• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç ruh çağırdınız mı?

ruh çağırdınızmı

• evet

OY: 13 56,5%
  • hayır

OY: 10 43,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ay bizde yapardık hemde çok defa yaptık ama hiç bişey gelmedi

ortaokuldayken yapardık kız arkadaşlarla, eğlencesine tabii, baktım kedi halisinasyonları görmeye başladım evde, tırstım bıraktım sonrakaydirigubbakcemile3

okuldayken çağırırdık sırnaşık şey gelirdi dee kaydirigubbakcemile4 çogu kişi korkup kaçardı ama bn çok eğlenirdim sempatiksalakcinni

hiç denemedim denemeyi düşünmüyorumda.bu konuda çok tırsağımdır buyrunnnnnnnnn

ortaokul yıılarında çok çağırırdık kızlarla. fincanda hep oynardı yerinden artık içimizden birimi yapardı yada başka boyutlardakilermi bilemem ama şimdi yap deseler aslaaa.

Bende baya kücükken bizden büyük ablalarla yapmıstık .. Bası ceken onlardı ama ..:kızgın:
Neyse tepsi gibi birseye kücük kücük harfleri yazdık dizdik .. Ne olduysa bilmiyorum bisiler okudular .. Geldi mi ,gelmedi mi diye seslendiler ..Hepimiz parmaklarımızı koyduk fincana anaaamm bi dönmeye basladı .. Ben korkunca deli gibi aglamaya basladım .. Sonradan saka ben hareket ettiriyordum fincanı demisti ..:mymeka:

evettttt..

orta2 ye gidiyordum. doğumgünümde evde toplandık. annemler yoktu. ortaya mum yaktık. herkes önüne bir bıçak aldı. başladık çağırmaya.

"ey ruh geldiysen 3 kere vur"
"tak tak tak" diye bir ses geldi. hepimiz feryat figan balkona kaçtık. bütün sokak bize bakıyor ne oldu diye. hala içerden tak tak sesler geliyor.

ben ve bir arkadaşım elimizde kola şişesi ( sanki şişeyle ruha ne yapacaksak) içeri girdik. ses kapıdan geliyor.

bir baktık üst kattaki komşu kaydirigubbakcemile3 zilimiz bozuktu kapıyı çalıyor. soğan istemeye gelmiş kaydirigubbakcemile3

ödümüz kopmuştu.. bir daha öyle işlere girişmedim zaten :1ninca:

saçmalık ruhlar gelemez sizin çağırdıklarınız cinler canım onlarıda çağırmak delilik çünkü cinlerin en hayırlısı insanların en şerlisinden şerlidir gerisini siz düşünün

biz çağırmadık ama çağırmış kadar olduk çok meraklıydık 1 sene olmuştur sanırım yurttaki en yakın arkadaşıma musallat oldu nerdeyse akılsağlığını yitiriyodu bütün yurt aylarca kırmızı alrmdaydı resmen. bi arkadaşımızın kılığına girip bodrum kata götürüyodu kızı ve emirler veriyodu dövüyolardı v.s. onların şekillerini ve yaptıklarını bize anlatınca gece fena dayak yiyodu çok şükür zorda olsa kurtuldu ama neler çektik.. size tavsiyem bulaşmayın aa ruhum daraldı bak (:

biz çağırmadık ama çağırmış kadar olduk çok meraklıydık 1 sene olmuştur sanırım yurttaki en yakın arkadaşıma musallat oldu nerdeyse akılsağlığını yitiriyodu bütün yurt aylarca kırmızı alrmdaydı resmen. bi arkadaşımızın kılığına girip bodrum kata götürüyodu kızı ve emirler veriyodu dövüyolardı v.s. onların şekillerini ve yaptıklarını bize anlatınca gece fena dayak yiyodu çok şükür zorda olsa kurtuldu ama neler çektik.. size tavsiyem bulaşmayın aa ruhum daraldı bak (:

cnm çok geçmiş olsun

bende çağırmıştım birkaç kere sanırım küçük yaşlarda insanlar daha çok merak ediyor bu olayı :umursamaz:şimdi yapmam tövbe

saçmalık ruhlar gelemez sizin çağırdıklarınız cinler canım onlarıda çağırmak delilik çünkü cinlerin en hayırlısı insanların en şerlisinden şerlidir gerisini siz düşünün

Katılıyorum size,tamamen cinlerle alakalı... Küçüklük merakları insanları psikolıojik rahatsızlıklara bile iter,büyüdüklerinde bile bu hal onlardan gitmez... Bazen merak hiçde iyi birşey değil... :olmaz:

hahah cocukken camide cagirmayaa kalkmistim tabi gelmemisti kaydirigubbakcemile3 cocukluk akli tabi heryeri birakta camide cagir -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden

allah korusun yarabbim cok korkarım kucukken bende cok meraklıydım da cocuksun ıste ne kadar olurkı o cagrma
aklım erıo sımdı aman aman evlerden ırak tövbe tövbe tövbe

Back