- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Bencede başka bişey varKapı kilidini saglamlastirin.
Hırsız olsa kapıyı niye çalsın ki?
Bence başka bir şey var.
hayır evde kimse var mı yok mu diye kontrol ediolar. Aynı şeyi bnde yaşamıştım çunkuKapı kilidini saglamlastirin.
Hırsız olsa kapıyı niye çalsın ki?
Bence başka bir şey var.
Ben arayacaktım annem gitti adam polis gelse de bulamaz şimdi tekrar gelirse hemen ararız dedi. Asansör sesi duydukça kalbim çıkıyor sanki hala sabaha kadar uyumadım tekrar gelir diyeneden polisi aramadınız??
Bencede başka bişey var
Bende öyle düşündüm. Ama gece saat 4 te kapı çalsa genelde erkekler acar yani annemin sesini duyunca evde kadın tek yaşıyor diye düşünüp gelmesinden korkuyorumhayır evde kimse var mı yok mu diye kontrol ediolar. Aynı şeyi bnde yaşamıştım çunku
Ben arayacaktım annem gitti adam polis gelse de bulamaz şimdi tekrar gelirse hemen ararız dedi. Asansör sesi duydukça kalbim çıkıyor sanki hala sabaha kadar uyumadım tekrar gelir diye
o anda bunu nasıl düşündü annen yaaa polisi ara diye bağırması gerekirdi.İlginçBen arayacaktım annem gitti adam polis gelse de bulamaz şimdi tekrar gelirse hemen ararız dedi. Asansör sesi duydukça kalbim çıkıyor sanki hala sabaha kadar uyumadım tekrar gelir diye
Annem babam geldi zannetmiş. Gece çalışıyor. Bazen sabaha karşı para bırakmak için uğruyor eve. Oda öyle zannetmiş. Bakmış yabancı biriKapıyı çalan adama cevap vermek çok büyük yanlış.
Adamla neden diyalog yaşıyorsunuz ki?
O durumda yapmanız gereken doğrudan polisi aramak.
niyeti sadece hırsızlıksa bi daha geleceğini sanmıyorum.. Bi akrabanız faln yok mu. Bu kadar tedirginsen ara istersen.. Bide ev kaçıncı katBende öyle düşündüm. Ama gece saat 4 te kapı çalsa genelde erkekler acar yani annemin sesini duyunca evde kadın tek yaşıyor diye düşünüp gelmesinden korkuyorum
Öğrenci çok var bizim sitede annem onlar sipariş vermiştir diye düşünmüş adamın elini boş görünce bi de adam gittikten sonra saate bakınca terslik olduğunu anladıo anda bunu nasıl düşündü annen yaaa polisi ara diye bağırması gerekirdi.İlginç