Hirsla 78.6 dan 68e giden yol :)

Yoo ben oyle bakmiyom olaya. Evet bes kilom kaldi ama istedigim kilo neden 65 63 olmasin. Daha da sporu birakmicam insallah dikkat etmeye devam yani insallah

canim yol arkadasim benim :) masallah sana.diledigin hersey hayirla olsun insallah. Sen benden kuccukmussun. Ben 28 yasinda biri alti biri birbucuk yasinda kizlarin annesiyim. Evdeyim cocuklarimla uni okumadim ama esimi okuttum:)))

canim yol arkadasim benim :) masallah sana.diledigin hersey hayirla olsun insallah. Sen benden kuccukmussun. Ben 28 yasinda biri alti biri birbucuk yasinda kizlarin annesiyim. Evdeyim cocuklarimla uni okumadim ama esimi okuttum:)))
ay maşallah resimdekide kızlardan biri herhalde:) çok yok yinede aramızda genciz güzeliz hala vallahi benim annemde böyle yaptı babam 45 yaşında üni. gitti:))

Biz esimle evlendigimizde o ikinci sinifti. Ben yeni liseden mezun olmustum. Sonra direk evlendik. Iki sende bitcek okul dort senede bitti tabi o ayridasonucta bitti. Bilg muhendisi oldu ama meslegininyapmadi suan nevsehir avanosta tavuk ciftligimiz var yimirtacilik yapiyoruz :)) ama aslen kutahya gedizliyiz

kzı aceleniz neydi bide o kadar beklemişsin bitirmesini işini yapmıyor:) bende hem anne hem baba tarafından göçmenim aslında anne bulgar baba girit göçmeni biz ortaya karışık

kzı aceleniz neydi bide o kadar beklemişsin bitirmesini işini yapmıyor:) bende hem anne hem baba tarafından göçmenim aslında anne bulgar baba girit göçmeni biz ortaya karışık
Hee ya sorma en delirten durum o. O kadar okut askerligi yaptir ugras didin, SONUC : yumurtacilik yapan adam :))) olsun ama bu isimizide cok seviyoruz hem beraber yapiyoruz cok zevkli bir is hergun yumura toplamak

Ah canim hayirla gitsin gelsin. Zor olani bu olcak ozaman sizin acinizdan.oda mi ogretmen olcak bu arada bransiniz nedir

Guzel masallah. Hersey gonlunce olsun zaten muhendisler fakulteliler bes ay yada astegmen olarak maasli bir sene yapabiliyorlar askerligini. Buyuk ihtimal ankara mamakta yapar zaten askerligini. Benim esimde muhendis ve orda yapti. Bransin guzelmis

Guzel masallah. Hersey gonlunce olsun zaten muhendisler fakulteliler bes ay yada astegmen olarak maasli bir sene yapabiliyorlar askerligini. Buyuk ihtimal ankara mamakta yapar zaten askerligini. Benim esimde muhendis ve orda yapti. Bransin guzelmis
hayırlısı be canım o zamana gelene kadar bakim neler olacak benimki diyorum ama bu aralar aramız eh işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…