-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Benim de arkamdan takip etti eve kadar geçenler de biri ben bağırınca birine benzettim seni dedi kaçtı hemengeçen yıllarda annem ekmek almaya gittiğinde arkasından biri takip edip apartmana girmeye çalışmıştı. annem açmayıp hemen eve çıkmıştı. ya şehrin göbeğinde oluyor bunlar.. pes vallahi insanları korkutmaktan ne zevk alıyorlar, adi pis herifler!
Benim de arkamdan takip etti eve kadar geçenler de biri ben bağırınca birine benzettim seni dedi kaçtı hemen
O muydu acaba gece gelen aklıma takıldıbirine benzettiyse takip edercesine hallere ne gerek var dimi. hem korkak, hem milleti takip ediyo.
vallahi dün senin yerine ben sinir oldum şu gülmesine. biz gerildik oturduğumuz yerde sana karşı çok ayıp yaptığı.Gece 4 te bu kadar komik olmuyor malesef
Apartmanda yasakmış bahçede beslediğim kedilerime bile laf söylüyorlar şikayet ediyorlar.. alarm yakınlarda bulamadım gece yine birşeyler dayayıp uyumaya çalışcam artık yapacak birşey yok. Gerçi asansör sesini duymak geceleri yüreğimi hoplattigindan uyumak pek mümkün olmuyorBenide geçen böyle gunduz gunduz korkuttukları için bende cok tedirginim.
Tam kapımızın karsısında merdiven korkuluklarımız var kapıyla o korkulukların arasına demir merdivenler varya onu dayıyorum yani dısardan kapıyı itselerde acılmıyor merdivenden dolayı. Sizinde kapınızın karsınızda duvar fln varsa araya böyle bir seyler koyabilirsiniz diğer kilitleri yaptırana kadar.
Bunun dısında şu 3-5 liralık alarmlardan aldım o takılı.
Sahte guvenlik kamerası kapının dısında takılı.
Birde köpeğim var kapının önunde ne ses olsa havlıyor.
Dış kapıya böyle çözüm buldumda teras kapım guvensiz bende ondan korkuyorum.
Aslında bir köpek alsanız keşke en iyi çözüm.
Gece zaten şarjım azdı yeterince gergindim polemiğe girmek istemedim ama hala aynı davranışı devam ettirmesi insanın sinirini bozuyor. Çok komikse eğlenmesi bittiyse çıksın konumdan. Ben fikir almak korkumu biraz olsun yenmek için yazdım, yazdıklarıma gulunup eglenilmesi için degilvallahi dün senin yerine ben sinir oldum şu gülmesine. biz gerildik oturduğumuz yerde sana karşı çok ayıp yaptığı.
tahmin edebiliyorum gerildiğini ve sinirlendiğini. kaç kişi senle aynı gerginliği paylaştı. çok ürkütücüydü yani gülünecek bişey göremedim ben. böyle insanlar mevcut ne yazıkki.Gece zaten şarjım azdı yeterince gergindim polemiğe girmek istemedim ama hala aynı davranışı devam ettirmesi insanın sinirini bozuyor. Çok komikse eğlenmesi bittiyse çıksın konumdan. Ben fikir almak korkumu biraz olsun yenmek için yazdım, yazdıklarıma gulunup eglenilmesi için degil
Dünde tepkini gösterdin bana da destek oldun teşekkür ederimtahmin edebiliyorum gerildiğini ve sinirlendiğini. kaç kişi senle aynı gerginliği paylaştı. çok ürkütücüydü yani gülünecek bişey göremedim ben. böyle insanlar mevcut ne yazıkki.
Bende yalnız yasıyorum canım hırsızdan da cok korkarım sana yaptıklarımı anlatayım bak belki isine yarar: kapıyı kilitle mutlaka arkasında da anahtar olsun kilide tel vs sokamazlar boylece. Bide kapının arkasına agır bi sey koyun, masa dolap koltuk gibi, ustune de caydanlık tencere vs, kapıyı acsa da azcık zorlanır o arada caydanlık duser sesi duyup kalkarsınız o da belki sesten korkar kacar. Ben bunları yapıyorum. Allah yardımcınız olsun umarım kotu niyetli biri degil de evleri karıstırmıs bir sapsaldır:)
bunu meslek olarak görüyor çünkü bu pislikler. cezaevinde çalışan bi arkadaşım var ve hırsızlar malum zırt pırt tutuklanıp salıveriliyor. kadınlar resmen meslek edinmişler ve utanmadan nasıl yaptıklarını yaşadıkları komik! anılarını falan anlatıyorlarmış. bide bunu kısmet olarak görüyorlar. eğer benim kısmetim değilse Allah o parayı/altını bana göstermez zaten diyor kadın aman ne ibretlik dimi :))Niye bu sekilde yaşamak zorundayız ya niye hırsızlık yaparki insanlar, pislikler!
