Hic mutlu olamadım napacagimi bilmiyorum

Evet hem sevdim hem çok alıştım ama ne sevmiş ne alışmış sadece kendime ve aileme üzülüyorum sonra bu çektiğim sıkıntılar ailemin baskıları dua edin nolur cok çaresizim

Suçu kendinde arama. sadece tek tarafın özverisiyle olacak bir şey değil. Sen yaparsın karşında ki yıkar çaban boşa olur. Düzelmiyor sa yapacak bir şey kalmıyor.

Etrafimda benim gibi olanların eşi barışalım diye peşlerinden ayrılmıyor benimde böyle oldu çok zor diyorum hata bendemi
Ama sizin esinizi sizi acik acik istemiyor .. zorlamanin anlami ne anlamiyorum .. anliyorum üzgünsünüz keske benimde esim öyle olsaydi diyorsunuz ama degil iste zararin neresinden dönseniz kar diyip ayrilmalisiniz

Daha 23 yasindasin hayatin basi. Kotu bi evlilik yapmissin ama dunyanin sonu degil. Boşan çekme o geri kafalilari. Okursun da calisirsin da. Yasin kac basin kac
23 yaşına herkes evli çoluk çocuklu ve mutlu değil. Bu daki konularıdamı takipe etmiyorsunuz. Eğitimimiz varmı yada mesleğiniz?
Bende liseden sonra devam etmedim suan çalışmıyorum da ailemle izin vermiyor

Ama sizin esinizi sizi acik acik istemiyor .. zorlamanin anlami ne anlamiyorum .. anliyorum üzgünsünüz keske benimde esim öyle olsaydi diyorsunuz ama degil iste zararin neresinden dönseniz kar diyip ayrilmalisiniz
Aynen dediğiniz yoldayım ve oylede olacak başka olurum yok çünkü

Hayat bir gun bitiyor.
Ömur de bitiyor.
Ve sen sevilmedigin biriyle bu ömrü gecirmeye mi calıscaksin.
Bu adamdsn bi cacık olmaz.
Bir yanlis evlilik yaptin ve daha genceciksin.
Bh yanlisa.bir de cocuk ekleme lutfen.
Donmek icin ugrasmw.
Tamam dediklerin de gercekten haklisin. Ama olmamis adam istemiyor.
Ne munasebet kayinpeder istemiyo diye benim kocam benden ayrilcak. Ne munasebet ya ?
Bunlari kendine yakistirma lutfen. Yoluna bak.
Zor biliyorum ama hayatta her sey yolun da gitmiyor bazen.

Daha 23 yasindasin hayatin basi. Kotu bi evlilik yapmissin ama dunyanin sonu degil. Boşan çekme o geri kafalilari. Okursun da calisirsin da. Yasin kac basin kac
Suan sanki onsuz olmucak gibi hissediyorum bir boşluğa düşmüş gibiyim diyorum 10 ay öncesine kadar o mu vardı sanki sonra yine duygusallasiyorum

Bende liseden sonra devam etmedim suan çalışmıyorum da ailemle izin vermiyor
23 yaşındasınız ilk iş üniversite sınavına girip hazırlanın ve bir bölüme girip okuyun benden size tavsiye. Hayatta bir amacınız olursa hastalıklı insanları kendinize amaç edinmezsiniz. Kimseye kendinizi mecbur zannedip olmaması gereken şeyleri yapmazsınız. Tutunacağınız dal bir insan değil kendi hayalleriniz idealleriniz olur ve kendinizi daha iyi hissedersiniz emin olun.

Neden izin vermiyorlar? Okumanin calismanin nesi kötü? Seni alelacele evlendirmişler hala ders almamislar mi?
Biz küçük ilçede yaşıyoruz bekarken de çok istedim çalışmak yok laf ederler dediler şimdide yanliz evde bile birakmiolar adım dul oldu ya izin vermiolar çok çaresizim her yönden yolum kapali

Senin derdin destek bulmak. Konuyu burada tekrar tekrar açtıkca tepki görürsün başka bir şey değil. Dua istemissin, dua topigine gitsen bence kendini daha iyi hissedersin.

Diyorum bazen kime ne kötülük Yaptım da bunları yasdimdiyorum zor gerçekten mutluluğa adım atarken bunlar aklının ucuna dahi gelmiyor kocam dediğiniz sizi değilde ailesini seçiyor ama zor

Haklı olduğun halde özür dileyip ayağına kapandıkça kendini bir sanmış zat-ı muhterem. Hatan burada. kendini sevdirip saydıramamak. Ezik olanı ezikliyorlar, dik duranı sevip korkuyorlar. Sen hem tavır koymuşsun hem kendin tavrını bozup ayağına gitmişsin. Bu saatten sonra yapacağın bir şey yok. Beş para etmeyen insanlara altınmış muamelesi yapmanın sonucu bu.

Ayrıl kurtul, kalan öz saygın gitmesin artık.

Hani dedim geldim baba evine duzeleceksek yuvam bozulmasın die uğraştım ama vicdan yoksunu bir aile ve kocaymis

Hadi boşanmadınız, hadi bir şekilde barıştınız.
Üstüne bir de çocuk oldu o sıra.
Eş aynı eş, hayatında aynı çile veren insanlar.
Ama dul olmadı adın.
Daha mı güzel olurdu?

Aklını başına al ve yol ver bu herife..

Çok gençsin, elbet üzülür ağlarsın ama geçer..
Hepsi unutulur.

Kısa süreli tanıma ve hemen evlülşk olduğu için tanimadan evlenmişsiniz ve eşiniz sizi sevememiş. Zorla olmaz boşanın kurulu bşr evlülşk yok zaten. Elinizi tutmayan adamdan sizi koca olmaz

Biz küçük ilçede yaşıyoruz bekarken de çok istedim çalışmak yok laf ederler dediler şimdide yanliz evde bile birakmiolar adım dul oldu ya izin vermiolar çok çaresizim her yönden yolum kapali

Bence kocandan daha büyük sorun ailen, kocandan bi farkı yok zihniyetlerinin. Bir aile büyüğünüz falan yok mu sözü geçen, okuman lazım , çalışman lazım ki hayata tutunabilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…