su iç canım doldur mideyiIki dilim kasar ile bitane misir pirinc patlagi yedim. A a hala cok acim. Birde bes alti tane aci biber tursusu yedim. Ay ben cok aciktim roxen napcam ya
Yaa olmuyor kanka cok acim suanda inanki zaten bir sise su ictim karnim dile gelcek simdi. :) maarensuyu ictim simdi yogurt kurunude getirdim bakalim onuda bi yiyeyim nolcaksu iç canım doldur mideyi
kız yeme bu saatte o kadar emek veriyosun spor yaparken harcadığın çabayı düşünYaa olmuyor kanka cok acim suanda inanki zaten bir sise su ictim karnim dile gelcek simdi. :) maarensuyu ictim simdi yogurt kurunude getirdim bakalim onuda bi yiyeyim nolcak
miden küçülüyo vücuduna fırsat ver 1 2 gün aç yat sonra acıkmicaksın gör bakKarnimdan isyan sesleri yukselmeye basladi gurul gurul gurul....
olsun olsun daha yeme bişey yemişin zatenBugun noldu bana boyle bilmiyom saatbeste yemistim ondan aciktim galliba.
Heee yemiyem dimiolsun olsun daha yeme bişey yemişin zaten
bilmemki canımO degilde bu yeni aldigim pulbiber bata tuzluymus onu napsak ya
onun faydasını gördünmü yaHeee yemiyem dimi(((
Simdi yogurtkurunu yiyomda cok tuzlu geldi bana
ben bi denedimde yiyemedim onuValla enim yaptigim sporu fil yapsa oda verir gibime geliyor. Bilmiyom ki kurude yiyorum yaptigim sporuda az cok biliyon hangidigi net bilmiyom iste. Ama desteklemis olabilir. Cunku metabolizmayi hizlandiriyor bagirsaklari calistiriyor onufarkediyrm yani
bende acıyı çok severimde üçünü karıştırınca yiyemedimBen cok seviyom tadini aciyi cok severim. Az onceki sacmaligimi duydun dimi. Gittim aci tursu biber yedim
hergün 500 gr versem ne güzel olurZannediyorum yarin fazla cikcam 73.8 ler falan gorebilirim. Spor yapmadim ya bugun ondan. Bakalim nolcak