Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay ben inanıyorum hala yaaaa CADIARZU
küçükken çağırmıştık bizde arkadaşlarla.o an eğlence gibi geldi ama sonra wc ye bile gidemezdim korkuda.altıma yapardım -tatlicadiarzu-
küçükken biz de yapardık kendimizce sağdan soldan tekniklerini duyup da, ışıkları kapatır, gülmekten bir türlü konsantre olamazdık, velhasıl ne gelen oldu ne giden...
Evet çağırdık..Kardeşim ve kuzenlerimle.Harfleri hazırladık,fincana 3 kulluvallahü 1 elham okuyup üfledik...İşaret parmaklarımızı koyduk..Bekle Allah bekle fincandan tık gelmeyince ben sıkılmaya başladım ve ben oynattım sürekli fincanı...
Evet çağırdık..Kardeşim ve kuzenlerimle.Harfleri hazırladık,fincana 3 kulluvallahü 1 elham okuyup üfledik...İşaret parmaklarımızı koyduk..Bekle Allah bekle fincandan tık gelmeyince ben sıkılmaya başladım ve ben oynattım sürekli fincanı...