- 28 Haziran 2020
- 208
- 255
-
- Konu Sahibi minicivcive
İnşallahO kadar çok istiyorum ki ve her ay hatta her hafta ümitleniyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hamilelerinde hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Ne demekAynıymışız bende 2.5 yıl ama ilk 1 yılı istememişti
Ben 2 senedir hergün ağlıyordum neredeyse son zamanlarda haftada 1 e indi bak umursamamaya başladım:)
Güzel haberlerde gelecek merak etme. İnsan ne zaman en dibe batarsa o zaman bir çAllah bizi sınıyor sabredelim birgün olacak
İnşallahNe demekAynıymışız bende 2.5 yıl ama ilk 1 yılı istememişti
Ben 2 senedir hergün ağlıyordum neredeyse son zamanlarda haftada 1 e indi bak umursamamaya başladım:)
Güzel haberlerde gelecek merak etme. İnsan ne zaman en dibe batarsa o zaman bir çıkış yolu çıkar Allah bizi sınıyor sabredelim birgün olacak
İnşallah iyi gecelerİnşallah
İnşallahGüzel haberlerde denk gelmek dileğiyle iyi geceler
Birgün bizde buraya müjdeli haberi vercez merak etme iyi gecelerİnşallah
İnşallahGüzel haberlerde denk gelmek dileğiyle iyi geceler
hsg çektirmedim benim en başta eşimde sorun çıktı tam onun değerler normale döndü benim biyolojik saatten dolayı sıkıntı yaşamaya başladık. amh 0,64 çıktı. doktor bu ay klomen ve çatlatma iğnesi deneyelim olmazsa hsg ve aşılama dedi hatta onunla bile vakit kaybetme dediHsg falan çekildiniz mi ? Neler yaptınız o süreçte ?
bu adete kaç gün varken yapılmış bir test acaba? inşallah hepimiz doğru zamanda bebeklerimize kavuşuruz arkadaşımYanlız değilsin 1.5 yıl oldubu teste rağmen kan verince 0.1 çıktı değerim .
Aminnn inşallah canımbu adete kaç gün varken yapılmış bir test acaba? inşallah hepimiz doğru zamanda bebeklerimize kavuşuruz arkadaşım
İdrar testinin hemen sabahı gidip kan verdim idrarda pozitif kanda negatif çıktıKimyasal mı oldu ah ya
Galiba bu bebekler herkesin dediği biz onu beklemediğimizde gelecek. Nasıl mümkün bilmiyorum. Psikolojiler alt üst oluyor o negatifi görünce zaten.İdrar testinin hemen sabahı gidip kan verdim idrarda pozitif kanda negatif çıktı
İnsan nasıl çıkarırki aklından bunu, doktorlar öyle diyor uzaklaş bu konudan düşünme diyorlar, mümkün değilkiGaliba bu bebekler herkesin dediği biz onu beklemediğimizde gelecek. Nasıl mümkün bilmiyorum. Psikolojiler alt üst oluyor o negatifi görünce zaten.
Yaaa su mesaji gorup altinda hamilelik bilgisini gormek aglayan gozlerimi güldürdüYalniz degilsin 3 yil oldu yapmadigim cok az sey kaldi sanirim
Allah razi olsun bana bu mesaji hatirlattin ah ne kadar agladim cok sukur suan kucucuk birsey tasiyorumYaaa su mesaji gorup altinda hamilelik bilgisini gormek aglayan gozlerimi güldürdütebrik ederim canim Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
merhaba , 3 sene sonra kalmışsınız sağlıkla alın kucağınıza, ne vesile olduAllah razi olsun bana bu mesaji hatirlattin ah ne kadar agladim cok sukur suan kucucuk birsey tasiyorumrabbim dileyen isteyen herkese ve size nasip etsin insallah Allah razi olsun rabbim hepimize taddirsin bu duyguyu
Allah razi olsun rabbim size de nasip etsin insallahmerhaba , 3 sene sonra kalmışsınız sağlıkla alın kucağınıza, ne vesile oldu
süper olmuşAllah razi olsun rabbim size de nasip etsin insallahYumurta buyutme ignesi menopur kullandim sonra ovitrelle le de catlattik hamdolsun tuttu Rabbim hepinizin kucagini bos birakmasin Insallah
Insallah vesile olur rabbim hayirlisiyla nasip etsin birde ben 3 Ay inofolic combi kullandim bunun da etkisi oldugunu dusunuyorum bir arkadas burda 3 ay kullanip hamile kalmistim yazmisti bende de oyle oldusüper olmuşsağlıkla gelsin minnoşunuz tekrardan.
amin allahım isteyen herkese versinbenim de 3 sene olacak iki ay sonra. hiç gebe kalamadım. olumsuz femara denemelerim var. inşallah bir sonraki tedavimde bir aşama kaydederim
Ayyyy maşallahInsallah vesile olur rabbim hayirlisiyla nasip etsin birde ben 3 Ay inofolic combi kullandim bunun da etkisi oldugunu dusunuyorum bir arkadas burda 3 ay kullanip hamile kalmistim yazmisti bende de oyle oldu
Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAyyyy maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay maşallah sen de hamile kalmışsınMutsuz hissetme kuzum ben varım 4 yıldır hiç kalamadım 4 aşılama oldu tık yok
Merhabalar gebe kalmışsınız normal yolla mi tedavi ile mi bilgi verirmisin sağlıkla gelsin inşallahYalniz degilsin 3 yil oldu yapmadigim cok az sey kaldi sanirim
10 aydır evliyim adetler düzensizdi son 5 aydır düzenli deniyoruz ama malesefŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.