Canım öncelikle Allah razı olsun

İlk 3 aşılamam özeldeydi doktorum klomen hap ile tüp bebek raporu çıkacağını söyledi sonuclar hep negatif olunca bulunduğum yerde devlet hastanesinin tüp bebek merkezi var bu klomen ile raporumu kabul etmediler ama tüp bebek merkezi belki özelden daha ilgililerdir randevu bile almıyorsun seni akıllarında tutup arıyorlar muhteşem bir ilgi.
Özelde ki aşılamaları kabul etmeyince burda 2 aşılama gonal f iğne ile rapor çıkıyor dediler yapacak birşey yoktu parada versen kabul etmiyorlar devlet olduğundan burdada sadece ilaçlara ücret ödedik 2. Aşılamam tuttu sanıyorum. Toplamda 4 kutu aldık 800 tl tuttu
Özelde 3 aşılama toplam 1800 tahlil şu bu 2500 tl bu arada ben hiç üzülmedim tutmayınca ve kimseye söylemedim sacede 1 arkadaş eşim annem bildi kimseyi çekemiyor insan bu durumlarda pskolojik açıdan çok kimseyle görüşmedim beni bu tedaviler hiç yıpratmadı şikayet bile etmedim ama insanların soruları beni yıldırmış ve herkese kapımı kapamıştım sana önerim kimseyle paylaşmaman ve olumsuz sonuçlarla üzülmemen doktordan gerekirse hiç çıkma her türlü tedaviye ara vermeden başla vesileni ara inşallah bulacaksın birde benim tek tüpüm tıkalıydı ve o tarafta gelişen 1 yumurtayla oldu yani yüzde 1 nadir bir olasılık hiç umudum bile yoktu aman zaten rapor çıkıyor diye tüp bebeğe odaklandım en ufak dikkat bile etmedim diğerlerinde de yatmıştım hep o yüzden seninde olacak inşallah