Hic mutlu olamadım napacagimi bilmiyorum

Zorumagidiyor resmn beni kullandı hiç değerim yokmus
Bunu anlamak için bu kadar çabaya gerek yoktu bence.
Neden geri adım atıp durdunuz . Bu kadar sözünü yiyen birine kim nasıl saygı duyulabilir?
Siz kendinize saygı duyuyor musunuz ?

Evet hiç birşey ilk baştaki tadı vermeyecek biliyorum ama hazmedemiyorum o babannesinin yüzüme kapıyı kapatması esimin git demesi çok zor dengem bozuldu

Bunu anlamak için bu kadar çabaya gerek yoktu bence.
Neden geri adım atıp durdunuz . Bu kadar sözünü yiyen birine kim nasıl saygı duyulabilir?
Siz kendinize saygı duyuyor musunuz ?
Zorla sanki belanın içine girmeye çalışıyor kendi ayakları ile.
Sakın sakın duzelirim kocamdir yuvam olsun diye birde gidip aile ile beraber oturmayı kabul etmeyin konu sahibi.
23 yaş daha ne ki. Herşeye yeniden baslaya bilirsin.

Kısa süreli tanıma ve hemen evlülşk olduğu için tanimadan evlenmişsiniz ve eşiniz sizi sevememiş. Zorla olmaz boşanın kurulu bşr evlülşk yok zaten. Elinizi tutmayan adamdan sizi koca olmaz
Evet çok haklisiniz küçük yerde olduğumuz için evlendiğim kişiye herkes iyi dedi bende dedim bu bana sahip cikar evleneyim nerden bilebilirdim böyle bir sonu sahip cikar dediğim ne elimden tuttu ne de sevdi
Kısa süreli tanıma ve hemen evlülşk olduğu için tanimadan evlenmişsiniz ve eşiniz sizi sevememiş. Zorla olmaz boşanın kurulu bşr evlülşk yok zaten. Elinizi tutmayan adamdan sizi koca olmaz

Hayata küsmüş gibiyim birdaha baslayamamdiye çok korkuyorum suan çok duyguları yoğun yaşıyorum keskelerim pismanliklarim oturup konusacagim kimse yok anlaysli ailem yok kendimi çökmüş hissediyrm

Bence kocandan daha büyük sorun ailen, kocandan bi farkı yok zihniyetlerinin. Bir aile büyüğünüz falan yok mu sözü geçen, okuman lazım , çalışman lazım ki hayata tutunabilesin.
Bir dedem vardı ama artık o da yok hepsi aynı düşüncede böyle nasıl devam edecem bilmiyorum bu nasıl kader diye isyan ettiğim oluyor

Belkide birseyler düzelir diye umut ettim

Evet çok haklisiniz küçük yerde olduğumuz için evlendiğim kişiye herkes iyi dedi bende dedim bu bana sahip cikar evleneyim nerden bilebilirdim böyle bir sonu sahip cikar dediğim ne elimden tuttu ne de sevdi
Gerçekten iyi bir insandır belki eşiniz. Ama size iyi koca hayat arkadaşı olmuş mu o önemli. Bazen o kadar iyi insanlarla karşılaşıyoruz ki dersiniz ne iyi insan ama iyi anne olamıyor yada baba yada eş yada doktor yada öğretmen yada..... Bu böyle gider. Çünkü iyilik beyenfendilik yada hanımlık rollere göre degişir.elinizden tutmamış iki kelam etmemiş annesine atma derdine düşmüş. Yanlızlık. Çekmişsiniz acı Çekmişsiniz ruhunuz sevgiye aşka aç kalmış üstelik bu kadar gençken. Bu zaten evlilik degil. Zaten boşanınca fogru kişiyi bulunca diyeceksiniz ki ben evlilik yaşamamıştım. Ben koca görmemişim. Umarımda dogru insanı bulur gerçek bir evlilik ve eş hayatı yaşarsınız. Sevilmenin ve sevmenin tadına varırsınız

Bir dedem vardı ama artık o da yok hepsi aynı düşüncede böyle nasıl devam edecem bilmiyorum bu nasıl kader diye isyan ettiğim oluyor

Kendini bırakma
Yavaş yavaş ikna yoluna git
Devletin kurslarına gidicem evde ufak tefek işler yaparım size yardımcı olurum de vs.. elbet gevşeyeceklerdir bir noktada, yılmadan çalış bunun için

Evet herkes iyi olabilir ama iyi anne iyi baba yada iyi es olamaz hayırlısı boyleymis demekki kaderde bunları yasamakta varmis bilmiyorum sonradan mutlu olabilirmiyim bena değer veren olurmu ama sadece şu çaresizlikten ferahliga cikarsin biran önce

Düzelmesini isteyen insan şartları daha yaşanılır hale getirir sizin eşiniz gibi daha içinden çıkılmaz bir öneride bulunmaz.
Evet haklısınız bir başbaşa kalalım duzelelim yerine ailemle yazli kışlı en ufak hatadan gönderirim dedi buda kader demekki

Kendini bırakma
Yavaş yavaş ikna yoluna git
Devletin kurslarına gidicem evde ufak tefek işler yaparım size yardımcı olurum de vs.. elbet gevşeyeceklerdir bir noktada, yılmadan çalış bunun için
İnşallah dediğiniz gibi gevserlerbir noktada bende hayata tekrar gülerim

Evet haklısınız bir başbaşa kalalım duzelelim yerine ailemle yazli kışlı en ufak hatadan gönderirim dedi buda kader demekki
Geçecek canım her son bir başlangıç.İnsan nelere alışıyor ki inan ölüme bile alisiyorsun dayanamam diyorsun dayanıyorsun.
Kendi kıymetini bil daha gençsin.

Sevmemiş olduğu aklıma geldikçe hüngür hüngür ağlama geliyor otursun şimdi annesi gillerle
Siz onu sevdiniz mi ?
Bence baba evinden kurtulma yolu olduğu için bağlanmış ve bunu aşk sanmış olabilirsiniz

Geçecek canım her son bir başlangıç.İnsan nelere alışıyor ki inan ölüme bile alisiyorsun dayanamam diyorsun dayanıyorsun.
Kendi kıymetini bil daha gençsin.
Haklisiniz herseye alisiliyor ama su süreç ister istemez yipratiyor

Siz onu sevdiniz mi ?
Bence baba evinden kurtulma yolu olduğu için bağlanmış ve bunu aşk sanmış olabilirsiniz
Hayır 8 9 ay kocm oldu ister istemez alıştım bu zorluyor beni yuvam olmuştu düzenim olmuştu şimdi hepsi geride kalıyor buda uzuyor beni

Hayır 8 9 ay kocm oldu ister istemez alıştım bu zorluyor beni yuvam olmuştu düzenim olmuştu şimdi hepsi geride kalıyor buda uzuyor beni
Alışmış olabilirsiniz ama insan kendini sarıp sarmalamayan bir adami gerçekten sevebilir mi ?
Hiç şefkatli bir tarafı yok gibi ilişkinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…