- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
İki gündür uykusuzluktan okula gitmiyorum yarın da gidemeyeceğim bu gidişle. İnsanların allah korkusu kalmamış olsa zaten böyle yapmazlarpislik herif, hakkini öbür dünyada nasil ödeyecek bakalim, bu kadar korkmaniza sebep oldu.
Yarın saattir uğraştım da olmadı hala kulak kapıdaKızlar dua edip uyumaya çalışcam sizde esirgemeyin... inşallah birşey olmaz iyi geceler
Yarın saattir uğraştım da olmadı hala kulak kapıda
Hareketler var ses duydum da tv yi açtım onu duydu diye cesaret edemiyor herhalde ya da başka birşey ben paranoya yapıyorum bilmiyorumCanim yat sen bosver gelmez daha bence, bunlar polise haber vermislerdir diye düsünür veya evde erkek vardir diye düsünür. Yat uyu bosver, o Allah bilir kacinci uykusundadir moloz.
Hareketler var ses duydum da tv yi açtım onu duydu diye cesaret edemiyor herhalde ya da başka birşey ben paranoya yapıyorum bilmiyorum
Eğer site ilk kurulurken yasaklanmadıysa hiçbir şey yapamazlar. Bizim sitede de yasak-mış ama benim oğluşum 3,5 yıldır yanımızda. İlk imza toplayıp sizi kovduracağız falan dediler çoğu site halkıyla kavgalıyım sadece ama bi halt yiyemediler, yiyemezlerde.Apartmanda yasakmış bahçede beslediğim kedilerime bile laf söylüyorlar şikayet ediyorlar.. alarm yakınlarda bulamadım gece yine birşeyler dayayıp uyumaya çalışcam artık yapacak birşey yok. Gerçi asansör sesini duymak geceleri yüreğimi hoplattigindan uyumak pek mümkün olmuyor
Bilmiyorum canim yürüme sesleri asansör sesi falan. Ben bir kaç gece sonra anca alışırım bu durumaNerden geldi ses kapinin önünden mi? Baska komsudur o.
Bende tartıştım bir kaç kişiyle kapıya kadar geldiler. Yazık değil mi hayvanlara yağmur yağınca içeri alıyordum kışın kızıyorlar mama veriyorum kiziyorlar. Ne istiyolar anlamadım benEğer site ilk kurulurken yasaklanmadıysa hiçbir şey yapamazlar. Bizim sitede de yasak-mış ama benim oğluşum 3,5 yıldır yanımızda. İlk imza toplayıp sizi kovduracağız falan dediler çoğu site halkıyla kavgalıyım sadece ama bi halt yiyemediler, yiyemezlerde.
Aman bizim milletimiz de bi garip, hayvanlara sifir deger.Bende tartıştım bir kaç kişiyle kapıya kadar geldiler. Yazık değil mi hayvanlara yağmur yağınca içeri alıyordum kışın kızıyorlar mama veriyorum kiziyorlar. Ne istiyolar anlamadım ben
Canım bende aynıyım herkesle kavgalıyım. Birde kendi apartmanım değil karşı blok kavga ediyor. Sorunda köpeğin sesi falan değil varlığıymış! Günahmış, köpek olduğunu bilince rahat edemiyorlarmış, evde hayvan beslenmezmiş vs vs... Bizde senin kocan seni besliyor, biz şikayet ediyor muyuz dedikBende tartıştım bir kaç kişiyle kapıya kadar geldiler. Yazık değil mi hayvanlara yağmur yağınca içeri alıyordum kışın kızıyorlar mama veriyorum kiziyorlar. Ne istiyolar anlamadım ben
Canım bende aynıyım herkesle kavgalıyım. Birde kendi apartmanım değil karşı blok kavga ediyor. Sorunda köpeğin sesi falan değil varlığıymış! Günahmış, köpek olduğunu bilince rahat edemiyorlarmış, evde hayvan beslenmezmiş vs vs... Bizde senin kocan seni besliyor, biz şikayet ediyor muyuz dedik
8-9 yıldır aynı yerde oturuyoruz daha birbirimizin adını bilmeyiz eve girip çıkmak şurda dursun. Neyinden rahatsız oluyorlarsa embesiller.
Ne güzel ne güzel gül biraz moralin düzelsinay canim alemsin ne güzel laf sokmuşsun su halimle güldürdün gece gece allah da seni güldürsün çok hoşsun
Biz yeni taşındık buraya toplanıp linç etmesinler beni sonraNe güzel ne güzel gül biraz moralin düzelsinAllah hepimizi güldürsün inşallah
Ama çok kaşınmıştı o da kimse benim oğluşuma laf söyleyemez. Evimin erkeki o benim koruyor bizikaşındı kaşıdık bu aralar sesi çıkmıyor
Yiyorsa denesinler kk hayvan severleri olarak geliriz yanınaBiz yeni taşındık buraya toplanıp linç etmesinler beni sonra
Canm cok gecmis olsun. Annen beklese bu gecede sen uyusan kapinin arkasina agir biseler koy uyuBeklicem yine sabaha kadar oklavalar sopalar duruyor başucumda
Annem sabah ise gidiyor diye kıyamıyorum onu uyutmamaya ama uykusuzlukta berbat ediyo insanı ağlıyorum gibi gözlerim sulanip akmaya başladı artik, teşekkür ederim canimCanm cok gecmis olsun. Annen beklese bu gecede sen uyusan kapinin arkasina agir biseler koy uyu
anladm canmKardeşim 15 yaşında, babam evi terk etti para bırakmak için arada geliyor yoksa gelmiyor, yan komşuya anlatınca baktı kapısına dikkatini çekti onunda kapısı sallaniyo gibi yani zorlanmış kilidi
Dün gece de sesler geldi de 4 gibi uyuyakalmışım biraz sonra tekrar uyandım ama bir kaç gece daha tedbir için devam etcem beklemeye ama paranoyak oldum iyice. Spordan gelirken şimdi 2 kişi vardı arkamda, giderken de onları gördüm tesadüftür herhalde diye düşünüyorum ama küçük birşey bile tedirgin ediyor. Psikologumla konuştum bu gün oda sizin yalnız kaldığınizi bilen biridir bu hırsız böyle birşey yapmaz dedi.anladm canm
noldu tekrarlandı mı olay??
bence polisi haberdar edin gece arabayla tur atabilirler polisler