hırsız!!

Kardeşim uyuyordu annem boş bulunmuş uyku haliyle gerçi kardeşim de korkar diye düşünüyorum ama tekrar gelirse mecbur o bakacak. Dünü zaten hiç sormayın irkiliyorum diye ışık açık oturuyordum elektriğin gitmesiyle paniğim bir oldu zaten annemi falan uyandirdim ses çıkardım falan uyanık olduğumuzu anlayınca cesaret edemesin diye. Ayak sesleri kime ait bilmiyorum karanlıkta dürbunden birşey görünmedi. Korku filmi gibiydi gercekten

Ayetel kürsi oku canım ezberinde yoksa Kitab'dan oku tedbirinide al takdiri Allah'a bırak. Bende çok korkuyorum okuyup yatıyorum eşimde var ama elimde değil.

amin caınm allah akıl fikir versin giden malına mı yanarsın yoksa o kadar korktuğuna mı ? inşallah konu sahibinin başına tekrar aynı şeyler gelmez cidden çok üzüldüm dünden beri.

Ya insan eve girip cikarken bile tedirgin olur. Kapiyi ac diyen hirsiz mutlaka zarar verip cikar. Onun derdi mal degildir bence, öyle olsa icerden ses gelince kacar giderdi. Önlemler alinmali. Disariya erkek ayakkabisi konulmali hemde 2-3 cift. Biber gazi alinmali. Kapinin kilidi saglamlastirilmali. Yani bütün önlemler alinmali. Hatta apartmanin erkekleri bir kac gün göz kulak olmali apartmana, ortaya cikarsa bi güzel dayak atip polise götürmeli.

Birde anlamadigim apartmanin giris kapisi kilitli degil mi? orayi acip mi girmis?

Zaten sorun orda dingonun ahırı olmuş apartman gecenin 4 unde bile düşünün kapı açık kimsenin kapıyı kapatmak gibi bir huyu yok. Öğrenciler sabaha kadar girip çıkıyorlar tamam ona lafım yok herkes istediğini yapar ama sonuçta kapıyı kapatıp çıkmak çok zor olmamalı. İnsanların güvenliği söz konusu sonuçta. Resmen bütün buruna geliyoruz artık hırsız mi sapık mi artık her kimse.

Babam varken hiç korkmazdım nasıl olsa korur bizi diye. Yalnız kalmak çok zor
Canım benim olucak olan baban varkende olur du üzme kendini , seni hiç unutmayan bi Rabb'in var eğer inanıyorsan ona sığın daha rahatlıcaksın.
Yapayanlız değilsin annen kardeşin var bunu baban yapdırmış olmasın sizinle bi derdi varmı?

Bir kaç arkadaşıma anlattım durumu aile hayatimizi az çok bilen onlarda baban mi yaptırdı acaba dedi ama zannetmiyorum babam bu kadarını yapmaz bize zaten o saatlerde çalışıyo oluyo. Ben daha önce takip eden biri vardı onun yaptığından şüphelenmeye başladım

Haklisin tabi canim, tabii kide kapiyi kapatmalari lazim. Ne sorumsuz millet. Toplanti yapilmasini talep edin apartman yöneticisinden. Hatta yayli sistem kapidan takilmasini isteyin apartmanin dis kapisina. Kapiyi kapatmasan bile kendiliginden kapanir. Bence en mantiklisi. Tüm apartman belli bir miktar para verse en iyisi yapilir.

Yönetim değişecek 7 sinde toplantı var onu bekliyoruz gördükçe komşuları uyarıyorum anlatıyorum zaten. O kadar aidat veriyoruz sadece apartman yıkanıyor. Apartmanın temizliğindense güvenliğimiz olsun. Kimse canını malını sokakta bulmuyo sonuçta

Aynen öyle canim, varsin 2 ay temizlik yapilmasin apartmanda, herkes kapisinin önünü kendi temizler aidat parasiylada kapi yapilsin en saglamindan.
Aslinda "köpek var" stickerleri var, bi tane alip dis kapiniza yapistirin. "Dikkat köpek var" diye aratinca google'den cikiyor. Ciktisini alip kendiniz bile yapistirabilirsiniz kapiya. Komsularda sorarsa evet yakinda alacagiz diyin. Komsuyada güven olmaz.

Bu iyi fikir gerçekten. Korkar mi dersiniz köpek amblemi gorunce

Tv de duymustum kapinin disindan su dökuyorlarmis, ev sakinleride oluyor diye kapiyi acinca iceri daliyorlarmis. Aman diyim dikkat edin bende diger arkadaslar gibi tekrarliycam en azindan polisi arasaydiniz gelirlerdi o kiside disaridan gorurdu polis arabasini. Birdahakine zil calarsa hemen arayin polisi. Gecmis olsun

Nasıl su döküyorlar anlamadım??

Kapiya alarm taktirin ve bu olayi unutana kadar bikac gece kapinin yakininda tv yi acik birakabilirsiniz icerden sesler gelince girmiyorlarmis.

Kapiya alarm taktirin ve bu olayi unutana kadar bikac gece kapinin yakininda tv yi acik birakabilirsiniz icerden sesler gelince girmiyorlarmis.
Uyumuyorum zaten tv açık birakcam dün de açık bıraktım ama elektrikler kesildi 2 buçukta. Hatta şimdi uyuyup gece mi kalksam diyorum 2 gündür hiç uyumadım çünkü ama korkudan uyku tutmuyo işte

Uyumuyorum zaten tv açık birakcam dün de açık bıraktım ama elektrikler kesildi 2 buçukta. Hatta şimdi uyuyup gece mi kalksam diyorum 2 gündür hiç uyumadım çünkü ama korkudan uyku tutmuyo işte
Canm sen hirsiz diyosunda evde insanlar varken bide uyaniklarken hirsiz girmez.girmek istemez.
Size kapiyi actirip napicakti sokulun paralarimi dicekti.
Bak korkmani istemem ama babanin evde olmadigini bilen biri kapiniza gelen.
Amacida hirsizlik falan degil
Siz polise haber vermeliydiniz tutanak falan tutarlardi.
Enazinda devriye polisler arada binayi kontrol ederdi.
Aman lutfen cok dikkatli olun.
Evdeki herkesi tembihleyin kimseye acmayin kapiyi.
Polisim deseler bile durbunden kimligini gostermesini isteyin.
Cok sasirdim dogrusu hirsiz israrla kapiyi acin falan demezdi yani ne ayak pislik anlamadim.

Bende ondan korkuyorum hırsız olsa gider en azından evde birileri olunca. Ama eğer başka birşeyse tekrar gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…