- 21 Temmuz 2015
- 633
- 554
- 103
Helal olsun ne demek. Benimde çok baş ağrım oluyordu. Migren ağrısı gibi tek bir tarafım özellikle gözüm. Şimdi yok hamdolsun. Bende sende bir hastanenin endokrinine git. Kadın doğum ne kdar bilebilir ki. Benimkisi illa kendi doktorlarına git diyor. Ben tsh yüksek diye endokrine başladım. Çocuk düşündüğümüz için. Sonra arkası geldi. Çocuk olmuyor diye başka şeylere baktılar prolaktin yüksek çıktı. Kaç kere farklı testler yaptılar en son dostinexi verdiler. Mr sonucunu görmeden hemde. Allah razı olsun devletin doktorları daha iyi valla. Mümkünse devlet hastanesine git derim. Doktorun da moral vermek yerine daha da moralini bozuyor. Sen ne zamandır dostinex kullanıyorsun.? Allah büyüktür kötü düşünmeden devam et. İnşallah hayırlısıyla sevineceksinCanim 4 yildir hic korunmadik esimde varikosel vardi ameliyat oldu ameliyattan sonra bi kere dusuk yaptim bi kere kimyasal gebelik oldu bidahada kalamadim adenomun buyumesinden korkmuyorum drumda buyucek ondan kacis yok prolaktinin artinca malesef etkilicek dedi endokrin mi takip ediyor seni suan benim kadin dogum takip edio endokrinde benim yaptimi yapicak extra bisey yapmicak dedi adenom buyudukten sonra hamile kalmak zor dedi iste cok buyuk sikinti yasiyorum ya dayanilmaz agrilarim olupta ilac verirlerse cocuma zarari olursa ya emziremezsem cunku emzirme doneminde bana sikintisi olursa cocugu memeden keseriz dedi suttede acilik olabilir dedi bu dostinex te bana acayip yan etki yapiyor halsizlik cok oluoyor zaten surekli hic gecmeyen bas agrilarim var sende varmiydi yada suan adenomdan kaynakli agrilarin var mi bu agrilar sende nasil benim ya sag tarafim ya sol tarafim yada bebeklerde bingildak derler ya iste orasi zonklama seklinde agri yapiyor gozlerim bayiliyor cok soruda sordum hakkini helal et