- Konu Sahibi nebilimben
ingilizce
yanlış anlamayın ama bence çok mücadele etmemişsiniz. burda kendimle ilgili detay vermeyi sevmiyorum ama örnek olsun diye vereceğim.
katsayı durumundan dolayı hakettiğim bölümlere ünilere gidemedim. yine de ham puanım çok yüksekti lisans mezunu oldum örgün olarak. ama iş imkanı azdı. ingilizce şarttı. 2. üni olarak ing okudum. ve ingilizcenin ekmeğini baya yedim hala yiyorum. bu arada hiç bırakmadım formasyonumu geçen yıl aldım. meb atamam henüz yok lisans uyumsuzluğu diyeyim kısaca. ama özelde çalışmamda sıkıntı yok. hala öğrenci olduğum bi üni var. en iyi ihtimalle 3yılda biter ,gidemiyorum çünkü yoğun çalışıyorum. garanti olsun diye açıktan ataması olan bi bölüme daha yazıldım. dersleri geçen yıl geçemedim ama olsun :) yaş 31. eşimin sağlam bir işi yok. ben ev kredisi ödüyorum. biraz da zorunluluktan hiç ipin ucunu bırakmadım. ha ben bir baltaya sap oldum mu hayır. benim çeyreğim kadar mücadele etmeyenler oldu, biraz kader kısmet.
ama sizin daha fazla yapabileceğiniz şeyler var. şirkette o maaşla kalmak zorunda değilsiniz. bende bu zamana kadar çok maaş almadım. geçen yıldan beri iyileştirildi biraz maaşım. ama ing. de kolay atanılıyor. mattan özel ders falan alabilirsiniz. yada kolejlere basvurabilirsiniz. sanırım çocuğunuz var hem onu da indirimli okutma imkanı elde etmiş olursunuz.
Son düzenleme: