Hiçbir artısı olmayan evlilik !

Çok teşekkür ederim

Ben de inanmıyorum bi doktora bile gitmeye yanaşmadı . İnanın öyle bi insan ki napar eder o parayı alırdı . Dışarıya öyle bi rol kesiyor ki herkes bu çok iyi biri diyor ama evin içinde zehir zemberek

Az
o kadar haklısınız ki şu mecburiyet konusunda. Ya düşünün o abur cubur konusunda dahi beni haksız bulur . Bağırsa çağırsa sen hak ettin beni o raddeye getirdin der. Bi kez dahi gönlümü almışmışlığı yok

Ne ararsan var gerçekten kumar, borç,cinsellik sıkıntılı..siz resmen hizmetçilik yapmak için evlenmişsiniz. Ama hizmetçilik yapsaydiniz dışarda bir yerde onun bile bir artısı olurdu para kazanirdiniz. Bu evlilikte o da yok. Hiç vakit kaybetmeyin. Ayrılın annenizin yanina gidin ders çalışın atanin o olmazsa bir işe girersiniz. Bu evlilik cekilmez zaman kaybediyorsunuz

Karar verecek olan anneniz degil sizsiniz cocuk yok iliski yok para yok neyi dusunuyorsunuz anlamadim? Ayrilin annenizin yanina gidin ise girin calisin bukadar basit

Birleşme harici yüzeysel yaşıyorduk işte . Ben de hep Merak ettim neden bi çana sarf etmiyor diye . Beklemek zorunda kaldım hep toplum baskısı yüzünden çektim çekiyorum
Neyin toplum baskısı Allah aşkına. Etraf boşanan cift dolu. Sırf millet konuşmasın diye katlanilacak bir şey mi evlilik?

Senin kumar borcun yüzünden paramız yok diye ağzına edemiyormusunuz? Bu ne yüzsüzlük. Bu evlilikte değil. Ayrıca o borç tahmininizden çok fazladır.

Senin kumar borcun yüzünden paramız yok diye ağzına edemiyormusunuz? Bu ne yüzsüzlük. Bu evlilikte değil. Ayrıca o borç tahmininizden çok fazladır.
Tartışmadan geçen bi gün bile olmadı neredeyse ama senin yüzünden bu haldeyiz dediğimde ani öfke patlamaları yaşayıp duvarlara yumruk atıp küfürler ediyor ve bana paragözsün paradan başka bi şey bilmiyorsun deyip duruyor beni bu şekilde sindirmeye çalışıyor hep yoksa çok kavga ettim bağırdım çağırdım ama üstüme yürüyor

Boşanmak zorundasın, bu şiddet normal değil. O duvar birgün siz olursunuz. Allah korusun. Çok özel ama annenize torun damarından girmeyi denediniz mi? Evli kalırsam hiç çocuğum olmayacak felan.

Küçük bi yerde yaşadığımız için ama katlanamıyorum artık gerçekten
Bosverin insanları şimdi. Sizin için sizden başkası önemli olmamalı. Gerçekten evlilik hayat kalitenizi düşürmüş daha iyi kosullardan her anlamda daha kötü kosullara gecmissiniz. İlerde ruh sağlığınızdan da olursunuz

Boşanmak zorundasın, bu şiddet normal değil. O duvar birgün siz olursunuz. Allah korusun. Çok özel ama annenize torun damarından girmeyi denediniz mi? Evli kalırsam hiç çocuğum olmayacak felan.
Konuştum bugün kararlı olduğumu görünce ben arkandayım nasıl istiyorsan öyle yapalım dedi .

oldum zaten çok yüksek anksiyete yaşıyorum . Evlenmeden anksiyetenin a asını bilmezdim şimdi her anım kaygılı ve korkulu

Anneniz kararsız ..ama sizde kararsizsiniz gibi geldi bana.Annenizde muhtemelen kendiniz çözün istiyor.Bosanip annemizin yanına gtseniz almayacak mi?bu arada babanız varmı o der?Ayrıca öğretmenim demissiniz hem sınava calisrsiniz hemde özel ders vererek harcliginizi çıkarmış olursunuz.Bazi evlilikler düzelmiyor.Birde es kaza hamile kalırsanız.O eve iyice čakilip kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…