- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
huhu selam canım bugün itibari ile 69,8 oldum
darısı banaaaa
1 kg geriden seni takipteyim arkadaşım.. öptüüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huhu selam canım bugün itibari ile 69,8 oldum
inşallah bekliyorumdarısı banaaaa
1 kg geriden seni takipteyim arkadaşım.. öptüüm
Pardon yanlış. Olmuş 20 yaşındayım yazcaktimMeraba acaba rica etsem benide bilgilendirebilir misiniz biraz ben 30 yaşındayım boyum 162 kilom 63 ama inanılmaz bi gobegim var görenler 5 aylık hamile sanıyor ciddiyim yandan bakınca one doğru giden iğrenç bir göbek şu icsem yarıyor derler ya benimki de öyle bişey ama bugun karar verdim diyete baslicam 53 olmak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim yalnız spor imkanım yok çalışıyorum maşa başı bi iş
merhaba canım seninde boyuna göre bi 10 kilo vermen gerekiyor spor yapamam demişsin ama sana şunu söyliyim 13 14 kilo vermiş biri olarak keşke daha fazla spor yapsaydım diyorum en azından işinden döndükten sonra sadece karın göbek yanlar için egzersiz yapabilirsin burda yediğimiz şeyleri yazıyoruz nasıl bi beslenme düzeni uyguladığımızı takip edebilirsin akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum ben kahve soda yada süt içiyorum beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum kızartma yememeye çalışıyorum kolayı çok severim haftada 1 veya 2 içiyorum onun dışında normal yemeklerimi yiyorum yani ölçülü yedikten sonra herşeyi yiyebilirsin..ben böyle yapıyorum faydası olur sanada umarım daha hepimiz genceciğiz vericez bu kiloları:)Meraba acaba rica etsem benide bilgilendirebilir misiniz biraz ben 30 yaşındayım boyum 162 kilom 63 ama inanılmaz bi gobegim var görenler 5 aylık hamile sanıyor ciddiyim yandan bakınca one doğru giden iğrenç bir göbek şu icsem yarıyor derler ya benimki de öyle bişey ama bugun karar verdim diyete baslicam 53 olmak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim yalnız spor imkanım yok çalışıyorum maşa başı bi iş
Hosgeldin canim oncelikle. Cok sukur suan icin iyi giden bir calismamiz var sende birinci sayfada yaptiklarimi bi oku isine geleni yapmaya calis ama kesinlikle sporsuz olmaz ben sporla verdim diyorumkendi kendime yazilanlari okuduysan az cok anlamissindir nasil spor yaptigimi. Ama sunu unutma sadece kismayla olmuyorolsa bilevucut toparlamaz kendini ama roxenimin dedigi gibi netten egzersiler yapabilirsin ve fitwell diye bir program var onu indirebilirsin telefonuna yada tablete vs ye. Saat alti yedi den sonra biseyyemiyoruz sende ordan baslayabilirsin iki iki bucuk lt su ve bitki caylari icmende lazimMeraba acaba rica etsem benide bilgilendirebilir misiniz biraz ben 30 yaşındayım boyum 162 kilom 63 ama inanılmaz bi gobegim var görenler 5 aylık hamile sanıyor ciddiyim yandan bakınca one doğru giden iğrenç bir göbek şu icsem yarıyor derler ya benimki de öyle bişey ama bugun karar verdim diyete baslicam 53 olmak istiyorum sizinde tavsiyelerinizi dinlemek isterim yalnız spor imkanım yok çalışıyorum maşa başı bi iş
Masallah sana ben ciftlige gitmeden 35 dk eliptige binmistim simdi tutunumden sonra 1 saat daha binmeyi planliyorum bakalimben sporu bitirdim bugün hakimebu
Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz hedefimize ulasirizHosgeldin canim oncelikle. Cok sukur suan icin iyi giden bir calismamiz var sende birinci sayfada yaptiklarimi bi oku isine geleni yapmaya calis ama kesinlikle sporsuz olmaz ben sporla verdim diyorumkendi kendime yazilanlari okuduysan az cok anlamissindir nasil spor yaptigimi. Ama sunu unutma sadece kismayla olmuyorolsa bilevucut toparlamaz kendini ama roxenimin dedigi gibi netten egzersiler yapabilirsin ve fitwell diye bir program var onu indirebilirsin telefonuna yada tablete vs ye. Saat alti yedi den sonra biseyyemiyoruz sende ordan baslayabilirsin iki iki bucuk lt su ve bitki caylari icmende lazim
niye kız şişmisinDort tane acicehre cigneyim diyorum napayim?
InsallahCok teşekkür ederim inşallah hepimiz hedefimize ulasiriz
benimde aklıma düşürüyo yaDort tane acicehre cigneyim diyorum napayim?
Aksam fazla kacirdim ama kalorimi asmadim sukur. Sislik yok gibi ama yarin 72 yi gormeyi cok istiyorum faydali olur belki napsakkiniye kız şişmisin
Tam kankasin yabenimde aklıma düşürüyo ya
bilemedim şimdi kaç gün önce yedikAksam fazla kacirdim ama kalorimi asmadim sukur. Sislik yok gibi ama yarin 72 yi gormeyi cok istiyorum faydali olur belki napsakki
Tam kankasin ya