TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #21 singlelife .!.: boş cüzdan koyduk bizde balkona bereket olurmuş..bide gül agacının yanında du ettim..allah hepimizin dualarını kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin hatun..senınkınıde
singlelife .!.: boş cüzdan koyduk bizde balkona bereket olurmuş..bide gül agacının yanında du ettim..allah hepimizin dualarını kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin hatun..senınkınıde
tourmaline Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mart 2009 5.546 198 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #22 TheTudors .!.: evli olan bırının yüzüğü ile o gece yatılırsa senesınde talip çıkıyormuş.. ben denedım sözlüyum..kuzen denedı evlendı tabı olacağı varmış oldu bende hıdırelleze daır bunu duymuştum.. Genişletmek için tıkla... bunu önceden bileydim keşke TheTudors .!.: haa bırde salıncak kurup salıncakta sallanma adetı var.. Genişletmek için tıkla... bu niye acaba ? singlelife .!.: boş cüzdan koyduk bizde balkona bereket olurmuş..bide gül agacının yanında du ettim..allah hepimizin dualarını kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin canım inşallah :)
TheTudors .!.: evli olan bırının yüzüğü ile o gece yatılırsa senesınde talip çıkıyormuş.. ben denedım sözlüyum..kuzen denedı evlendı tabı olacağı varmış oldu bende hıdırelleze daır bunu duymuştum.. Genişletmek için tıkla... bunu önceden bileydim keşke TheTudors .!.: haa bırde salıncak kurup salıncakta sallanma adetı var.. Genişletmek için tıkla... bu niye acaba ? singlelife .!.: boş cüzdan koyduk bizde balkona bereket olurmuş..bide gül agacının yanında du ettim..allah hepimizin dualarını kabul etsin Genişletmek için tıkla... amin canım inşallah :)
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 10 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #23 tourmaline .!.: bunu önceden bileydim keşke bu niye acaba ? amin canım inşallah :) Genişletmek için tıkla... salıncakta sallanmanın nedennı bır öğreneyım,yazarım.. haa bırde genç kızların poposuna oklava ıle vururlarmışo da ne için bılmem.. garıp garıp adetler yaw
tourmaline .!.: bunu önceden bileydim keşke bu niye acaba ? amin canım inşallah :) Genişletmek için tıkla... salıncakta sallanmanın nedennı bır öğreneyım,yazarım.. haa bırde genç kızların poposuna oklava ıle vururlarmışo da ne için bılmem.. garıp garıp adetler yaw
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 17 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #24 tourmaline .!.: bunu önceden bileydim keşke bu niye acaba ? amin canım inşallah :) Genişletmek için tıkla... öğrendim tourmaline.. salıncakta sallanma; günahların hafiflemesi içinmiş
tourmaline .!.: bunu önceden bileydim keşke bu niye acaba ? amin canım inşallah :) Genişletmek için tıkla... öğrendim tourmaline.. salıncakta sallanma; günahların hafiflemesi içinmiş
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 17 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #25 genç kızın poposuna oklava ile vurmak; boy uzaması içinmiş
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 17 Mayıs 2011 Konu Sahibi tourmaline #26 haa bırde hıdırellezde soğan ekmek lazımmış.. açar uzarsa sefa, açmaz uzamazsa cefa çekilirmiş