- 4 Ocak 2013
- 550
- 305
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Evden çıkarım biraz kafam dağılır dedim gittim de keşke gitmeseydim et kesti bacaklarım da yürümek bile zor geliyo su an. Yarın sınavım var okula gitcem bir de uykusuzlukla o yol nasıl çekilcek sınavı nasıl halletcem bunu düşünüyorum, kapıya zincir eklendi sadece hani kapı açılsada arada tutan kısa bir zincir var ya ondan
Arka kapı görünüyor on kapı görünmüyor ama bornozla çıkamadım karşıda erkek öğrenciler oturuyor diye zaten giyinik olsam inerdim aşağı arkasindanTamam o iyi, en azindan dünkinden daha fazla güvendesiniz simdi. Bugün geldigini düsündügün o kisi asansörle indikten sonra dis kapidan cikarken baktin mi? görünmüyor mu dis kapidan kimin girip ciktigi?
Arka kapı görünüyor on kapı görünmüyor ama bornozla çıkamadım karşıda erkek öğrenciler oturuyor diye zaten giyinik olsam inerdim aşağı arkasindan[/QUOTE
hmm anladım canım peki yan komşu hariç başka komşularda da olmuş bu??? Apartmandan biride olabilir belki. En baştan hep aklımdaydı. Yani dışardan gelse bi kere gelir. Apartmandakiler nasıl apuk supuk insanlar var mıArka kapı görünüyor on kapı görünmüyor ama bornozla çıkamadım karşıda erkek öğrenciler oturuyor diye zaten giyinik olsam inerdim aşağı arkasindan
Kizlarr az önce kapı çaldı açmadım biri geldi rusları soruyo 4 5gün once 2 tane rus kızı taşındı buraya belki de o gece gelen rusları arıyordu??
Canim ruslar yüzünden dadanmışlar apartmana onları bulamayınca bize sarmışlar. Polisi aradık dün gece gelcem dediler ama bizim kapıya gelmediler ruslara gittiler mi bilmiyorum.apartmandan yollamaya çalışıyoruz onları. Ama zaten onlardan önce de varmış çok hırsızlık vakasi. Ama ruslar yüzünden sapiklar da dadandiErkek mi geldi ruslari sordu??? Son durum nedir canim merak ettim?
Canim ruslar yüzünden dadanmışlar apartmana onları bulamayınca bize sarmışlar. Polisi aradık dün gece gelcem dediler ama bizim kapıya gelmediler ruslara gittiler mi bilmiyorum.apartmandan yollamaya çalışıyoruz onları. Ama zaten onlardan önce de varmış çok hırsızlık vakasi. Ama ruslar yüzünden sapiklar da dadandi
Bilmiyorum canim.. şükür kaç bir.kaç gündür normal herşey, ama ev sahibi çıkaramıyormuş onları evden çıkarsa kurtulcazHmm isin rengi simdi belli oldu. Tabi ruslara gelen ayak takimi olunca, geldiklerinde belada getiriyorlar. Sabahin köründe evinize gelen herif belkide sarhostu sizin evi rusun evi zannetti??
Bilmiyorum canim.. şükür kaç bir.kaç gündür normal herşey, ama ev sahibi çıkaramıyormuş onları evden çıkarsa kurtulcaz
Nişanlım demiş ev sahibine ama sürekli farklı kişiler gelip çıkıyor gerçekten rahatsız ediciPolisle gelse cikarir ev sahibi aslinda. Fuhus mu yapiyorlar, eroin esrar mi var belli degil diyerek polise müracaat etmek yeterli. Benim dayimlarinda tam yan kapida ruslar kaliyordu. Zengin züppenin biri ev acmis, biride kendi sevgilisiymis zaten. Cok rahatsiz oldular, sürekli farkli farkli adamlar girip cikiyormus. Sonunda gittiler.
Önce evi kolaçan ediyorlar:/ kadın açarsa ya da erkek sesi gelmezse vs dalıyorlar içeri:/ polisler de uyarıyor hatta. Gecenin bi saati kapı çalınıyorsa bilinki öyle:/Hırsız ise kapı çalanını ilk defa duydum
O zincirler kapı sert açılınca kırılıyor. Bizimkini ben kırmıştım onun takılı olduğunu unutup birden açınca. Allah belalarını versin hayatta en korktuğum şey hırsız. Bişey de yok ki evimde. Allah ıslah etsin hepimizi korusunTamam o iyi, en azindan dünkinden daha fazla güvendesiniz simdi. Bugün geldigini düsündügün o kisi asansörle indikten sonra dis kapidan cikarken baktin mi? görünmüyor mu dis kapidan kimin girip ciktigi?