- Konu Sahibi akillibidikk
-
diğer yazdıklarını okudum canım,Allah büyüktür,insanlar bir telefon etmeyi çok görüyorlar böyle durumlarda ne yazık,ama inan o onların ayıbı,insanlık dersi verecek durumumuz yok ki onlara,zerre kadar faydaları yok,keşke zararları da olmasa....
ben sınıf öğretmeniyim,haklısın okul öncsi öğretmenleri sınıftan dışarı çıkamıyorlar,inşallah tayinin çıkar,eşinin branşı ne?inşallah tayini kolay çıkacak bir branştır...bu arada nereye tayin isteyeceksiniz?
bu arada başta akıllıbıdıkk olmak üzere , trkuaz ve dünyaa arkadaşım,
müminin mümine ettiği dua makbuldur diyerek Rabbimden sizler için; sizlerin hem yüreğinizi hem de yuvanızı şenlendirecek, bıcır bıcır hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun....
eşimde sınıf öğretmeni inşallah ikimizinde çıkar ama biraz zor puanımız 85 bir sınıfçı için batıya gitmeye asla yetmez ama benim için iyi tercih yaparsak çıkar büyük olasılıkla nereye gitme konusuna gelince
Türkçe konuşulan velilerin ilgilendiği idarenin bilgili oldugu çok küçük olmayan bir yer biizim için ideal eskişehir aydın balıkesir kayseri,nevşehir,afyon ne bileyim bunların ilçeleri vandan biraz daha memlketimize yakın bir yerlere gidelim istiyoruz aslında açık olan neresi varsa her yer olabilir huzurumuz olsun da bakan da bir türlü açıklamıyor il dışı yer değiştirmeleri
senı o kadar ıyı anlıyorumkı arkadasım.bende kimseye guvenmemem,gerektiginden fazla deger vermemem ve samimi olmamam gerektigini sundan 1 ay once anladim.evlenip yasadigim sehirden uzak bir sehire gittim.Gittigim yerde kiminle samimi olsam hep dedikodumu yaptigini ogrendim.en son cok ama cok guvendigim dostum dedigim insanlardan bir darbe daha yedim.herkes kendini akladi pakladi ve ben oylece kalakaldim.bu olaylar oldugunda bebegimizin olamadigini ve tup bebek ilede sansimizin pek olmadigini ogrendik.esimle beraber cok agladik...1 hafta sonrasinda yasayamadiklarimi hazmedemedigim icin sinir krizi gecirdim ve depresyona girdim.ailem geldi istanbuldan yanimiza..sonra beraber istanbula donduk.o kadar hastaydimki 1 haftada 7 kilo verdim,surekli agladim.sonra anladimki sen iyiysen insanlar iyi,yeterki iyi gunun olsun.simdi ailemin yanindayim,psikolojim ara ara kotu olsada duzelmeye basladi.haziranda tup bebek icin tedaviye basliyoruz.suan tek istegim Rabbim bize bir evlat versin,tek dostum o ve esim olsun.
yüzünü görmeden , fiziken tanımadan yüreğinin güzelliğini, hassasiyetini bana hissettiren arkadaşım,
11 senedir öğretmenim ve yaşadıklarının benzerlerini o kadar yaşadım ki ... son 2 yıldır artık kimseyle samimi olmamaya çalışıyorum , kendimi biraz geri plana çekmeye çalışıyorum bu sefer de kendim yaşamasam da okuldan bir öğretmen arkadaşımın aynı sorunu yaşadığına şahit oluyorum... üstelik ortada 5 yıllık bir arkadaşlık vardı.... istisnai örnekler olsa da dostluk, sammiyet, içtenlik, vefa sanırım artık bunların sadece adı kaldı ....
maalesef başlıkta yazdığını gerçek hayatta uyguladığın anda kafan gayet rahat oluyor ama bunu yapabilsek zaten şimdi burda bunu tartışıyor olmazdık değil mi?
sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın canım , kafan da vicdanın da rahat olsun... bırak gerisini de o düşünsün....
bu arada başta akıllıbıdıkk olmak üzere , trkuaz ve dünyaa arkadaşım,
müminin mümine ettiği dua makbuldur diyerek Rabbimden sizler için; sizlerin hem yüreğinizi hem de yuvanızı şenlendirecek, bıcır bıcır hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun....
