- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 35
-
- Konu Sahibi minicivcive
3 yıl 4 aydır hiç bir şekilde hamile kalamadım ve sorun yok pko dedi son doktor aöa adetim düzenliŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
6yıldır hiç bi şekilde gebelik olmadı üzülme yanlız değilsin yanlız değilizŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
Ben varım 2 yıl olduŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
BenŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
Ben varım...neden kalamadığımı da bilmiyorum sebepsiz galiba ya da sebebi var ben bilmiyorumŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
Bende aynı durumdayım 1 senedir tık yok malesefŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
3 yıl 4 aydır hiç bir şekilde hamile kalamadım ve sorun yok pko dedi son doktor aöa
Pko için yapılacak bir şey yok mu peki ? Benim de 1 ay pko görünümü gördü doktor. O zaman klomen kullanmıştım. Cyclo verdi hepsi geçmişti.3 yıl 4 aydır hiç bir şekilde hamile kalamadım ve sorun yok pko dedi son doktor aöa adetim düzenli
Allah yardımcımız olsun. Hiç bir sebebi yok dimi sizinde?6yıldır hiç bi şekilde gebelik olmadı üzülme yanlız değilsin yanlız değiliz
Allah yardımcımız olsun. Bir tanıdığım çikolata kisti ameliyatından sonra ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı.Ben varım 2 yıl olduAma benim çikolata kistimin olması etkiliyor galiba
BenŞimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?