- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Su dikmeyide simdi esime sordum.Limoncunun dün bahsettiği şey sanırım anında polisi ararım öyle birşey yaparsa zaten. Su dökmek de neyin nesi
Canm ozmn polise haber vericeksiniz.Bende ondan korkuyorum hırsız olsa gider en azından evde birileri olunca. Ama eğer başka birşeyse tekrar gelecektir.
Kapıya çok yakın durmuş o yüzden annem yüzünü görememiş sadece ellerinin boş olduğunu görmüşCanm ozmn polise haber vericeksiniz.
Polis bi iki gun evinizin etrafinda dolanir.
Zaten korkar o pislikte birdaha cesaret edemez.
Ama siz saat 4 de diyosunuz o saatte polisi hemen arasaydiniz yakalanirdi.
Cunku o saatte etrafta insan olmaz.
Annende gormus yuzunu zaten teshis ederdi.
Bence korkar. Köpekler sahibine düskünler cünkü bunu herkes biliyor. Iceri dalarsam isirir diye düsünür. Söyle büyük ve korkunc köpek stickeri secin bence.Bu iyi fikir gerçekten. Korkar mi dersiniz köpek amblemi gorunce
Teşekkürler denicem bunuBence korkar. Köpekler sahibine düskünler cünkü bunu herkes biliyor. Iceri dalarsam isirir diye düsünür. Söyle büyük ve korkunc köpek stickeri secin bence.
Kızlar çelik kapı kitli olmasına rağmen nasıl açılır?? Karşı komşuya daha önce girmişler kapı kitli olmasına rağmen. İnanamadım.
Beklicem yine sabaha kadar oklavalar sopalar duruyor başucumdaBu ne be offf!!! sapıga bak ayyy ürktüm gece gece pislik adam çok dikkat edin ve hmn polisi arayın yanınızda biber gazı yada deodorant olsun direk yüzüne sıkmak için heyy allahım sen hepimizi böyle insanlardan koru amin...
Kapı kilitli anahtarı da çıkarmadım ama başka birşey yok kapıda dediğiniz demir ne anlamadım. Bir de tv açık ses açık ama böyle de gelirse duymam diye korkmaya basladimAnahtar kapinin üzerinde olsun. O delikten birsey sokamasin. Komsu üstten kitlememistir, hani demir varya onu takmamistir, yoksa giremez, demiri sökmesi lazim veya kapiyi cok zorlamasi lazim, ozamanda duyulur zaten.
Tamam canim içimdeki vesveseyi atsam belki uyku tutar beni de uyurum..Bol bol dua okuyun ayetel kursi okuyun 7 defa ve Rabbim sana emanetiz diyin
Biz buraya taşındığımız da tek anahtar verdiler. O küçük kilitlerin anahtarı yok malesefÇelik kapının üst demirini takın ve alttan üstten kapıyı kilitleyin anahtar takılı kalsın üzerinde
Sağol canim tamam okurumGece uyumadan önce 7 kez ayetel kursi okursan seni ve aileni 7 melek sabaha kadar beklemiş oku canım bol bol oku rabbime sıgın
evet celik kapilarda üstte demir olur bende onu demistim, ondan yok mu kapida?