Allah razı olsun arkadaşım,bu güzel duan için..inşallah bir ay sonra burdan duan kabul oldu diye yazarız hepimiz...neden böyle şeyler yaşıyoruz dersin? iyi niyetli olmak bu kadar kötü birşey mi?en çok eleştirdiğim insanlara benzemeye başlamak yüreğimi nasıl incitiyor nlatamam...mesafeli olmak zorunda kalmak ne kötü,şimdi inan insanları daha az önemsiyorum,ne yapabilirim ki...ben herkesi herşeyini ararım,sorarım,en azından Allah rızası için derim,ama onlar ne arar,ne sorar,okula gitmedim 10 gün,raporluydum,çok azı aradı sordu....biraz da kader sanırım,bazıları vardır,kimseyi önemsemez onlar daha bir kıymetli olur....hayat işte,yaşayarak öğreniyoruz herşeyi,acı da olsa böyle....
merhaba akıllıbıdık
inşallah eskişehir e çıkar,benim önceki görev yerim orası,2 ilçesinin dışında diğerleri merkeze çok uzak değil,güzel bir yer...senin şansın daha yüksek,benim bir arkadaşım ağrı doğubeyazıttaydı,yıllarca çıkmadı tayinleri,((bu arada o da,eşi de sınıf öğrtmeniydi)
konya selçuk üniv yüksek lisansa başvurdu,o yolla geldiler konya ya...ama senin şansın bize göre daha yüksek tabii,inşallah istediğin yere,senin için hayırlı bir yere çıkar da tayinin,bu sıkıntıların geçer...bu arada velilerin batıda da çok ilgilendiği yok merak etme...
canım kendini dedikoducu insanlar için üzme ki moral hamile olmak için çok önemli. inancını yitirme. bence bebeğin olacak. konu sahibi arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın ancak bu Zeynep arkadaş insanları kırmama konusunda bu kadar samimi olsaydı şimdiye seninle barışırdı. biraz yapmacık gibi geldi bana. çünkü aranızdaki mesele böyle bir şekilde küsmeye sebep olacak şeyler değil.
ne bileyim yaşanmışlıkların hatıra attım mesajı ben kendimce doğru olanı kendime yakışanı yaptıgımı düşünüyorum ama dediğiniz gibi keşke atmasaydım biraz saygısızca bir yorum olacak ama ben mesaj atıp bi eşeklik yaptım oda yok bensen daha eşeğim dercesine öyle bir cavap yazdı resmen eşekten düşmüşe döndümkeşke hıc mesaj atmasaydınız buluşalım kahvaltı edelım dıye.bıdahada tamayın bence gorusmesyınde kımseyle samımı olmaya gelmez
aman boşver,sen umursadıkça o kendini birşey sanacak,yokmuş gibi davran,çocuklarla ilgilen,olmadı kitap oku aralarda...elbette kötü olmanızı istemem ama ondan birşey gelmedikçe sen uğraşma artık,zaten 10 iş günü kaldı öyle düşün...hala il içi tayinlerden bile ses yok,inşallah istediğin yere tayinin çıkar
sen nasıl bir öğretmensin? 1 sayfalık yazıda tek bir noktalama işareti yok, izin ver cümleler nefes alsın bir önceki cümle bittikten sonra. üniversite öğrencisiyim, kendime kızıyorum bazen cümle başındaki harfleri büyük yapmadığım için, ne biçim öğrenciyim diyorum. yeni nesil adına cidden üzüldüm, öğretmenler böyleyse onlardan kendini düzgün ifade etmelerini beklemek haksızca olur. şimdi anladım liseli ergenlerin açtığı başlıklara niye en fazla 2 satır tahammül edilebiliyor.
konunun içeriğineyse yorum bile yapmıyorum. şu şuna şunu dedi, melis bugün benden daha güzel giyinmiş berke ona bakacak bana bakmayacak.
sen nasıl bir öğretmensin? 1 sayfalık yazıda tek bir noktalama işareti yok, izin ver cümleler nefes alsın bir önceki cümle bittikten sonra. üniversite öğrencisiyim, kendime kızıyorum bazen cümle başındaki harfleri büyük yapmadığım için, ne biçim öğrenciyim diyorum. yeni nesil adına cidden üzüldüm, öğretmenler böyleyse onlardan kendini düzgün ifade etmelerini beklemek haksızca olur. şimdi anladım liseli ergenlerin açtığı başlıklara niye en fazla 2 satır tahammül edilebiliyor.
konunun içeriğineyse yorum bile yapmıyorum. şu şuna şunu dedi, melis bugün benden daha güzel giyinmiş berke ona bakacak bana bakmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?