Histerik bir şekilde çığlıklar attığım için mekandan atıldım

Bu erkekler dünyada hepsi aynu
İki konuştun gezdin diye onla yatmak zorunda değilsin ya
Ne demek Yani?
İstediği olmayınca da yok beyazsın yok bilmem ne
Yaşadığın şeylere çok üzüldüm
Piskolojik yardım alman lazım acilen

Dünyanın öbür ucunda mülteci kampında çalışıyorsun hemde cinsel şiddeti engellemek için falan. Hem bulunduğun ülke hem mesleğin psikolojik olarak yıpratıcı eee sen zaten iyi değilsin. Niye yardım almıyorsun?

Ya ben sizden duydum ilk kuzey düğüm konusunu dünden beri oturup birsürü kişi kendimizinkini bulup verdiğiniz linkten okuduk. Herkesinki mi birebir uyar. Çok acayip geldi bana.

Kendinize değer vermezseniz inanın kimseden göremezsiniz o değeri?
Okurken cidden üzüldüm,siz +30 kiloya rağmen çok güzelsiniz ama lütfen kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.
Birde sürekli olumsuz konuşmak,inanın o olumsuzu gayet çağırıyor. Ben hep kötüleri çekiyorum cümlesi bile bunu barındırıyor.
Muhakkak karşınıza düzgün biri çıkacaktır,siz yeter ki hayır demeyi bilin yeri geldiğinde.
Hiç birşey için geç değil,siz vazgeçmeyin yeter.

Acaba hayatınızla ilgili çizgileriniz mi olsa... Acaba bu tür gereksiz şeyleri yapmasanız mı...

Yaşadığınız hiçbir şey sizin suçunuz değildi. Güzel ve güçlü bir kadınsınız ki başkalarına da yardim ederek yaralarınızı sarmaya çalışıyorsunuz. Ve öyle insanlarla da karşılaşmayı hakediyorsunuz.
Çocuklukta yaşanılan taciz(sözel, fiziksel, cinsel) kuşkuculuk ve kötüye kullanılma şemasının gelişmesine neden olabilir. Değişken ruh hali öfke, üzüntü, ayrışma(sanki başka bir yerdeymişsiniz gibi olanları izleme),ilişkilerde ıstikrarsızlık tehlike altında hissetme, insanlara güvenememe ;onların sizi inciteceğini, acıtacağını, aldatacağını düşünme bunların sonucında da aşırı tetikte olma halini getirir.
Çok güçlü bir şema olduğundan terapi yardımı gereklidir. Çocukluğunuzu düşünün ,yalniz ve zayıf hissettiğiniz anları, çaresizlik yerine öfkeyi dışa vurun,o kişiye söylemek istediklerinizi söyleyin (hayalinizde, mektupla )o çocuğun yerine şu anki halinizi koyup kendinizi koruduğunuzu artık daha güçlü olduğunuzu hayal edin. Artık kötüye kullanılmanıza asla müsaade etmeyin. Ancak hak eden kişilere de şüphe yerine güven duymaya çalışın.
Güzel bir geleceğiniz olsun dilerim. Sevgiler

Ya ben sizden duydum ilk kuzey düğüm konusunu dünden beri oturup birsürü kişi kendimizinkini bulup verdiğiniz linkten okuduk. Herkesinki mi birebir uyar. Çok acayip geldi bana.
Benim de okuduğum en tutarlı burç kitabıydı. Diğer yerlerde hep sen harikasın eşsizsin gibi bir sürü gerçekçi olmayan yazılar var. Ama burada ağırlıklı olarak eleştirmişler sizi hatalarınızı düzeltmeniz için. Bence bu çok daha faydalı. Bir de öyle nokta atışı şeyler yazmışlar ki dönüp bakınca hakikaten hayatım boyunca bu noktalarda tıkanmışım ben diyorsunuz. Ben çok sevmiştim inşaallah size de faydası olur

