hiç yapmadığım birşey yaptım.

Gerçekten aşırı itici duruyor, böylelerine şans verip görüşmek, buluşmak, zaman ayırmak bile hata aslında

Gerçekten aşırı itici duruyor, böylelerine şans verip görüşmek, buluşmak, zaman ayırmak bile hata aslında
Bilmiyorum bir erkek nasıl böyle düşüncelere kapılıyor. İnsan karşısındaki kızı en rahat edeceği şekilde ağırlamak istemeli bence. İlk zamanlarda hele. Bunların ki yüzsüzlük. Çok iyi yapmışsın bunlardan bir yol olmaz zamanına yazık, bencil bunlar bencil.

Her ne kadar şu gerçek egomuza zarar verse de şu: Bu rekabet ortamında bir kadına bunu yapan adam o kadını önemsemiyor demektir. Önemsenmemişiz yani bu acı gerçeği ben çoktan kabul ettim mesela seninkinin yaptığı, benimkinin yaptığı örnekler falan yani hiçbir şey yapmasak da instagramdan yazıyor birileri bunun artık güzeli, çirkini kadını erkeği de kalmadı. Herkes herkese yazıyor ve bu rekabet ortamı oluşturuyor. Ben yedek medek işlerine giren biri değilim çünkü enerjim yok, birden fazla kişiyle konuşmaya odaklanamıyorum ama çok duyuyoruz böyle hem kadınların hem adamların aynı anda kaç kişiyle konuştuğunu. O uymazsa direkt eleyip diğerine gidiyor falan. Ben erkek olsam durup düşünürüm yani ben kıza böyle yaparsam mutlaka başka yazanları da vardır bu kız onlar varken bu hareketimi görünce soğur benden diye düşünürüm. Demek ki onlar için rakabet olması önemli değil, olsa da olur olmasa da olur kafasındalardı. Değer veren adamların neler yaptığını da biliyoruz sonuçta. Kabullendim gitti valla umurumda da değil.

Değer vermemek bir de dnalarındaki odunluktan da kaynaklı bence. İnce ruh adına hiç bir şey yok. Benim bu dediğim adam aylarca peşimden koştu görüşmeyi kabul ettim, ikinci görüşme de ne olduğu ortaya çıktı. Bana ayı gibi davrandığı için görüşmek istemedim sonra yine peşimden koştu. Erken pes ettiğimi cartını curtunu söyledi, kendi ayılığına hiç bakmıyor. En mükemmel seçenek zannediyordu kendini. Sinirim geldi o günleri hatırlayınca Böyle erkekleri alttan alanlar da var ondan zıvanadan çıkmış bunlar. Evet bana değer vermediğine eminim, kendine saygısı olmayanın bana ne saygısı olacak. Burnunun ucundan bakacaksın bu tiplere. Tuhaflık sezdiğin anda havalı gibi davranıp benim beklentilerimi karşılayacak adam değilsin deyip postalayacaksın

Valla kurtulduğuna dua etmelisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…