- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
yarın alcam canım yazarım sonuçlarını :)Tugbacim aci cehreyi dene gercekten.bende baya ise yaradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın alcam canım yazarım sonuçlarını :)Tugbacim aci cehreyi dene gercekten.bende baya ise yaradi
Hangi hareket gulumbende birazdan başlıyorum spora yanlar için sopa hareketide yapıyorum etkili bi hareketmiş sizde deneyebilirsiniz :)
kız napim akşam çok az yedimGeeldim bir bucuk saat eliptige bindim 250 mekik cektim suan uzaniyorum naptiniz kizlar? Roxencim ne uzumu bu saatte bende acim amaa
omuza sopa koyup oturduğun yerden sağa sola dönüyosun canım netten araştır istersenHangi hareket gulum
kaç tane yapıyosun canımomuza sopa koyup oturduğun yerden sağa sola dönüyosun canım netten araştır istersen
50 tane yapıyorum canım mekik ve sguatta yapıyorumkaç tane yapıyosun canım
faydası oluyomu bende yanlardan şikayetçiyim50 tane yapıyorum canım mekik ve sguatta yapıyorum
yeni başladım bende ama etkili bi hareketmiş deneyebilirsin sende :)faydası oluyomu bende yanlardan şikayetçiyim
dur sopa bulayımda yarın bende başlarım her yolu deniyoruzyeni başladım bende ama etkili bi hareketmiş deneyebilirsin sende :)
:)) sorma şekilden şekile giriyoruz ama napalım sonuç için değer ..dur sopa bulayımda yarın bende başlarım her yolu deniyoruz
yinemiKizlar bende bikac dilim kasar peyniri yedim simdi ( bende yapayim bari bu hareketi
Ahhh ahh ivit yineyinemi
bende dondurma yedimAhhh ahh ivit yine
Ay bana diyene bak yaa kiz noliy bize ayyyy bayilazaammbende dondurma yedim
hiç sorma ya dedim gece uzun 3 e kadar ayktasın roxen ye gitsin yarın artı çıkarsakAy bana diyene bak yaa kiz noliy bize ayyyy bayilazaamm
ben ne zaman 70 in altına insem böyle oluyoyarın spora yüklenirsiniz kızlar üzülmeyin :) arada olur o kadar yeterki vazeçmeyin
patatez yoğurt diyeti var canım ben yaptım 2 hafta önce 2 3 kilo kadar vermiştim araştır istersenben ne zaman 70 in altına insem böyle oluyo
şimdi annemin yanındayım canım oda izin vermiyorpatatez yoğurt diyeti var canım ben yaptım 2 hafta önce 2 3 kilo kadar vermiştim araştır istersen