Bu predator dediğimiz insanlar manipüle edebilecekleri mağdur insanların kokusunu 10 metreden alır ve avlarini işaretlerler. Yani evet, aslında bi bakıma bu adamları siz kendinize cekiyosunuz, manipüle edilmeyi, zayıflığı derinden tecrübe etmiş ve hatta tecavüz diyebileceğim olaylar yaşamış bi insan olarak size diyorum ki, siz kendinizi mağdur olarak gormeyi birakirsaniz onlar da sizi mağdur etmeye çalışmaktan vazgeçer. Birinden kotu bi davranış gormediniz ama kotu bi hissiniz mi var, ondan hoslanmadiniz mi? Üzgünüm ben seninle kendimi rahat hissetmiyordum deyip terkedince ortamı. Bırakın arkanizdam ırkçı desin, turkse kezban desin.ne derse desin anlatabiliyo muyum? Çok basit aslında sadece bi "hayır" ve "hayır dedim ya" deyip kararlı duracaksiniz.

Yaşadıklarınızın tek sebebi “hayır” demeyi bilmemek. 35 yaşıma doğru öğrendim ve ne demek olduğunu çok iyi bilirim. 6 yaşında Kızım var. Çok naif olduğu içinherkesi memnun etmeye çabaladığını farkettim. Son 1 yıldır hayır demeyi ve duyguları konusunda maalesef bencil olmayı öğretiyorum. Şu an o öğrendi. Keşke beni de küçükken birileri yoğursaydı.

Sizi önceki konulardan tanıyorum. İlginç bir hayatınız var. Tek yapacağınız şey, arkanıza bakmamak ve hayır demeyi öğrenebileceğiniz kaynaklardan beslenmek. 1 kere hayır dediğinizde cesaretiniz o kadar artacak ki, her şey çok kolaylaşacak emin olun.

daha önce de size yazdığımı hatırlıyorum.
hayatınız elinizden kayıp giderken, ruanda'da çalışmak da neyin nesi?
ne kadar uzağa kaçarsanız o kadar uzaklaşacağınızı mı düşündünüz?

doğru düzgün bir terapiye ihtiyacınız var.
sizin cinsel şiddet dediğiniz şey hayır diyememek zaten farkındasınız. haklısınız bu da şiddet.
manipüle ediliyorsunuz sonrasında kendinizi ikna etmeye kabullenmeye çalışıyorsunuz belki de..

Başımıza sürekli aynı tarzda olaylar geliyor, ya da benzer kişileri yaşamımıza çekiyorsak, burda öğrenmemiz gereken bir ders, bırakmamız gereken bir davranış vardır.

Bence sizinki de HAYIR diyebilmek. Ben de benzer süreçleri yaşadım ve hayatıma giren yanlış kişiye ilk kez hayır diyebildim ve bunu başarabildiğim için mutluyum.

Oha filmlerden firlama gibi.. cinsel siddet derken? Aklima eli kolu baglanmis tecavuze ugrayan kadinlar gelir? Anan baban birileri yok mu?
Belki de oyle? Belki de eli kolu baglandi ve tecavuze ugradi? Siz boyle bir sey yasanmis olma ihtimaline karşi bunu nasil bu kadar rahat yazabildiniz? Hic mi vicdaniniz sizlamadi?

Sizin çocukluğunuzda bazı sıkıntılar var.Hayatınızda doğru dediğiniz insanlar bilinçaltında doğru değiller.Yanlış insanları siz buluyorsunuz,siz kendinize yakın görüyorsunuz.Yanlış ortamlar,yanlış insanlar...Terapiste görünmenizde fayda var

Benim de kuzey ay düğümüm balık ve ben de hep böyle tipleri çekiyorum kendime

Venüsüm de balık

Benim de kuzey ay düğümü balık ve 7. ev yani evlilik evi. marsım yay ama venüsümde balık. arızaları niye çektiğimiz belli ama bunu yenmeliyiz bence ben çok bunaldım bu durumdan ve başkaldırıyorum :)

Aslinda dedim defalarca bu sefer "arkadas olarak goruselim" dedi ama israrlarindan vazgecmedi hayirdan anlamadi. Yuzyuzeyken ona karsi bir set hissetmedigimi soylemistim. Ama verdigim tepki abartiliydi. Neye ugradigini sasirmistir muhtemelen.

Yakın zamanda benzer bir şey yaşadım ve sonunda ben napıyorum deyip miktiri bastım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…