• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç ruh çağırdınız mı?

ruh çağırdınızmı

• evet

OY: 13 56,5%
  • hayır

OY: 10 43,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bir arkadaşım vardı lisede,hergün çağırırdı tek başına,artık günlük rutin birşeydi onun için kaydirigubbakcemile3 bu çağırdığı şey ona Marmara Üniversitesini kazanacağını söylemiş,kendisiyle aynı yurtta, Sakarya Üniversitesinde okurken karşılaştıkşakkıdı:roflol:

çağırmadım ama geldiğini ve geldikten sonrada çağrılan eve birtakım uğursuzluklar getirdiğini ve gitmediğini biliyorum.ama çağrılan şey ruh değil başka şeyler.

Evet arkadaşlarla çok ruh çağırmıştık gelen giden oluyomuydu buda bana kalsın döndür fincanı dur komik gerçekten

ben daha okula bile başlamamışken teyzem bizim evde çağırmıştı koca kadın :((((:gitme:
ben abime sarılıp ikimiz birden ağladığımızı hatırlıyorum bi tek ...ayyyy hep korkarım böle şeylerden
eksik olsun ruh kılığına girmiş varlık da canım amnnnn
hemen topik değiştireyim barisengözlerimebaksanab

Oooooooo.... hem de kaç defa.... :kahve: yurtta çok yapardık öğrenciyken hey gidi.
Bi de ben o zaman çok bi fırlamaydım yav kaç kızı ağlattım korkudan öyle :kedi: ... sonra töbe ettim tabi o ayrı yasakkelime

lise döneminde cok cagırmıstık gelmiştide ama gelenler ruh diildi baya bi sorunlar yasadık sonra bidaha tövbe dedim allah korusun yasadıklarımı bi ben bi allah bilir..

hatta birini anlatıyım..
arkadasımın evinde 3-4 kız toplandık cagırdık ben arkadasımdan süphlendim sanki o oynatıyodu fincanı inanmıyorum geldigine içimizden biri oynatıyo dedim sonra bana merak etme yakında varlıgımada burda oldugumada inananacaksın dedi hiç etkilenmedim acıkcası neyse biraz zaman gecirdikten sonra eve gitmek için suadiye tern istasyonunda bekliorum bi baktım 1-2 yıldır görmedigim staj yaptıgım yerde calısan abi vardı yanıma geldi naber nasılsın fln muhhabbet ediyoruz ama bi gariplik vardı adamda hissettim.sonrasında böle koluma girmeler böle gözlerimin içine içine baktı ama böle cok garipti gözleri. sonra bana annemin nasıl oldugunu iyilesip iyilesmedigini sordu ii allaha sükür dedim sonra indim trenden ama annemin hasta oldugunu nerden bilio dedim nezamandır görmüyorum sonucta neyse öle kaldı o olay aradan 1-2 hafta gecti staj yaptıgım yere gittim ölesine gördüm o abiyi gecen bana annemi sordun ya nerden biliodun dedim
adam sasırdı nezaman sordum fln dedi eee dedim gecen karsılastık tren istasyonunda annemi sordun hasta die dedim . sacmalama ben 2 aydır bodrumdaydım diyincee sok oldumm..arkadasımı aradım böle böle dedim sonra rüyalarıma girdi seninle konusmak güzeldi fln dedi o garip seler cok ugrastım kurtulmak için yanii gencler dikkat edin yapmayın öle seler lütfenn

Son düzenleme:
ortaokuldaydık, dalgasına yaptık tabii, bi kaç arkadaşı korkutmak için, bizim evde yapmıştık inanmazsınız bi kaç defa kedi halisinasyonu gördüm o esnada, sonra bu işlerin tehlikeli olduğuna karar verip bi daha yapmadımkaydirigubbakcemile3

bizde küçükken arkadaşlarla yapardık ama çok komikti.fincanı hep kendimiz oynatırdık.çocukluk işte.şimdi asla yapmam,yapamam

anaammm korkarımm benneyvahedigeldismile

cesarett edemedimm edememde

15-16 yaşlarındayken kuzenlerımle cagırmıstık...ay tam bi felaketti...adını fılan sormustuk yazmıstı adın ı yaşını beni seven kişinin adını sormustum ömer demişti platonikimdi ömer...ama para nası oynuyo kızlar bi görseniz sonra kuzenim ağlamaya başladı korktu...ağlama ördek eda yazmıştı ayy gülermisin ağlarmısın?
unutamıyorum o günü gerçekten bişey geldi ama gelen ruhmu 3 harflimi bilmiyorum..

:roflol::roflol::roflol:Tövbe yarabbimkaydirigubbakcemile3

evet cagirmistik.. ortaokuldaydik. o zaman okulumuzda bi intihar vakasi olmustu. biz de iste gercek sebebini arastiriyorduk kucuk dedektifler olarak.
yukari kata ciktik iste 5-6 kiz yivarlak oturduk kapak gibi bisey aldik, onunla yapiyoruz.
salak gbi geldiysen pencereyi ac dedik.
kapali pimapen pencere nasil acildi carpti unutamam. ciglik cigliga kacmistik siniftan cok korkmustum.

ay yapma zaten.. cocukken de bizim apartmanda bi kiz yapardi kalemlerle boyle.. kalemler ice bukulurse evet disa bukulurse hayir demek oluyordu, adi da keko muydu neydi.
ne korkardim ya :))

ay yapma zaten.. cocukken de bizim apartmanda bi kiz yapardi kalemlerle boyle.. kalemler ice bukulurse evet disa bukulurse hayir demek oluyordu, adi da keko muydu neydi.
ne korkardim ya :))

:)onu bizde yapıyordukkkkk
tübe tübe yaaaa

üniv.deyken oda arkadaşlarımla çok çağırırdık bittiğinde de fincanı kırardık hehehe cahillik işte sanki fincan kırılınca gelende gidiyordu

cocukken yapardik ama simdi asla yapmam
hele bide paranormal activity filmini izlediktn sonra:D

Back