:) daha sonra denersin sende işe yarıyo bayaşimdi annemin yanındayım canım oda izin vermiyor
bi gidim evime bütün detoksları denicem burda zor oluyo:) daha sonra denersin sende işe yarıyo baya
vallahi bu 3 gün çok iyi gidiyo ödem bile olsa giden (reglden yeni çıkmıştım) iyi oldu..sende niye artı çıktıki acı çehre fayda etmedimiYuh bu ne yaaa masssallah kanka super gidiyorsun. Ben 73.3 geldim bugun daha fazla bekliyordum bunada sukur. Dunden 100 gr fazlayim. Nasil iyi gidiyor dimi hergun tartilmak motive ediyor insanmi
bende bugün tek bölgesel çalıştım bakalım belki akşam heveslenip bide yürüyüş yaaparımYok etmdi bu sefer. Olsun hic olmaya 73 u sabitledik. Yarindan daha umutluyum insallah
bugün hiç spor yapasım yok ki benim ya canım nasıl çekirdek yemek istiyor napıcam benDaha spor yok bende aksama artik insallah.
gerçekmi kız ben hergün koca bir kase yiyordum haftada bir yesem diye düşündüm ama bayadır yemiyorum ben şu çerezlerin kalorisine bakim hergün yediğim şeye bakmamışım..kabak niye o kadar azBir fincan cekirdek taaam 324cal. Kabak cekirdegi ise bir fincani 47cal. Tercihi sen yap kanka
merhaba canım kolay gelsin dicem ama nasıl dayanıyorsun isveç diyetine çok zorSlm arkadaslar bnde cumartesi 86.4 isvec diyetine basladim dun dayanamadim tartildim ve 83.6 gordum super bisey bu benim icin
umarım sağlıkla verirsin kilolarını şok diyetlerle verilen kiloları korumak zor oluyor bende 5 günde 5 kiloyu yapmıştım 3,1 kilo verdim 2 sini geri aldım aklında bulunsun budaZaten uc haftadir kendimce diyet yapiyordum +plates 50 dk hic verememistim midem kuculdu zaten zorlamiyor fazla az once 4 incir yedim doydum hemen. Kolay bnce aciktigimi hissetikce su iciyorum veya kucuk salatalik yiyorum
kız kabak çekirdeğinede çok diyor sen nerden baktın 47 cal diyeBir fincan cekirdek taaam 324cal. Kabak cekirdegi ise bir fincani 47cal. Tercihi sen yap kanka