hiç yapmadığım birşey yaptım.

Valla diğer söylenecekleri arkadaşlar söylemiş ama bence yemek konusunda haklı.ben de ortaya tatlı söyleyelim, ben kilo almamak için tek başıma yiyemiyorum diyorum.kabul ederlerse geliyor. Yemeyen olunca ben de çok gıcık oluyorum valla.bu sefer hepsini bititmek iatemediğim için yarısı kalıyor.kalıca da karşı taraf neden yemiyorsun falan diyor tekrar gıcık oluyorum.haa benim bir buluşmada da herife ortaya söyleyelim dedim.bu sünepe iki tane olsun dedi. Hem ben fazla.yemek istemedim kilo alacağım diye kendiminkini, hem bu salak bir çatal bile almadı.geldiği gibi bekledi. Dedim neden söyledin el bile sürmeyeceğin şeyi.tamam ben ödemeyeceğim ama saçma sapan bir hareket yani. Neymiş birşey olmazmış.tatlıyla arası yokmuş.eee neden söyledin o zaman ?
Dediğim gibi enflasyon mâlum bir yemek 200 lira.valla ben artık yemeyince trip atanlara kızamıyorum. Bu ekonomi kadın erkek jestlerini de hiç etti.

Bir insan karşındakindekinden gerçekten elektrik alıyorsa küçük şeylere takılmaz bence, karşılıklı elektrik alamamışsınız. sizin ya da onun tavrıyla alakasız olarak.

yemeğin hesabını o ödemedi yalnız, kasada cebine bile yeltenmedi. benim karttan geçecektik hepsini sonra bi an ne olduysa ayrı ayrı alın dedi, öyle yaptık.
enflasyon falan değil mesele yani.
benimki şımarıklık değil, menüde içeriğine baktım güzel gibi geldi, önüme gelince keyif almadım ve yemedim bu kadar basit. haklı falan değil yani yemek konusunda.

Hem geç saat buluşalım diye ısrar edip açık açık söylediğiniz halde yok ben keyfimden ödün verip senin ulaşımını düşünemem dediyse zaten o mevzu bitmiştir bence. Çok bile oturmuşsunuz. Kendinizi beni huyumda mı bir sıkıntı var diye düşünüp istemedğiniz ortamlara sokmayın bece.

Ohooo seninki Ohoo seninki hepten bitikmiş zaten.

En baştan beni bırakmama hesabı yapan biriyle görüşmezdim. Bu şekilde nasil pozitif gidebilirsiniz ki görüşmeye zaten.
ya bi de ben ona açık açık söyledim de yani, akşam saati te oradan evime otobüsle vs dönmek yorucu oluyor (kalabalık bi de ayakta 40 dk yol gidiyoruz vs) hafta sonu görüşelim ortak bir noktada dedim kabul etmedi. neymiş efenim hafta sonuna daha çok varmış zaten uzun zamandır buluşmamışız. sabırsızım seni görmek istiyorum ayakları yapan insan bi de bu.

evet bu sıkıntı bende mi olayını son dönemde ben çok yapar oldum. ama hayır, bende olmadığına karar verdim artık.
ama ona göre benim her şeyim anormal. kedimi çok seviyorum demem ona garip gelmişti mesela. tabaklar dolusu yemek yemiyor olmam da garipti ona göre. telefonda mesai saati içinde konuşurken bana acil bir iş yolladıklarında ona "şimdi işe dönmem lazım, sonra konuşuruz yine" demem de garipti. tavuk gibi erkenden uyumuyor olmam, onu hayatımın merkezine almamış olmam, aileme, hobilerime, işime, kendime zaman ayırıyor olmam...

Ben şunu söylemek istiyorum
Sen bu aralar bu ilişki olaylarına çok takmışsın
Ama İnan istemediğinde geliyor
Aradığın zaman bulamıyorsun
Ve ilk zamanlar öyle çok ilgi gösteren genelde boş çıkıyor
Sevgi olaylarını zamana yaymak çok daha mantıklı
Yavaş yavaş gelişir
Zamanla seversin vs
Bir anda olmaz zaten
Bence etrafında iyi anlaştığın arkadaşlarını yokla sevgili olayı istiyorsan

Bence bu tipe fazla bile şans vermişsiniz. Bir daha böyle biriyle karşılaşırsanız ki umarım karşılaşmazsınız, sakın vicdan yapmayın, böyleleri hak etmiyor. Yemek konusuna da katılmıyorum yani sevmemiş olabilirsiniz bu normal bir şey, ben olsam başka bir şey söylemenizi teklif ederdim, adam odunluk yapmış tamamen. Evinize bırakmama lafının geçmesi, sürekli surat asması, hesap ödeme vs. her yönüyle sınıfta kalıyor. Kalkıp gitmekle en doğrusunu yapmışsınız. Dilerim bundan sonra anlaşabileceğiniz güzel insanlarla karşılaşırsınız.

evet taktığımın ben de farkındayım ve artık bir süre hiç ilgilenmeyeceğim bu tarz şeylerle. son tavsiyeni de uygulamaya çalıştım ama o kişileri öyle görmediğimi farkettim.
aslında son 2 görüştüğüm insan ben aramadan direkt bana gelen ve tanışmak istediğini söyleyen insanlar. ben şans vermiş oldum, olmadı, uymadı. bi de nedense insanları hep, en son bişeyler hissedip duygusal anlamda birkaç ay beni yıpratan insanla kıyaslıyorum. bunun bir hata olduğunun farkındayım. sadece şanssızım bu aralar. sanırım bunu kabul edip kimseyi de suçlamadan başka şeylere bakmam lazım bir süre.

En iyisi, kaba saba öküz gibi davranan yüzüme yüzüme eve de bırakamam yeaaa diye ayıya bırakmazsan bırakma ben giderim canikom bye bye derdim çıkar giderdim
yaa hanımlar aslında bu konuyu destek yorumları gelsin diye açmadım, beni takip eden, yazılarıma dikkat edenler bilirler ben iç dökme insanıyım aslında, bu konuyu da o amaçla açtım ama destek mesajlarının gelmesi de modumu yükseltti açıkçası...
ben iletişimde göz temasına çok önem veren biriyim. bişey anlatırken yüzüme bakması, ben bişey anlatırken karşımdakinin dinlemesi, yüzüme bakması, gözüme bakması önemli detaylar benim için. ama gerçekten dün dayanamadım ve kendisine de söyledim, yüzüme bakmıyorsun farkında mısın dedim bana diyor ki ne istiyorsun, ne yapmamı istiyorsun ya şaka mıdır nedir ben anlamadım.

biraz da duygusalım galiba son dönemlerde, her şeye vicdan yapıyorum, hayvan sahiplendirme ilanlarını bile okuyamıyorum üzülüyorum mesela.

Bu kadar uyumsuz adamı çok aradın mı hayatım?

Daha sabah arkadaşlarımla benzer bir konu konuştuk. Buluşmada evden alma bırakma mevzu üzerine.
Kusura bakmayın da adam bunu demişken üstüne gidip buluşmak biraz bile bile lades demek. Tek buluşma yeri orası mı nedir? Düşüncesiz olduğunu zaten belli etmiş. Yanlış kişiye şans vermişsiniz.

İstemiyorsa buluşmasaymış. Gerçekten anlayamadım adma silah zoruyla gelmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…