ay keşke olsa 1 ay böyle gitse yeterVarsa oyle bir dunya bende gelirim seninle :))
inşallah bu haftasonu 68 leri görecemVawwwwww ben sana demistim haci :))) bende 73.2 ile karsindayim
gece yemelerini kesersen neden olmasınEvet 100 gr eksik bile vermisim. Bende insallah 71 i gorurmuyum acaba?
Insallah zaten yemiyordum geceleri de ikinci kez bu kadar aciktim. Haftaya bugun 71.9-8 leri gorurum diyorum ama bakicazgece yemelerini kesersen neden olmasın
bencede görürsün canım çünkü daha 1 aydır yapıyosun vücudun alışmadıInsallah zaten yemiyordum geceleri de ikinci kez bu kadar aciktim. Haftaya bugun 71.9-8 leri gorurum diyorum ama bakicaz
ben bugün çok açım yanlızBilmiyorum ki emin degilim. Buguun fazla cikacagimi dusunuyordumm ama 100 gr eksik ciktim cok sukur. Cok sevindim
yicem şimdi zaten normalde daha geç acıkırdım ama bende nasıl biliyomusun hiç açlık hissetmiyorum sonra birden sanki 3 gündür bişe yememiş gibi oluyorumNiye ac kaliyon canim ye doyur karnini saat cok erken daha ben bu saatlerde ac kalmiyom hic yemen lazim
yok kız 2 saatte bir yiyorumOgun aralarin fazlaysa ondan olabilir canim onu bi gozden gecir.
yok canım ama çoğu şeyin az çok kalori değerini öğrendiğim için şuan pek bakmıyorum malesef 3 yıldır zayıflama girişimlerim olduğu içinEe iyiymis ozaman kalori hesapliyormusun sen? Ben hesapliyorum fitwell den oda beni frenliyor zaten
huhu selam canım bugün itibari ile 69,8 oldum