• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç ruh çağırdınız mı?

ruh çağırdınızmı

• evet

OY: 13 56,5%
  • hayır

OY: 10 43,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
biz de cağırırdık küçükken.hatta kuki diye bi köpek ruhu cağırırdık:roflol:
kibritlerle yapardık yok kibritler oynarmış da falan...şimdi gercekten yapamam yaaa...

biz çok çağırırdık ortaokulda iken
saçma sapan seyler sorardık ruha
yazılı cevaplarını
kimle evlencem
ama gelmişti bierkere altımıza yapcaktık
korkudan:1shok:bize dedi gitmiycem bu evde kalıcam
günlerce annemin yanından ayrılmamıştım
tuvalete bile kalkamamıştım

Bizde çağırmaya çalışırdık salak gibiiiiiiiii akannehir

Ama artık tövbe ettim :icecream:

aslaaa...... bi kere yapalim dedik,kagitlari hazirladik,tepsiyi falan.. ben korktum,bide bizim evdi :mymeka:
hepsini gittik attik.. Allahim sen koru !

nerdeeeee
arkadasa o kaaa dedim cagiralim diye, tamam dedi.
emme bi türlü kismet olup cagiramadikmafoldumben

harbiden geldiği oluyor mu kızlar yaa ben onu atmasyon diye biliyordum çünkü bze hiç glemedi o kadar çağırdık bir de :)))))) vallahi geldi diyenlerin yazılarını okuyunca çok şaşırdım :1shok: :1shok:

Hep merak ettim hala daha ederim ama cesaret edemem sanırım.
Din hocamız aklı olan asla onlara bulaşmaz derdi...

oo bizde çok çağırırdık
şimdi para verseler yapmam
fincanı ters çevirir sorular sorardık her seferinde gelirdi gelirrdi dediğim fincan hareket ederdikaydirigubbakcemile3
soru bombardımanına tutardık
ama anlamadığım herkez yeminler ederdi biz oynatmadık diyeşutarafagitti
bitiminde muhakkak 2-3 saat yemin faslı olurdu ben değildim senmiydin:mymeka:
ne komik başka yapacak şeyimizmi yoktiki acep

Hayir, bulasmayi da düsünmüyorum..

cagırdık evet arkadaslarla kucuktuk tabı cokta deıl ama 16 yasındayken o zmn nışanlıydım bızım evde geldı ve gonderemedık musallat oldu bana bızım ev oldugu ıçın ve soruları ben sordugum ıcın heralde ama bı dahamı tobe 1 sene ugrastık aılemle yollamak ıçın evlılıgıme bıtme sebebı bıle oldu cok fena olmustum her aksam saat 9da gelıyolardı komaya gırıyodum resmenn ama bıdahamı valla tovbe fal bıle baktırmıyorum yıne olur dıye sakın kıslar denemeyınn sakın bu ışın sakası yokkk

"buyumeyenbebek" onların saat 9'da geldiklerini nasıl anlıyorsun merak ettim.?

bizde arkadaslarla ruh degilde kalp cagırma diye bisey vardı ondan cagırıyoducagırdıgımız kisilerin kalbinin geldigini sanıyoduk ama megersem üc harfli geliyomus onu ögrendikten sonra bıraktık zatenakannehir

"buyumeyenbebek" onların saat 9'da geldiklerini nasıl anlıyorsun merak ettim.?

bizde arkadaslarla ruh degilde kalp cagırma diye bisey vardı ondan cagırıyoducagırdıgımız kisilerin kalbinin geldigini sanıyoduk ama megersem üc harfli geliyomus onu ögrendikten sonra bıraktık zatenakannehir

nasılmı anlıyodum canım resmen gelıyolardı aynen ç harflılermış tamda 3 kişilerdi sacma ama gercek olan bı olay ozmn yenı evlıydım eskı esımı resmen domuz gıbı goruyodum ve bana yaklastıkca onlarda zarar verıyolardı saldırıyolardı bıcaklıyolardı resmen heryer kan oluyodu canım acıyoduu baqgırıyodumm ama aılem sadece yerde yatıp bagırdımı goruyodu zor gunlerdı cok sukur bıttı

yok çağırmadım çağırmam da dünyadakiler yetiyor dert açmaya birde öteki alemdekilerle uğraşamam :)

nasılmı anlıyodum canım resmen gelıyolardı aynen ç harflılermış tamda 3 kişilerdi sacma ama gercek olan bı olay ozmn yenı evlıydım eskı esımı resmen domuz gıbı goruyodum ve bana yaklastıkca onlarda zarar verıyolardı saldırıyolardı bıcaklıyolardı resmen heryer kan oluyodu canım acıyoduu baqgırıyodumm ama aılem sadece yerde yatıp bagırdımı goruyodu zor gunlerdı cok sukur bıttı

ayy Allah korusunnn :1shok: Benim anneme de küle basınca musallat olmuş sürekli camdan aşağı atmak istiyolarmışş :1shok:

bende çağırdım. bir gün bir kız arkadaşımla çağırdık. fincan hareket ediyor. ben o yapıyor diye düşündüm. o fincanı itiyor. işi dalgaya vurdum. ya dedim madem geldin. şu telefonu çaldır kapa. amanın dememle telefon çalıp kapanmazmı.arkadaşın evinden nasıl çıktık. anlatamam. oy ki oy. yusuf yusuf.:delphin:

bende çağırdım. bir gün bir kız arkadaşımla çağırdık. fincan hareket ediyor. ben o yapıyor diye düşündüm. o fincanı itiyor. işi dalgaya vurdum. ya dedim madem geldin. şu telefonu çaldır kapa. amanın dememle telefon çalıp kapanmazmı.arkadaşın evinden nasıl çıktık. anlatamam. oy ki oy. yusuf yusuf.:delphin:

Off aman Allahım.:1shok: Okypetem bir daha sakın çağırmayın olurmu.....
:1ninca:

malesef bizde cagirdik cok pismanim kimseye tavsiye etmem
henüz bekardim esimle o siralar yeni tanismistik evlenicegim kisiyi sordugumda esimin ismini verdiler inanin bende baya baya inanmistim gercek ruh olduguna
sonra bizim kizlar (kuzenlerim)isi abartip her gece yapmaya basladilar bu musallat olaylari oldu
sonradan ögrendik ki onlar üc harfliler sizin sorulariniza mantikli cevap vermelerinin sebebide icinizi okuyor olmalari

bide her seferinde yalvarirdim nolur atatürkü cagiralim soracaklarim var derdim onlarda yok rahatsiz etmeyelim diye birakmazlardikaydirigubbakcemile3

biz de cağırırdık küçükken.hatta kuki diye bi köpek ruhu cağırırdık:roflol:
kibritlerle yapardık yok kibritler oynarmış da falan...şimdi gercekten yapamam yaaa...

bide her seferinde yalvarirdim nolur atatürkü cagiralim soracaklarim var derdim onlarda yok rahatsiz etmeyelim diye birakmazlardikaydirigubbakcemile3

durun bi ikinizede gülem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back