- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- Konu Sahibi carmenhabanera
Kardeşim uyuyordu annem boş bulunmuş uyku haliyle gerçi kardeşim de korkar diye düşünüyorum ama tekrar gelirse mecbur o bakacak. Dünü zaten hiç sormayın irkiliyorum diye ışık açık oturuyordum elektriğin gitmesiyle paniğim bir oldu zaten annemi falan uyandirdim ses çıkardım falan uyanık olduğumuzu anlayınca cesaret edemesin diye. Ayak sesleri kime ait bilmiyorum karanlıkta dürbunden birşey görünmedi. Korku filmi gibiydi gercektenallahım gece gece çok korktum.allah yardımcınız olsun.burda bazı arkadaşlar hırsız olamaz demişler ama bence hırsız.sadece evde birileri var mı yok mu diye kontrol etmiş.tabi ses duyunca gitmesi lazımdı ama durmuş resmen sohbet etmiş sizle.tedirgin olmakta haklısın.seni korkutmak istemem ama bence allah korusun yine tekrarlana bilir.sonuçta kendinde söylüyorsun gecenin dördünde kadın sesi duyunca yine gelebilir.
keşke annen değilde erkek kardeşin cevap verseydi.eğer bir daha böyle birşey olursa erkek kardeşin konuşsun.gerçi çok ufak kendisi.kimbilir ne kadar korkuyor ama evin tek erkeğide o. off ne desem bilemiyorum ki.
çok korkarım böyle şeylerden.helede böyle zamanlarda aksi gibi elektiriklerin gitmesi falan resmen korku filmlerini hatırlatıyor.peki gece gelen ayak sesleri,konuşmalar neyin nesiymiş? komşular mı yoksa yine hırsız mı?