Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Yaaaa gulum oluyorum acliktan napayim cok acim suan coookkkk cok cok buzdolabina gitmk istiyorum dur de bisey de ne yiyeyim cok acim suan cok

Iki dilim kasar ile bitane misir pirinc patlagi yedim. A a hala cok acim. Birde bes alti tane aci biber tursusu yedim. Ay ben cok aciktim roxen napcam ya

Yaa olmuyor kanka cok acim suanda inanki zaten bir sise su ictim karnim dile gelcek simdi. :) maarensuyu ictim simdi yogurt kurunude getirdim bakalim onuda bi yiyeyim nolcak
kız yeme bu saatte o kadar emek veriyosun spor yaparken harcadığın çabayı düşün

Valla enim yaptigim sporu fil yapsa oda verir gibime geliyor. Bilmiyom ki kurude yiyorum yaptigim sporuda az cok biliyon hangidigi net bilmiyom iste. Ama desteklemis olabilir. Cunku metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari calistiriyor onufarkediyrm yani

ben bi denedimde yiyemedim onu

Ben cok seviyom tadini aciyi cok severim. Az onceki sacmaligimi duydun dimi. Gittim aci tursu biber yedim

Zannediyorum yarin fazla cikcam 73.8 ler falan gorebilirim. Spor yapmadim ya bugun ondan. Bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…