ama bir kız gördüm saçını revoxla uzatan ondan dolayı kullanıyorum fotoğrafını koyayim görmüş olun
ya allah günah yazmasın şnamıyorum ya. fake bence . bu kadar fark olamaz ya. nasıl olur bizim niye bu kadar hızlı uzamıyor. hadi benim hızlı uzamıyor sizin niye uzamıyor:))) koskoca ürünü çıkartan birma iki fake haber de yapar bence .Revox etkisiymiş
Bloggerlar çok reklam yapıyor ben de güvenemiyorumya allah günah yazmasın şnamıyorum ya. fake bence . bu kadar fark olamaz ya. nasıl olur bizim niye bu kadar hızlı uzamıyor. hadi benim hızlı uzamıyor sizin niye uzamıyor:))) koskoca ürünü çıkartan birma iki fake haber de yapar bence .
Aktara gittim çok hızlı saç uzatmam gerek dedim böyle diyince revox verdi çam terebentin alıyordum tam , hayır dedi buna hiç bişey katma dedi neden dedim zaten bitkisel falan kullan bunu görürsün etkisini dedi önceden bol bol dökerdim çam terebentin ve hint yağı argan yağı tatlı badem yağı da koyardım az az su gibi olurdu şampuanım yeşil elidordan cok memnundum bence bir tık da olsa uzatmaya yardimciydi ama 6 ayda 1 sampuan değiştiriyorum o yuzden kullanmıyorum şuan ama tekrar alicamÇam terebentin ve yılan yağını kullandığın şampuan içine karıştır :) Ek olarak argan yağlı saç bakım sütleri,spreyleri oluyor duştan çıktıktan sonra sık ve tara etkisini kısa sürede göreceğine inanıyorum :))
Yılan yağı sahte diyorlar ama bilemiyorum canımÇam terebentin ve yılan yağını kullandığın şampuan içine karıştır :) Ek olarak argan yağlı saç bakım sütleri,spreyleri oluyor duştan çıktıktan sonra sık ve tara etkisini kısa sürede göreceğine inanıyorum :))
Diplerine sürüyor musun ? Bende aldım :)Saçımı kendim öremiyorum annem de üşeniyorbugün de restorex maskesini kullandım uzuyor gibi hissediyorum
Önceden sürmüyordum kötü bi etkisi olur diye ama madem uzatan maske dedim yedirdim bir güzel diplere ölçtüm bugün saçımı 1 milim uzamış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) ve diyor ki haftada 2 3 kez uygulayın ben sac kremi kullanmıyorum 2 3 aydır saçımı yıkadıktan sonra lorealin mucizevi yağından sürüp nemliyken tarıyorum yeterli oluyor zaten saçım o kadar bakımlı ve yumuşak ki bir yandan diyorum kestirdigim iyi oldu aslında saçım kendine geldi diyorum, inanin tam 5 10 gün saçımda 1 düğüm oluştu yıkadım taradım açılmadı baktım topak topak oldu en son kırık aldirmaya gittim en buyuk hatamiz saç boyamak işte yoksa saç neden bu kadar yıpransın yeşil kızıl mor pembe mavi sarı siyah kumral derken kel olmama ramak kaldıDiplerine sürüyor musun ? Bende aldım :)
Teşekkür ederim hindistan cevizi kullanıyorum ben dax ı haftada 1 uyguluyorum soğan suyunu da ayda 1 2 kez yapıyorum vakit bulamıyorum çoğunlukla ama yediklerime dikkat ediyorum bebek saçlarım uzuyor diğerleri yavaş uzuyorSacla cok fazla oynama yani onu bakima bogmak iyi birsey degildir.
Duzenli ve siralamaya uygun bir iki yontem yeterlidir.
Misal kimisi hem dax hem h.cevizi hem sigir iligi hem yag bakimi yapiyor(tamamen salliyorum) ve sac derisi bu bakimlardan boguluyor. Kendinize ve sac tipinize uygun bakim secip bunu su icmek kadar duzenli bi hale getirirseniz fark olacaktir.
Uzatma acisindan benim nacizane tavsiyem;
Dogal bitkisel bir sampuan. Ve icine 4_5 dis sarimsak rendeleyerek, bir tatli kasigi cam bali, cam terebentin yagi ve menekse yagi koyman. Her banyoda iki uc dakika kafanda beklet. Hem zamandan hem paradan tasarruf ve sonuc inanilmaz.
Sacini surekli bakim yapacagim diye yikama.
Kendi yagi ile daha cok beslenir saclar.
Nemlendirmek istiyor isen h.cevizi yagi kullanabilirsin.
Ahaha bence cok tatlı ya sövme sövmeSaça kat attırmak pişmanlıktır ! ( kat ben habersizken atıldı ) kuaföre güvenmek de pişmanlıktır ... topuz yapmayı çok severim ama böyle gezemiyorum sövüyorum sana her gün ilhan abi
Benim de tek istediğim şuan için o kısa katların omuzdan alta gelmesi daha sonra cok kolay uzar seneler gelip gecer ben mezun olana kadar kestirmicem böyle karar verdim 4 senede ne kadar uzayacak bakalım hala saçım beyazlıyor ..Ahaha bence cok tatlı ya sövme sövme
Gercekten sac uzatmak sabir isi bizi naparsak yapalim zaman galip geliyo ve beklememiz gerekiyo. Geçen cok uzun sacli ( kalcasina geliyordu saclari ) birine en son sacini ne zaman kestirdin yani bu kadar nasil uzattin diye sordum 3 yil almış uzamasi ama 2 3 ayda bir kestiriyormus uclardan. 3 yil once omuzlarindaymis. Ben kalcama kadar istemiyorum o yuzden 2 yil sonra hedefime ulasicam sanirim cok var ama mecburuz yeter ki bosluga dusup boyatmayalim kestirmeyelim