- 8 Mart 2023
- 1.290
- 104
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
İyi ki bu adamdan çocuğum olmadıÇocuk yokken özellikle istediğin kadar evlenirsin kime ne? Çocuk olunca başka ama. Öncelik çocuk oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki bu adamdan çocuğum olmadıÇocuk yokken özellikle istediğin kadar evlenirsin kime ne? Çocuk olunca başka ama. Öncelik çocuk oluyor
Kimene. İstersen on kere evlenirsin kime neeee. Başkaların düşüncelerine göre yol belirleme kendine.Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Ya eşim bu süreçte beni şikayet etmiş polise bana hakaret etti diye beni de ifade vermek için karakola çağırdılar. Orda demiş ki polislere evliyken beraberken ben eşime senden ayrılınca heöen hemen evlenicem falan demişim tabiki böyle bişey yok. Polis de bana yani böyle bir adamdan sonra evlenmeyi düşünüyo musun gerçekten diye hayret etti ben de öyle bişey demedim dedimBoşandın bir daha evlenmezsin herhalde diyen boşboğaz neyiniz mesela merakımdan soruyorum
Evet yaa hep korktuğum şey. İnşallah aynı hatayı yapmam yineTabi ki tekrar evlenmek isteyebilirsiniz bu çok normal hayata küsmeyin. Ama çok dikkat edin ilk evlilikte ilgisiz sevgisizlik görmüş olabilirsiniz, ilgi gördüğünüz herkese güvenmeyin, kötü bir evlilikten çıkınca ufacık bir ilgi insanı yanlış yönlendirebilir.
25Kaç yaşındasın
Öyle saçmalık olur mu hiç. Yeniden seversiniz tekrar evlenirsiniz ama öncelikle bu boşanma sürecini atlatıp kendi hayatınıza odaklanmanız iyi olmanız lazım . Hemen boşanma sonrası ilişki kurulması da sağlıklı olmaz. Benim boşandıktan 1 yıl sonra sevgilim oldu meselaMerak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Böyle bir ihtimal söz konusu bile değil.Sevgi sen barisacaksin ama pisman olacaksin
Ohoo daha çook gençsin. Kim bilir neler çıkacak kendini kapatma. Benim çevremde çok boşanıp tekrar evlenen mutlu olan insan.
İnşallah ben de en çok buna dua ediyorum en hayırlı doğru zamanda iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Şimdi insan evlilikte bağlanıyo alışıyo falan benim daha 1 ay oldu ayrılalı ve eşimle hiç konuşmuyorum engelledik birbirimizi. Heralde yavaş yavaş o duygusal boşluğa düşüyorumÖyle saçmalık olur mu hiç. Yeniden seversiniz tekrar evlenirsiniz ama öncelikle bu boşanma sürecini atlatıp kendi hayatınıza odaklanmanız iyi olmanız lazım . Hemen boşanma sonrası ilişki kurulması da sağlıklı olmaz. Benim boşandıktan 1 yıl sonra sevgilim oldu mesela
Teşekkür ederim inşallahOhoo daha çook gençsin. Kim bilir neler çıkacak kendini kapatma. Benim çevremde çok boşanıp tekrar evlenen mutlu olan insan.
Evet senin konunu hatırlıyorum. Boşanmak için çok haklı sebeplerin var boşanıp kurtulacaksın inşallah. Seni cinsellik konusundan hatırlıyorum. Karşına iyi insanlar çıkacaktır illaki. Sadece sabır ,zaman ve duaya ihtiyacın var.İnşallah ben de en çok buna dua ediyorum en hayırlı doğru zamanda iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim. Şimdi insan evlilikte bağlanıyo alışıyo falan benim daha 1 ay oldu ayrılalı ve eşimle hiç konuşmuyorum engelledik birbirimizi. Heralde yavaş yavaş o duygusal boşluğa düşüyorum
İnşallah teşekkür ederimEvet senin konunu hatırlıyorum. Boşanmak için çok haklı sebeplerin var boşanıp kurtulacaksın inşallah. Seni cinsellik konusundan hatırlıyorum. Karşına iyi insanlar çıkacaktır illaki. Sadece sabır ,zaman ve duaya ihtiyacın var.
