hırsız!!

Hayır yok. Dediğim gibi sağlam değil kapı pek

Anladim canim, ev sahibine konuyu ilettiniz mi bilmiyorum ama iletin, bilsin kira aliyorsa kiraciyada yardimci olsun biraz o kapi degismeli. Kiradan düssün ya da siz degisin, öyle olmaz. Yarinda o köpek resmini yapistirin, assaglik birdaha gelmesin. Hatta alarmlar varmis ondanda alin.
Ve söyle düsün, Allah istemedigi sürece sana hiiiic birsey yapamaz kimse. Allah isterse yapar ancak. O yüzden O seni korur sana zarar gelmesini istemezse, sen onun icin rahat uyu. Allah'im sana güveniyorum beni ve ailemi sen zalimlerden koru de uyu canim.

En güzeli kapıları iyice kilitlemek anahtar üzerinde olsun.bir odanın ışığı yanık kalsın. Birde evde ses olursa ayakta olduğunuzu düşünürler. Radyo, tv açık birakilabilir.

önce evleri yokluyorlar. hatta bazıları dilenci, bazıları bişiler satan birileri olarak gelıyorlar. ama çok geç saatten gelmesı garıp olmus.. belkı de sızı tanıyor ve o yuzden rahat takılıyordur

Kızlar saat 12 oldu... Benim nöbet başladı stresten uykusuzluktan sabah tansiyonum düştü başım döndü. Bunun korkusunu atana kadar uyuyabilecegimi hiç sanmıyorum. Sanki tv falan sesi açık olunca dışardan ses geliyor gibi hissediyorum kısınca bakıyorum yok birşey. Kaç gün daha böyle geçecek

Korkma. Birsey olmaz Allah'in izniyle. Odalarinizin kilitleri var mi? Odanizi kilitleyip yatin hepiniz. Bir kac gece sonra gecer korkunuz.

Korkma. Birsey olmaz Allah'in izniyle. Odalarinizin kilitleri var mi? Odanizi kilitleyip yatin hepiniz. Bir kac gece sonra gecer korkunuz.
Benim odamda var ama annem de yok kapıyı açık bırakıp yatıyorum ses duyarsam kalkmak için ama iyice psikolojim bozuldu sanki asonsor sesini duymam korkutmaya yetiyo

Benim odamda var ama annem de yok kapıyı açık bırakıp yatıyorum ses duyarsam kalkmak için ama iyice psikolojim bozuldu sanki asonsor sesini duymam korkutmaya yetiyo

Bence tv'nin sesini kapat, o senin iyice psikolojini bozuyor. Ses var mi yok mu diye düsünüyorsun bu kez. Stres yapma, o gerizekali sizin önlem aldiginizi anlamistir bence. Birde su güvenlik isini artirirsaniz daha rahat uyursunuz. Uyumaya calis simdi, gelmez daha.

Tv izleyip kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama hala asansör sesleri devam ediyo bu saatte cesaret edemezler herhalde gerçi ama

Su an çok tirstim..
Bol bol dua et öyle yat.. 7 kere Allahula oku guven ve yat hic bisey olmaz .
Uyuyamiyorsan internette 1 saat suren masallar var çocuklar için..onlardan AC bitane..ben uykum kacinca yapiyom 3. Masali hatirlamiyorum bile..hatta birgün uyanikken dinlicem merak ediyom valla

İlginçmiş :)) ama asansör sesine o kadar konsantre oldum ki başka birşe ye kendimi veremiyorum

Erkek kardeşimin eski spor ayakkabısını koydum başka da koyulacak birşey yok ki diğerleri yeni çalınır diye koydurmuyo beyefendi

Olsun o da yeter. Korkma yat bence. Kapiyada birseyler dayayin, zaten acarsa o sey yere düser ses gelir uyanirsiniz. Uykusuz kaldikca psikolojin bozulur, yatip dinlenmen lazim.

Olsun o da yeter. Korkma yat bence. Kapiyada birseyler dayayin, zaten acarsa o sey yere düser ses gelir uyanirsiniz. Uykusuz kaldikca psikolojin bozulur, yatip dinlenmen lazim.
Sabah tansiyonum düştü zaten uykusuzluk stres korku berbat etti iki gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…