bunu meslek olarak görüyor çünkü bu pislikler. cezaevinde çalışan bi arkadaşım var ve hırsızlar malum zırt pırt tutuklanıp salıveriliyor. kadınlar resmen meslek edinmişler ve utanmadan nasıl yaptıklarını yaşadıkları komik! anılarını falan anlatıyorlarmış. bide bunu kısmet olarak görüyorlar. eğer benim kısmetim değilse Allah o parayı/altını bana göstermez zaten diyor kadın aman ne ibretlik dimi :))
bunu meslek olarak görüyor çünkü bu pislikler. cezaevinde çalışan bi arkadaşım var ve hırsızlar malum zırt pırt tutuklanıp salıveriliyor. kadınlar resmen meslek edinmişler ve utanmadan nasıl yaptıklarını yaşadıkları komik! anılarını falan anlatıyorlarmış. bide bunu kısmet olarak görüyorlar. eğer benim kısmetim değilse Allah o parayı/altını bana göstermez zaten diyor kadın aman ne ibretlik dimi :))
Bende Dün bardak koydum içine çay kaşığı falan ses çıkarsın diye düşünce ama arkasına büyük birşey dayayacak kadar alan yok bende ufak tefek birşeyler dayadım ütü masası sandalye falan. Çok etkilendim durumdan uyuyamicam bu gece de öyle gorunuyorBende yalnız yasıyorum canım hırsızdan da cok korkarım sana yaptıklarımı anlatayım bak belki isine yarar: kapıyı kilitle mutlaka arkasında da anahtar olsun kilide tel vs sokamazlar boylece. Bide kapının arkasına agır bi sey koyun, masa dolap koltuk gibi, ustune de caydanlık tencere vs, kapıyı acsa da azcık zorlanır o arada caydanlık duser sesi duyup kalkarsınız o da belki sesten korkar kacar. Ben bunları yapıyorum. Allah yardımcınız olsun umarım kotu niyetli biri degil de evleri karıstırmıs bir sapsaldır:)
oooo o zaman yazık biçok şeyi öğrenmek zorunda kalacak yavrucak :)Alnımın teriyle kazanıyorum helal param o benim diye dusunuyorlar herhalde
Yaa biyerde okumustum sanırım dubai deydi
Kadın türkiyeden dubaiye yerleşiyor orda dogum yapıyor cocugunu orda buyutuyor ve bir süre sonra Türkiyeye dönuyorlar. Kadın cocuguna hırsızın ne demek oldugunu öğretmek zorunda kalmış. Yatarken kapıyı kilitleme alıskanlıgı edinmeye calısıyoruz falan diye anlatıyordu. Dubaide yok cunku hırsızlık diyordu. Çok tuhaf ya.
amin caınm allah akıl fikir versin giden malına mı yanarsın yoksa o kadar korktuğuna mı ? inşallah konu sahibinin başına tekrar aynı şeyler gelmez cidden çok üzüldüm dünden beri.Ay Allah akil fikir versin ne insanlar var ya, Allah baskasinin malina göz dikmeyin diyor, bunlar Allah nasip etmedi diyor, vay gerizekalilar. Cok tuhaf böyle birsey ilk defa duyuyorum, ne dengesiz insanlar var ya. Elleri kopsun
Eee burası türkiyeAlnımın teriyle kazanıyorum helal param o benim diye dusunuyorlar herhalde
Yaa biyerde okumustum sanırım dubai deydi
Kadın türkiyeden dubaiye yerleşiyor orda dogum yapıyor cocugunu orda buyutuyor ve bir süre sonra Türkiyeye dönuyorlar. Kadın cocuguna hırsızın ne demek oldugunu öğretmek zorunda kalmış. Yatarken kapıyı kilitleme alıskanlıgı edinmeye calısıyoruz falan diye anlatıyordu. Dubaide yok cunku hırsızlık diyordu. Çok tuhaf ya.