hırsız!!

geçen yıllarda annem ekmek almaya gittiğinde arkasından biri takip edip apartmana girmeye çalışmıştı. annem açmayıp hemen eve çıkmıştı. ya şehrin göbeğinde oluyor bunlar.. pes vallahi insanları korkutmaktan ne zevk alıyorlar, adi pis herifler!

Benim de arkamdan takip etti eve kadar geçenler de biri ben bağırınca birine benzettim seni dedi kaçtı hemen

Apartmanda yasakmış bahçede beslediğim kedilerime bile laf söylüyorlar şikayet ediyorlar.. alarm yakınlarda bulamadım gece yine birşeyler dayayıp uyumaya çalışcam artık yapacak birşey yok. Gerçi asansör sesini duymak geceleri yüreğimi hoplattigindan uyumak pek mümkün olmuyor

vallahi dün senin yerine ben sinir oldum şu gülmesine. biz gerildik oturduğumuz yerde sana karşı çok ayıp yaptığı.
Gece zaten şarjım azdı yeterince gergindim polemiğe girmek istemedim ama hala aynı davranışı devam ettirmesi insanın sinirini bozuyor. Çok komikse eğlenmesi bittiyse çıksın konumdan. Ben fikir almak korkumu biraz olsun yenmek için yazdım, yazdıklarıma gulunup eglenilmesi için degil

tahmin edebiliyorum gerildiğini ve sinirlendiğini. kaç kişi senle aynı gerginliği paylaştı. çok ürkütücüydü yani gülünecek bişey göremedim ben. böyle insanlar mevcut ne yazıkki.

Aynen öyle
tahmin edebiliyorum gerildiğini ve sinirlendiğini. kaç kişi senle aynı gerginliği paylaştı. çok ürkütücüydü yani gülünecek bişey göremedim ben. böyle insanlar mevcut ne yazıkki.
Dünde tepkini gösterdin bana da destek oldun teşekkür ederim

Bende yalnız yasıyorum canım hırsızdan da cok korkarım sana yaptıklarımı anlatayım bak belki isine yarar: kapıyı kilitle mutlaka arkasında da anahtar olsun kilide tel vs sokamazlar boylece. Bide kapının arkasına agır bi sey koyun, masa dolap koltuk gibi, ustune de caydanlık tencere vs, kapıyı acsa da azcık zorlanır o arada caydanlık duser sesi duyup kalkarsınız o da belki sesten korkar kacar. Ben bunları yapıyorum. Allah yardımcınız olsun umarım kotu niyetli biri degil de evleri karıstırmıs bir sapsaldır:)

Niye bu sekilde yaşamak zorundayız ya niye hırsızlık yaparki insanlar, pislikler!

Niye bu sekilde yaşamak zorundayız ya niye hırsızlık yaparki insanlar, pislikler!
bunu meslek olarak görüyor çünkü bu pislikler. cezaevinde çalışan bi arkadaşım var ve hırsızlar malum zırt pırt tutuklanıp salıveriliyor. kadınlar resmen meslek edinmişler ve utanmadan nasıl yaptıklarını yaşadıkları komik! anılarını falan anlatıyorlarmış. bide bunu kısmet olarak görüyorlar. eğer benim kısmetim değilse Allah o parayı/altını bana göstermez zaten diyor kadın aman ne ibretlik dimi :))

Ay Allah akil fikir versin ne insanlar var ya, Allah baskasinin malina göz dikmeyin diyor, bunlar Allah nasip etmedi diyor, vay gerizekalilar. Cok tuhaf böyle birsey ilk defa duyuyorum, ne dengesiz insanlar var ya. Elleri kopsun

Alnımın teriyle kazanıyorum helal param o benim diye dusunuyorlar herhalde
Yaa biyerde okumustum sanırım dubai deydi
Kadın türkiyeden dubaiye yerleşiyor orda dogum yapıyor cocugunu orda buyutuyor ve bir süre sonra Türkiyeye dönuyorlar. Kadın cocuguna hırsızın ne demek oldugunu öğretmek zorunda kalmış. Yatarken kapıyı kilitleme alıskanlıgı edinmeye calısıyoruz falan diye anlatıyordu. Dubaide yok cunku hırsızlık diyordu. Çok tuhaf ya.

Bend
Bende Dün bardak koydum içine çay kaşığı falan ses çıkarsın diye düşünce ama arkasına büyük birşey dayayacak kadar alan yok bende ufak tefek birşeyler dayadım ütü masası sandalye falan. Çok etkilendim durumdan uyuyamicam bu gece de öyle gorunuyor

oooo o zaman yazık biçok şeyi öğrenmek zorunda kalacak yavrucak :)

Ay Allah akil fikir versin ne insanlar var ya, Allah baskasinin malina göz dikmeyin diyor, bunlar Allah nasip etmedi diyor, vay gerizekalilar. Cok tuhaf böyle birsey ilk defa duyuyorum, ne dengesiz insanlar var ya. Elleri kopsun
amin caınm allah akıl fikir versin giden malına mı yanarsın yoksa o kadar korktuğuna mı ? inşallah konu sahibinin başına tekrar aynı şeyler gelmez cidden çok üzüldüm dünden beri.

allahım gece gece çok korktum.allah yardımcınız olsun.burda bazı arkadaşlar hırsız olamaz demişler ama bence hırsız.sadece evde birileri var mı yok mu diye kontrol etmiş.tabi ses duyunca gitmesi lazımdı ama durmuş resmen sohbet etmiş sizle.tedirgin olmakta haklısın.seni korkutmak istemem ama bence allah korusun yine tekrarlana bilir.sonuçta kendinde söylüyorsun gecenin dördünde kadın sesi duyunca yine gelebilir.
keşke annen değilde erkek kardeşin cevap verseydi.eğer bir daha böyle birşey olursa erkek kardeşin konuşsun.gerçi çok ufak kendisi.kimbilir ne kadar korkuyor ama evin tek erkeğide o. off ne desem bilemiyorum ki.
çok korkarım böyle şeylerden.helede böyle zamanlarda aksi gibi elektiriklerin gitmesi falan resmen korku filmlerini hatırlatıyor.peki gece gelen ayak sesleri,konuşmalar neyin nesiymiş? komşular mı yoksa yine hırsız mı?

Eee burası türkiye

Işığı ya da TV'yi açık bırakın yatarken
Bende en çok Hırsızla karşılaşmaktan korkarım kapı kilitleyip dua okuya okuya uyuyun Rabbim korur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…