Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanın bende kendimi yalnız hissediyordum :) ki malesef çokca yalnız hissettiğim için sanki benim ağzımdan yazılmış gibi görünce size destek olmak istedim. Her zorluğun sonunda bir ışık vardır inanırım. O yüzden yüreğimizi ferah tutalım🌸 Kocaeli’deyim ben siz?
Aynen hayata tutunca Bi şekilde mecbur 🙂 Ankaradayım

Buranın da etkisi var gibi geliyor artık bana itiraf edeyim. Çok aktif yazmasam da sürekli kontrol ediyorum. Kafayı boşaltmak, uzaklaşmak gerekiyor ama yapamıyorum elimde değil. Haliyle strese sokuyor. Sizde nasıl?
Bende buraya vakit geçiriyim, birazda olsun zamanım geçsin diye giriyorum iyi geliyor ne yalan söyleyim en azından yorum falan okurken derdimi unutuyorum,
Birde teselli edenler varya sağolsunlar moral oluyo bana
Kimseye dökemediğim içimi döküyorum falan kimseye anlayamadıkların anlatıyorum bir nebze rahatlıyorum
Onun dışında hep evdeyim, komşularım var ama hepsi çoluklu çocuklu yaşları geçmiş insan pek istekli görüşemiyorum onlarla zaten dışarı çıksam yanımda kimse olmayınca sıkılıyorum tek başıma çıkmak istemiyorum o yüzden hep evdeyim.
Evdede vakit geçmiyor hiç

Evet düzenli içiyoruz inşallah hamile kalırım ama rahim filminden korkuyorum
Korkulacak bişey yok adet ağrısı gibi ama biraz daha fazla Bi ağrı oluyor dayanılmayacak gibi olsa zaten yapmazlar korkma hemen atlatırsın inşallah en kısa zamanda da hamile kalırsın
Kaç yıllık evliydin

Korkulacak bişey yok adet ağrısı gibi ama biraz daha fazla Bi ağrı oluyor dayanılmayacak gibi olsa zaten yapmazlar korkma hemen atlatırsın inşallah en kısa zamanda da hamile kalırsın
Kaç yıllık evliydin
Çok teşekkür ederim mesajlarıma cevap verdiğin için. 2.5 yıllık evliyim

Bende buraya vakit geçiriyim, birazda olsun zamanım geçsin diye giriyorum iyi geliyor ne yalan söyleyim en azından yorum falan okurken derdimi unutuyorum,
Birde teselli edenler varya sağolsunlar moral oluyo bana
Kimseye dökemediğim içimi döküyorum falan kimseye anlayamadıkların anlatıyorum bir nebze rahatlıyorum
Onun dışında hep evdeyim, komşularım var ama hepsi çoluklu çocuklu yaşları geçmiş insan pek istekli görüşemiyorum onlarla zaten dışarı çıksam yanımda kimse olmayınca sıkılıyorum tek başıma çıkmak istemiyorum o yüzden hep evdeyim.
Evdede vakit geçmiyor hiç
O konuda katılıyorum size zaten. Benim sıkıntım her ay kendimi hamile sanmam😀 şimdi herkesin hamilelik belirtileri farklıdır ya binlercesini okuduk, görüyoruz. Psikolojik hepsini yaşıyorum sanki birde sabırsızım sürekli gebelik testleri tabi sonu hüsran 🤷🏻‍♀️ Bu arada benimde sizin gibi komşularım var ve çocuklu zaten bu yüzden samimiyette kuramadım. Evdeyim bende anlayacağınız zaman geçmiyor malesef. Ağlicam az kaldı valla :) zaten depresif ruh halindeyim iyice dibe çekiliyorum gibi geliyor. Ne olur güzel haberler gelsin artık inanın dua ediyorum hergün🥺

Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
2,5 senedir hiç bir sorun olmadığı halde hamile kalamadım:KK43:

Çok teşekkür ederim mesajlarıma cevap verdiğin için. 2.5 yıllık evliyim
Ne demek 🥰Aynıymışız bende 2.5 yıl ama ilk 1 yılı istememişti
O konuda katılıyorum size zaten. Benim sıkıntım her ay kendimi hamile sanmam😀 şimdi herkesin hamilelik belirtileri farklıdır ya binlercesini okuduk, görüyoruz. Psikolojik hepsini yaşıyorum sanki birde sabırsızım sürekli gebelik testleri tabi sonu hüsran 🤷🏻‍♀️ Bu arada benimde sizin gibi komşularım var ve çocuklu zaten bu yüzden samimiyette kuramadım. Evdeyim bende anlayacağınız zaman geçmiyor malesef. Ağlicam az kaldı valla :) zaten depresif ruh halindeyim iyice dibe çekiliyorum gibi geliyor. Ne olur güzel haberler gelsin artık inanın dua ediyorum hergün🥺
Ben 2 senedir hergün ağlıyordum neredeyse son zamanlarda haftada 1 e indi bak umursamamaya başladım:)
Güzel haberlerde gelecek merak etme. İnsan ne zaman en dibe batarsa o zaman bir çıkış yolu çıkar Allah bizi sınıyor sabredelim birgün olacak ❤️

Ne demek 🥰Aynıymışız bende 2.5 yıl ama ilk 1 yılı istememiştik
O kadar çok istiyorum ki ve her ay hatta her hafta ümitleniyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hamilelerinde hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

O kadar çok istiyorum ki ve her ay hatta her hafta ümitleniyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın hamilelerinde hayırlısıyla saglıklı bir sekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Benimde her an aklımda ama yapıcak bişey imiz yok beklicez olucak inşallah ☺️

X