ben attım bile kuzum lakin sudan midem kalktı resmen 4 acı çehre 750 ml ılığımsı suKanka sen cuma gunu cignemissin ben persembe galiba sana cuma gunu soylemisim
ivet ya allah affetsin kötü tadı ama herşey fıstık gibi olmak içinBak simdiyemis bile ben daha yemedim hemen kalkiyom bende. Berbat igrenc otesi bisey bu ya
ya boşver onları herşeyleri hazır geliyo elinin altında dünyanın imkanı varUlen bi givik oluyom cocuk dogurup eskisinden daha siki ve fit olan karilara. Funda arari gordum simdi tvde bu nedir arkadas ya insanmi diye dusunuyorum bazen bu gudubetleri
hadi kolay gelsinYinede giccik oluym arkadas harbiden ben eliptige biniyom inince gorusuruk ins
hoşbuldum canım inşallah görürsün 72yiTugbaaaaa hosgeldin yaaa nerelerdesin? Arada ugrasana ozledim valla cok sukur 73 gordum ins yarin 72 yi gorurum. Sana noldu niye durduki acaba. Vucukdu sasirtacak biseyler mi yapsan acaba
merhaba canım sende bizim gibi acı çehreyi deneyebilirsin..ben kendi kendime müdahil oldum amahoşbuldum canım inşallah görürsün 72yiyoğurt kürünü yapıyorum başka ne yapabilirim bilmiyorum ki canım
canım merhaba olurmu hiç burda beraber birbirimize destek oluyoruz ne güzel :) acı çehre ne işe yarıyo canımmerhaba canım sende bizim gibi acı çehreyi deneyebilirsin..ben kendi kendime müdahil oldum ama
canımsın ödem atmaya yarıyo bağırsakları temizliyorcanım merhaba olurmu hiç burda beraber birbirimize destek oluyoruz ne güzel :) acı çehre ne işe yarıyo canım
sağol canım yarın alayım bende inşallah işe yararcanımsın ödem atmaya yarıyo bağırsakları temizliyor
bol suyla tüketmek gerekiyor..ben etkisini gördüm canım inşallah sende de işe yararsağol canım yarın alayım bende inşallah işe yarar
tamam canım bende şok diyetlere bakıyordum ne yapsam diye bu çok iyi oldu :)bol suyla tüketmek gerekiyor..ben etkisini gördüm canım inşallah sende de işe yarar
bende birazdan başlıyorum spora yanlar için sopa hareketide yapıyorum etkili bi hareketmiş sizde deneyebilirsiniz :)Geeldim bir bucuk saat eliptige bindim 250 mekik cektim suan uzaniyorum naptiniz kizlar? Roxencim ne uzumu bu saatte bende acim amaa