Evliliği bir hayat amacı, ulaşılması gereken bir hedef olarak görme. Zaten kötü bir evlilik yaşadın, bu evlilikteki davranışlarını, neden böyle bir seçim yaptığını, sırf evlenmiş olmak için gözümün önündeki sorunları görmemeni, evliliğin aslında peri masalı olmadığını iyice bir düşün ve değerlendirmeni yap. Önemli olan acele edip , ilk seninle evlenmek istiyorum diyenle değil, iyi bir değerlendir yapıp , anlaşabileceğin ve sana değer veren biri ile evlenmek . Yoksa 10 kere evlenir , 10 kere boşanırsın. Bir koca bulmaya değil, kendini geliştirmeye odaklan.Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Boşandığımda sizin gibi düşünüyordum şimdi evliyim mutluyum birde kızım varMerak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
Doğru karar olmuş boşanmak istemeniz. Gerçekten bazı insanları evlenmeden anlayamıyor insan. Evlenmeden önce çok iyi diyorsun, güzel anlaşıcaz mutlu olucaz diyorsun ama bazen o karakterini evlilik öncesindede gösteriyorlar ama anlayamıyor yada evlendikten sonra değişir diyebiliyor insan sizde hangisi oldu? Birde size küçük bir öneri sunmak istiyorum karşılıklı konuşsanız biz mutlu olmak için evlendik ayrılmak için evlenmedik ben şu bu huyundan rahatsız oluyorum ya evlilik öncesinde yada evlendikten sonraki ilk günlerinizi örnek vererek ne kadar mutluyduk biz bir aile olduk artık anne ve babamız sadece anne ve baba aile olan biziz artık gibi konuşmalar yapsanız evliliğinizi birazda olsa şans verseniz. Bazı şeyleri kendinize sorsanız ben evlilik öncesi nasıldı eşim evlilik öncesi nasıldı gibi sorular sorsanız kendinize. Konuşmayı deneyin bence sonrasında boşanma olduktan sonra bir şekilde konuşsaydık düzelirdi aslında gibi sorular kalmasın aklınızda. Tabi yaşadıklarınız sadece size özel ama böyle bir öneri vermek istedim evlilik kolay yapılmıyor ne ümitlerle evleniyor insan. lütfen bu dediklerime kulak verin ve düşünün sadece mutlu olduğunuz günleri ve neden mutluyduk ben yada o neler yapıyordu yada yapmıyorduda mutluyduk gibi soruları sorup eşinizle konuşun.Tabiikide mutlu olmak için evlendim ama iletişim problemimiz vardı anlaşamıyoduk eşim annesine ailesine çok bağımlıydı aramızda konuştuğumuz her şeyi farklı şekillerde ailesine anlatıyodu. Aşırı kıskançtı evden çıkartmazdı beni çok bunaldım en son ısrar kıyametle işe girdim işe girince patladı her şey kısaca böyle diyim. Hep beni kötüledi herkese ailesine ve benim aileme de.
Şöyle bişeyde var cefasız Sefa sürülmezmiş. En ufak bişeyde mutlu olamıyorum, ben mutlu değilim deyip daha boşanmadan 2. Evliliğini düşünen insanlarda var.Mutluluk nedir? Evlilik nedir? gibi soruları sorabilmeli empati yapılabilmeli. karşılıklı fedakarlık yapılırsa anca insan mutluluğa kavuşur. Eğer sizde evliyseniz kendi evliliğinizi sorguladığınızda muhakkak bişeyler, pürüzler vardır. kimin evliliğinde yok ki? Sonuçta iki farklı insan evlenip aynı evin içinde yaşamaya başlıyor. Bence bir sorun oluşmaya başladıysa elbette ki bu bazen tek taraflı olabiliyor ama çoğu zaman iki tarafında evlilik öncesi, evlilik sonrası diye iki ayrı karakteri oluyor. Aslında onun karakteri hep aynıydı ama senin karakterin değişti tahammül seviyen düştü. Burdada konuşmak giriyor araya, işte senin evlenmeden öncede karakterin böyleydi ama artık evlendik ikimzde birbirimize uyum göstermeliyiz gibi konuşmalar gerekli. Evlilik zor boşanmak çok kolay bu yüzden düzeltilebilir bişey varsa konuşulması gerek eğer düzelmiyorsa boşanılması gerek. Sizin yaptığınız yorumla aklıma geldi bunlar yanıt olarak devam ettirdimMilletin lafına bakarsanız mutlu olamazsınız. Kendi iyiliğiniz için adım atın. Daha yaşamadığınız ve yaşamak istediğiniz bir gelecek için olumsuz düşünürseniz depresyona bile girersiniz. İkinci hatta üçüncü evliliğinde bile mutlu olan var.
Merak ettiğim bir şey var. Şimdi ben bu süreçteyim henüz boşanamadım. Evliyken çoktan kafamda bitirmiştim bu evliliği o yüzden ailemin evine gelince ağlamadım bile hatta üzerimden yük kalktı. Bazen düşünüyorum inşallah ileride güzel bir yuvam olur iyi insanlarla karşılaşırım diye. Sonra da diyorum ki şu süreçte sağlıksız bir Düşüncemi yani tabiikide acelem yok ama mutlu olmayı çok istiyorum beni sevsin değer versin çocuklarım olsun. Bazıları boşanıyosun tekrar evlenmek istemezsin heralde falan yapıyolar. Ben mi yanlış düşünüyorum dedim
merhaba bavulu geri götürdünüz mü?İnşallah teşekkür ederim