Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah nasıl bu kadar spor yapıyosun yaBirazdanda 1saat eliptige bincem insallah
Yoo cok fazla degilki gulum bilmiyorum abartiyormuyum diye iki saat eliptige bindigim zaman dusunmustum ama simdi yine az bence yanimaşallah nasıl bu kadar spor yapıyosun ya
şimdiden süt yoğurt bişey ye geceye bırakma benceSaat beste falan yedim alsam yemegimi 400 kalori eksik aldim ustelik bilmiyom gecenin ilerleyen saatlerinde naparim inan bilmiyom
45 dakika yürüyüş 1 saat eliptik az değil bence canısıYoo cok fazla degilki gulum bilmiyorum abartiyormuyum diye iki saat eliptige bindigim zaman dusunmustum ama simdi yine az bence yani
bana yemişleri sorma canım ya ben onları doyana kadar yiyorumKaju yiyeyim diyorum 10tane 100 kalori yapar on tanesi. Ne dersin
ben ne yesem acaba yaOzaman yiyorum direk haci
vallahi çok güzeldi 5 dilim koymuşlardı ama 3 tane yedim nescafe yaptım şimdi onu içiyorumPtatesli borekler guzelmiydi? Ahhh ahhh hafif biaeyler ye sende
konunun adını hatırlamıyorumda yapmışlar yani sen sporunu yaptınmıNerde gordun yeminle falan olmaz ya
Ssiiimmdi oturdum totomun ustume. 1saat eliptige bindim mekik cekmedim daha