Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Kacinci gunun gulum cok ac kaliyor olmalisin bilmiyomki yapabilirmiyim bende sen bi bitir kanka cok memnun kalirsam sikar disimizi yapariz artik ne yapak:)

ilk günüm daha canım zorlandım biraz ama dayanılmıcak kadar değil :KK16:sen bilirsin istediğin zaman yaparsın çocuklarla zorlanabilirsin belki :) 75 ten düştünmü canım

Eger dunku yaptigim sacmaligi yapmayaydim bugun 74.9 olurdum. Ama malesef bugun 75.8 geldim sabah. Bir gun oncesinde75.1 iken. Salakligima doymayim... Seni merak ediyom bende ne kadar verdin diye. O kadar inceldigine gore sende bayadusmus olmalisin

Eger dunku yaptigim sacmaligi yapmayaydim bugun 74.9 olurdum. Ama malesef bugun 75.8 geldim sabah. Bir gun oncesinde75.1 iken. Salakligima doymayim... Seni merak ediyom bende ne kadar verdin diye. O kadar inceldigine gore sende bayadusmus olmalisin
verirsin geri canım merak etme ..inşallah vermişimdir senin gibi bende tartı alamadım ki ben bi yere çıkamıyorum kendim çevreden dolayı eşimde çok yoğun bu ara arada kaynıyo işte :) neyse vermiş olayımda iş ona kalsın artık.perşembe günü hastane randevum var eşimi kıstırmışken o zaman alırım büyük ihtimal :KK48:

Insallah gulum ya.dun spor yapmadim bi baktim iki hafta full yardirmisim :) ama bende bitmistim:) nasil koyduysam kafaya bi mola vereyim dememisim. dedim bi mola ver dinlen :) neyseki dun spor yapmadim ustune birdegecesi sacmalayinca eliptik beni cagirdi bugun iyi sporumu yaptim 1 saat 15 dk bindim eliptige 17 dk lik birde fitwell egzersizini yaptim 200 mekikle sporumu yapmis oldum cok sukur:)))

süpersin canım spor çok yapıyosun karşılığınıda alıyosun :) bende bölgesel sporlar yapıyorum inşallah faydasını görürüm

ben seni geçmişim kızz:KK48: tartıyı aldım sonunda önce kortum çıkmak istemedim tek ayağımla falan çıkıyorum bakıyorum falan sonuç kötü çıkar diye neyseki vermişim canım 74.9 olmuşum :KK71: 3 haftada iyi bence :)

canım eczanede tartılmıştım3 hafta önce eşim görmeden tartıldım aceleyle 78 di ama küsüratı varmıydı bilmiyorum:) şimdi 74.9 :21:

Vay benimtugbam yaaa supersin super helal olsun sana devam ediyoruz bacim aynen
sağol canım benim başarıcaz inşallah :) 3 gündür açlıktan ölücem evde patatez diyeti bitirdi beni yoğurtta uyutuyo sürekli :) ama etkisi olmuş sanırım biraz bugün son günüm artık

1 saat eliptik 20 dk yuruyus 11200 adim. 250 mekikle sporum tamamm kankaaa. Birazdan yogurt limon kurunu yicem insallah. Yarin 74 olmayi umuyorum insallauteala

X