Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar çok istiyorum ki ve her ay hatta her hafta ümitleniyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hamilelerinde hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah
İnşallah Güzel haberlerde denk gelmek dileğiyle iyi geceler

Hsg falan çekildiniz mi ? Neler yaptınız o süreçte ?
hsg çektirmedim benim en başta eşimde sorun çıktı tam onun değerler normale döndü benim biyolojik saatten dolayı sıkıntı yaşamaya başladık. amh 0,64 çıktı. doktor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa hsg ve aşılama dedi hatta onunla bile vakit kaybetme dedi

İdrar testinin hemen sabahı gidip kan verdim idrarda pozitif kanda negatif çıktı
Galiba bu bebekler herkesin dediği biz onu beklemediğimizde gelecek. Nasıl mümkün bilmiyorum. Psikolojiler alt üst oluyor o negatifi görünce zaten.

Galiba bu bebekler herkesin dediği biz onu beklemediğimizde gelecek. Nasıl mümkün bilmiyorum. Psikolojiler alt üst oluyor o negatifi görünce zaten.
İnsan nasıl çıkarırki aklından bunu, doktorlar öyle diyor uzaklaş bu konudan düşünme diyorlar, mümkün değilki

Yaaa su mesaji gorup altinda hamilelik bilgisini gormek aglayan gozlerimi güldürdü tebrik ederim canim Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Allah razi olsun bana bu mesaji hatirlattin ah ne kadar agladim cok sukur suan kucucuk birsey tasiyorum rabbim dileyen isteyen herkese ve size nasip etsin insallah Allah razi olsun rabbim hepimize taddirsin bu duyguyu

Allah razi olsun bana bu mesaji hatirlattin ah ne kadar agladim cok sukur suan kucucuk birsey tasiyorum rabbim dileyen isteyen herkese ve size nasip etsin insallah Allah razi olsun rabbim hepimize taddirsin bu duyguyu
merhaba , 3 sene sonra kalmışsınız sağlıkla alın kucağınıza, ne vesile oldu

Allah razi olsun rabbim size de nasip etsin insallah Yumurta buyutme ignesi menopur kullandim sonra ovitrelle le de catlattik hamdolsun tuttu Rabbim hepinizin kucagini bos birakmasin Insallah
süper olmuş sağlıkla gelsin minnoşunuz tekrardan.

amin allahım isteyen herkese versin benim de 3 sene olacak iki ay sonra. hiç gebe kalamadım. olumsuz femara denemelerim var. inşallah bir sonraki tedavimde bir aşama kaydederim

Insallah vesile olur rabbim hayirlisiyla nasip etsin birde ben 3 Ay inofolic combi kullandim bunun da etkisi oldugunu dusunuyorum bir arkadas burda 3 ay kullanip hamile kalmistim yazmisti bende de oyle oldu

Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
10 aydır evliyim adetler düzensizdi son 5 aydır düzenli deniyoruz ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…