• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç ruh çağırdınız mı?

ruh çağırdınızmı

• evet

OY: 13 56,5%
  • hayır

OY: 10 43,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
malesef bizde cagirdik cok pismanim kimseye tavsiye etmem
henüz bekardim esimle o siralar yeni tanismistik evlenicegim kisiyi sordugumda esimin ismini verdiler inanin bende baya baya inanmistim gercek ruh olduguna
sonra bizim kizlar (kuzenlerim)isi abartip her gece yapmaya basladilar bu musallat olaylari oldu
sonradan ögrendik ki onlar üc harfliler sizin sorulariniza mantikli cevap vermelerinin sebebide icinizi okuyor olmalari

ay çok korktum bizde çok çağırırdık küçükken en çok tarkanın çağırırdık ne aptallık bide sorardık sorardık tarkan gözlerin lensmi diyedelikafadulden gerçekten gelirdi hem fincan ne biçim dönerdi herkes yemin ederdi ben itmiyorum diye şimdi hayatta yapmam o zaman cahillik işte:sinifsinif:

Ne ruh çağırmak, ne fal bakmak ya da baktırmak hiç birinden haz etmem.. denemedim denemem de

bizde çağırmıştık..ama bu şekilde anlatacağım bir şey hatırlamıyorum..gelmemişmiydiki acep?

ay çok korktum bizde çok çağırırdık küçükken en çok tarkanın çağırırdık ne aptallık bide sorardık sorardık tarkan gözlerin lensmi diyedelikafadulden gerçekten gelirdi hem fincan ne biçim dönerdi herkes yemin ederdi ben itmiyorum diye şimdi hayatta yapmam o zaman cahillik işte:sinifsinif:

:roflol::roflol:dur bende sana güleyim
ayol tarkan ölmediki ruhunu cagirasiniz:mymeka:ölmüslerinkini cagiracaktiniz delüüü:icecream:

aynen kızlar bizde küçükken çağırırdık birkeresinde yine çağırıoduk öle odaklanmışızki camın orda bir karatı oldu giriş katı birde bişey geçti öle korktukki sonra kapı aralnmaya başladı heryer karanlık ışıklarıda kapattık büyükler üst katta biz çocuklar aşğıda birden bi ses geldi bööö die:)) meğersem bizim arkadaşın dayısıymış korkudan bir çığlık attık hepimiz tabi sonra bir daha asla çağırmadık:)

:roflol::roflol:dur bende sana güleyim
ayol tarkan ölmediki ruhunu cagirasiniz:mymeka:ölmüslerinkini cagiracaktiniz delüüü:icecream:

ölmüşlerinkinden korkuyoduk kıızz ne bleyim başımızda bi kız vardı mahallede o yaptırıyodu bide başlamadan önce 3 kuluvvalah bi elham okuyoduk sanki sevap yapıyoz

ben hiç denemedim,denmemde,zaten rüyalarım aracalığıyla arasıra görürürm,uzak olsunlar.göründükleri insanlar cesur ile,korkak arası olanlarmış....
bu şekilde çağırılıpta musallat olunanıda duydum,aynada görünüyormuş artık,ve o evden çıkana kadar kızlara çok çektirmiş....

15-16 yaşlarındayken kuzenlerımle cagırmıstık...ay tam bi felaketti...adını fılan sormustuk yazmıstı adın ı yaşını beni seven kişinin adını sormustum ömer demişti platonikimdi ömer...ama para nası oynuyo kızlar bi görseniz sonra kuzenim ağlamaya başladı korktu...ağlama ördek eda yazmıştı ayy gülermisin ağlarmısın?
unutamıyorum o günü gerçekten bişey geldi ama gelen ruhmu 3 harflimi bilmiyorum..

benim ablamada kocan snei aldatiyor demis kadin ismi vermis ablam dönüp dönüp enisteme felan kiz kim taniyormusun dogru söyle burnundan getirmisti bir fincanin lafinakaydirigubbakcemile3

Lisedeyken okul çıkışı kimin evi boşsa ona gider,ruh çağırırdık.Çok keyif alırdım.Hey gidi günler,hey... kaydirigubbakcemile3

hic isim olmaz dertsiz basima dert mi alayim hemde dert olsa neyse insan akil sagligini yitirir sonunda neler okuyoruz neler duyuyoruz Allah esirgesin herkez kendi aleminde kendi dunyasinda olsun kimse diger aleme gecmesinde iletisimde kurmasin en dogrusu bence

ayy bizde çok çağırırdık
evde lisede boş derslerde
bi yandan da acayip korkuyoduk

ölülerin ruhunu dirilerin kalbini çağırıyoduk

niyeyse bide üç kulhuvvallah bi elhamda okuyoduk fincana
işin raconu buydu sanki

eski günler geldi aklıma vaybee

çeşit çeşit taktiklerle çağırırdık....

çocukken bir dönem meraklı oluyor insan.

Biz de çok sarmıştık küçükken, gelen güya ruh bile değil melekti :bbo:
Akşamları toplanıp cin çağırmak en büyük eğlencemizdi, neler geldi aklıma hey gidi..

çooookkkk...annem bir yere gittimi ,perdeleri kapatır tarkanın ruhunu çağırırdım ...o sıra tarkan yeni yeni çıkmıştı,bende beğenirdim keretayı ...korku da yokmuş bende....gençlik işte....şimdi gülüyorum... kız arkadaşlarımla da apartman boşluğunda yapardık hep kiki teyze -ruh vs....:roflol:

çağırmadım ama çağırmak isteyen arkadaşlarım olursa seansa katılırım :1ninca:

Çağırmadım...
Ama annemler lisedeyken yapmışlar..
Çok tehlikeli bu işler...
Ve gelen ruh değil...
Bunu biliyorsunuz dimi?

Back