hırsız!!

Tamam o iyi, en azindan dünkinden daha fazla güvendesiniz simdi. Bugün geldigini düsündügün o kisi asansörle indikten sonra dis kapidan cikarken baktin mi? görünmüyor mu dis kapidan kimin girip ciktigi?

Tamam o iyi, en azindan dünkinden daha fazla güvendesiniz simdi. Bugün geldigini düsündügün o kisi asansörle indikten sonra dis kapidan cikarken baktin mi? görünmüyor mu dis kapidan kimin girip ciktigi?
Arka kapı görünüyor on kapı görünmüyor ama bornozla çıkamadım karşıda erkek öğrenciler oturuyor diye zaten giyinik olsam inerdim aşağı arkasindan

Kizlarr az önce kapı çaldı açmadım biri geldi rusları soruyo 4 5gün once 2 tane rus kızı taşındı buraya belki de o gece gelen rusları arıyordu??

Erkek mi geldi ruslari sordu??? Son durum nedir canim merak ettim?
Canim ruslar yüzünden dadanmışlar apartmana onları bulamayınca bize sarmışlar. Polisi aradık dün gece gelcem dediler ama bizim kapıya gelmediler ruslara gittiler mi bilmiyorum.apartmandan yollamaya çalışıyoruz onları. Ama zaten onlardan önce de varmış çok hırsızlık vakasi. Ama ruslar yüzünden sapiklar da dadandi

Hmm isin rengi simdi belli oldu. Tabi ruslara gelen ayak takimi olunca, geldiklerinde belada getiriyorlar. Sabahin köründe evinize gelen herif belkide sarhostu sizin evi rusun evi zannetti??

Hmm isin rengi simdi belli oldu. Tabi ruslara gelen ayak takimi olunca, geldiklerinde belada getiriyorlar. Sabahin köründe evinize gelen herif belkide sarhostu sizin evi rusun evi zannetti??
Bilmiyorum canim.. şükür kaç bir.kaç gündür normal herşey, ama ev sahibi çıkaramıyormuş onları evden çıkarsa kurtulcaz

Bilmiyorum canim.. şükür kaç bir.kaç gündür normal herşey, ama ev sahibi çıkaramıyormuş onları evden çıkarsa kurtulcaz

Polisle gelse cikarir ev sahibi aslinda. Fuhus mu yapiyorlar, eroin esrar mi var belli degil diyerek polise müracaat etmek yeterli. Benim dayimlarinda tam yan kapida ruslar kaliyordu. Zengin züppenin biri ev acmis, biride kendi sevgilisiymis zaten. Cok rahatsiz oldular, sürekli farkli farkli adamlar girip cikiyormus. Sonunda gittiler.

Nişanlım demiş ev sahibine ama sürekli farklı kişiler gelip çıkıyor gerçekten rahatsız edici

Bnm hirsizim da kapiyi calmisti israrla ac demisti ben acmayinca elimede telefonu alip polisi aradığımı duyunca korkup gitmisti,ki diger gece gozunu karartip direkt balkondan eve girdi cok sukur ki ben yoktum evde ama evimi darmadagin etmisti
Gecmis olsun caniniza gelmesin de mala gelsin.

O zincirler kapı sert açılınca kırılıyor. Bizimkini ben kırmıştım onun takılı olduğunu unutup birden açınca. Allah belalarını versin hayatta en korktuğum şey hırsız. Bişey de yok ki evimde. Allah ıslah etsin hepimizi korusun

Teşekkür ederim yorumlariniz için.. Benim de en korktuğum şeylerin başında hırsız geliyor. Mal mülk de bir yere kadar insan canından korkuyor birşey yapar diye. Hırsız yetmedi şimdi sapiklar da geliyor apartmana. Dediginiz gibi zincir kiriliyorsa ne anlamı varki zaten çokta sağlam bir kapı değil

canım çok geçmiş olsun. Geçen de bir arkadaşımı uyarmıştım buradan. Eşim güvenlik uzmanı olduğu için reklam yapıyor gibi algılanmasın ancak sundukları hizmetler gerçekten çok iyi. senin yaşadığın durumda panik butonu uygulaması var. özellikle senin gibi evde erkek olmayan evler için ideal butona bastığın anda anında polise haber gidiyor. kamera sistemi de cabası tatlım biz evimize dadanan hırsızı yakalattık darısı herkeslerin başına. tekrardan geçmiş olsun canım..

Alarm taktırın. Alarm merkezi 24 saat ayakta. Benimde başıma geldi benzeri birşey. Panik tuşu var bastığım gibi merkezden arıyorlar. Sese de adamlar kaçtı zaten. Alarm var ise zaten kapıya bile gelmiyorlar. Mışıl mışıl uyursunuz. Düşününki evde bir bekçi var ve bu bekçi size rahatsızlık vermiyor. 24 saat ayakta. Acıkmaz tuvalete gitmez bayram izni yok vb.... Ornet güvenlik ile çalışıyorum. Makul fiyat ve güvenilir işlerini bilen insanlar. En azından bir keşif yaptırın onlar anlatır zaten. Sahibinin ismini unuttum ama telefonu Arayın keşfe gelsinler danışın

Son düzenleyen: Moderatör:
Evi kontrol etmisler. Biz ogrenci evinde kalirken fulla ogrenciydi aoartman. Bir aile vardi yalbizca.. tatil vakti evde kaldigimizda ssürekli birileri dolaniyordu. Kapiyi calip biz acinca yulari cikmiyorlardi. Sitetdeki bir baska bloka girmisti hirsiz. Olabiliyor bazen ama siz dua edin insallah bir sey olmaz. Yakinlarinizda bi karakol varsa muhakkak bilgilendirin ilgilenirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…