- Konu Sahibi akillibidikk
diğer yazdıklarını okudum canım,Allah büyüktür,insanlar bir telefon etmeyi çok görüyorlar böyle durumlarda ne yazık,ama inan o onların ayıbı,insanlık dersi verecek durumumuz yok ki onlara,zerre kadar faydaları yok,keşke zararları da olmasa....
ben sınıf öğretmeniyim,haklısın okul öncsi öğretmenleri sınıftan dışarı çıkamıyorlar,inşallah tayinin çıkar,eşinin branşı ne?inşallah tayini kolay çıkacak bir branştır...bu arada nereye tayin isteyeceksiniz?
eşimde sınıf öğretmeni inşallah ikimizinde çıkar ama biraz zor puanımız 85 bir sınıfçı için batıya gitmeye asla yetmez ama benim için iyi tercih yaparsak çıkar büyük olasılıkla nereye gitme konusuna gelince
Türkçe konuşulan velilerin ilgilendiği idarenin bilgili oldugu çok küçük olmayan bir yer biizim için ideal eskişehir aydın balıkesir kayseri,nevşehir,afyon ne bileyim bunların ilçeleri vandan biraz daha memlketimize yakın bir yerlere gidelim istiyoruz aslında açık olan neresi varsa her yer olabilir huzurumuz olsun da bakan da bir türlü açıklamıyor il dışı yer değiştirmeleri