Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Meraba acaba rica etsem benide bilgilendirebilir misiniz biraz ben 30 yaşındayım boyum 162 kilom 63 ama inanılmaz bi gobegim var görenler 5 aylık hamile sanıyor ciddiyim yandan bakınca one doğru giden iğrenç bir göbek şu icsem yarıyor derler ya benimki de öyle bişey ama bugun karar verdim diyete baslicam 53 olmak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim yalnız spor imkanım yok çalışıyorum maşa başı bi iş :KK43:

Meraba acaba rica etsem benide bilgilendirebilir misiniz biraz ben 30 yaşındayım boyum 162 kilom 63 ama inanılmaz bi gobegim var görenler 5 aylık hamile sanıyor ciddiyim yandan bakınca one doğru giden iğrenç bir göbek şu icsem yarıyor derler ya benimki de öyle bişey ama bugun karar verdim diyete baslicam 53 olmak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim yalnız spor imkanım yok çalışıyorum maşa başı bi iş :KK43:
Pardon yanlış. Olmuş 20 yaşındayım yazcaktim

merhaba canım seninde boyuna göre bi 10 kilo vermen gerekiyor spor yapamam demişsin ama sana şunu söyliyim 13 14 kilo vermiş biri olarak keşke daha fazla spor yapsaydım diyorum en azından işinden döndükten sonra sadece karın göbek yanlar için egzersiz yapabilirsin burda yediğimiz şeyleri yazıyoruz nasıl bi beslenme düzeni uyguladığımızı takip edebilirsin akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum ben kahve soda yada süt içiyorum beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum kızartma yememeye çalışıyorum kolayı çok severim haftada 1 veya 2 içiyorum onun dışında normal yemeklerimi yiyorum yani ölçülü yedikten sonra herşeyi yiyebilirsin..ben böyle yapıyorum faydası olur sanada umarım daha hepimiz genceciğiz vericez bu kiloları:)

Hosgeldin canim oncelikle. Cok sukur suan icin iyi giden bir calismamiz var sende birinci sayfada yaptiklarimi bi oku isine geleni yapmaya calis ama kesinlikle sporsuz olmaz ben sporla verdim diyorumkendi kendime yazilanlari okuduysan az cok anlamissindir nasil spor yaptigimi. Ama sunu unutma sadece kismayla olmuyorolsa bilevucut toparlamaz kendini ama roxenimin dedigi gibi netten egzersiler yapabilirsin ve fitwell diye bir program var onu indirebilirsin telefonuna yada tablete vs ye. Saat alti yedi den sonra biseyyemiyoruz sende ordan baslayabilirsin iki iki bucuk lt su ve bitki caylari icmende lazim

slm canım 73 ü görmüşsün sonunda çok sevindim :KK51:ben 75te takılı kaldım durakladı nedense dikkat ediyorum hala sporumuda yapıyorum olmuyo ama senden umutluyum hedefine ulaşıcaksın inşallah :KK36:

Tugbaaaaa hosgeldin yaaa nerelerdesin? Arada ugrasana ozledim valla cok sukur 73 gordum ins yarin 72 yi gorurum. Sana noldu niye durduki acaba. Vucukdu sasirtacak biseyler mi yapsan acaba

Hosgeldin canim oncelikle. Cok sukur suan icin iyi giden bir calismamiz var sende birinci sayfada yaptiklarimi bi oku isine geleni yapmaya calis ama kesinlikle sporsuz olmaz ben sporla verdim diyorumkendi kendime yazilanlari okuduysan az cok anlamissindir nasil spor yaptigimi. Ama sunu unutma sadece kismayla olmuyorolsa bilevucut toparlamaz kendini ama roxenimin dedigi gibi netten egzersiler yapabilirsin ve fitwell diye bir program var onu indirebilirsin telefonuna yada tablete vs ye. Saat alti yedi den sonra biseyyemiyoruz sende ordan baslayabilirsin iki iki bucuk lt su ve bitki caylari icmende lazim
Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz hedefimize ulasiriz

X