Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"buyumeyenbebek" onların saat 9'da geldiklerini nasıl anlıyorsun merak ettim.?
bizde arkadaslarla ruh degilde kalp cagırma diye bisey vardı ondan cagırıyoducagırdıgımız kisilerin kalbinin geldigini sanıyoduk ama megersem üc harfli geliyomus onu ögrendikten sonra bıraktık zatenakannehir
nasılmı anlıyodum canım resmen gelıyolardı aynen ç harflılermış tamda 3 kişilerdi sacma ama gercek olan bı olay ozmn yenı evlıydım eskı esımı resmen domuz gıbı goruyodum ve bana yaklastıkca onlarda zarar verıyolardı saldırıyolardı bıcaklıyolardı resmen heryer kan oluyodu canım acıyoduu baqgırıyodumm ama aılem sadece yerde yatıp bagırdımı goruyodu zor gunlerdı cok sukur bıttı
bende çağırdım. bir gün bir kız arkadaşımla çağırdık. fincan hareket ediyor. ben o yapıyor diye düşündüm. o fincanı itiyor. işi dalgaya vurdum. ya dedim madem geldin. şu telefonu çaldır kapa. amanın dememle telefon çalıp kapanmazmı.arkadaşın evinden nasıl çıktık. anlatamam. oy ki oy. yusuf yusuf.![]()
biz de cağırırdık küçükken.hatta kuki diye bi köpek ruhu cağırırdık:roflol:
kibritlerle yapardık yok kibritler oynarmış da falan...şimdi gercekten yapamam yaaa...
bide her seferinde yalvarirdim nolur atatürkü cagiralim soracaklarim var derdim onlarda yok rahatsiz etmeyelim diye birakmazlardikaydirigubbakcemile3