Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verirsin geri canım merak etme ..inşallah vermişimdir senin gibi bende tartı alamadım ki ben bi yere çıkamıyorum kendim çevreden dolayı eşimde çok yoğun bu ara arada kaynıyo işte :) neyse vermiş olayımda iş ona kalsın artık.perşembe günü hastane randevum var eşimi kıstırmışken o zaman alırım büyük ihtimalEger dunku yaptigim sacmaligi yapmayaydim bugun 74.9 olurdum. Ama malesef bugun 75.8 geldim sabah. Bir gun oncesinde75.1 iken. Salakligima doymayim... Seni merak ediyom bende ne kadar verdin diye. O kadar inceldigine gore sende bayadusmus olmalisin
TamammBarones artik sendeyim canim seni yanliz birakmicam soz insallah hemen simdik geliyom topigine
inşallah canım benimGoruyorsun zaten bak nasil incelmissin masallah gulum ya superiz ikimiz buisi bitircez insallah gulum
sağol canım benim başarıcaz inşallah :) 3 gündür açlıktan ölücem evde patatez diyeti bitirdi beni yoğurtta uyutuyo sürekli :) ama etkisi olmuş sanırım biraz bugün son günüm artıkVay benimtugbam yaaa supersin super helal olsun sana devam ediyoruz bacim aynen