Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de iki yıldır bekliyorum mucizemi,etrafımdaki herkes hamile kaldı doğurdu çocuğu bir yaşına bile girdi🙄Rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin hepimize🤲🏻

Bende çikolata kistinden ameliyyat oldum. Bir yumurtamda alındı. Ameliyyatdan 5ay sonra hamile kaldım. Bir kızım var şimdide 23 haftalık hamileyim. Beklemeğe değmez engel oluyor(sm önemli) İnşAllah hamile kalırsınız.
Burada bütün kalpten dileyen iateyen herkese Allah nasip etsin inşAllah🤲🏻🤲🏻
Amiiin 🤲🏻 Bu ay ilk kez aşılama deniyorum inşallah nasip olur

Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
3 yıl oldu hiç gebe kalamadım. Bu hafta aşılama yapılacak inşallah. Sorun pko .

Canim guzel anne adaylari. Lutfen immunat markasinin hayit civanpercemi biberiye karisimina sans verin. Haftada 2 3 kez isirgan otu tohumunu yogurda karistirip yiyin ve esinize bal caksir otu koku ve isirgan tohumunu karistirip sabah aksam yedirin. O esnada ovulasyon testi ile takip edin ve yumurtlama sonrasi 3 4 gun iliski olsun. Uzun surecte herseyi deniyoruz zaten. Sans verin lutfen. Bende sadece biraz tsh degerimi yukselltti onu takip edersiniz sizde nasil etkisi olur bilemiyorum.

Özel demi yaptırdınız aşılamayı devlette mi çok şükür 5.de güzel sonuç almışsınız 😍 ücret veya herhangi bi ödeme nasıl oluyor aşılama icin merak ettim 🙏 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canim
Canım öncelikle Allah razı olsun☺️
İlk 3 aşılamam özeldeydi doktorum klomen hap ile tüp bebek raporu çıkacağını söyledi sonuclar hep negatif olunca bulunduğum yerde devlet hastanesinin tüp bebek merkezi var bu klomen ile raporumu kabul etmediler ama tüp bebek merkezi belki özelden daha ilgililerdir randevu bile almıyorsun seni akıllarında tutup arıyorlar muhteşem bir ilgi.
Özelde ki aşılamaları kabul etmeyince burda 2 aşılama gonal f iğne ile rapor çıkıyor dediler yapacak birşey yoktu parada versen kabul etmiyorlar devlet olduğundan burdada sadece ilaçlara ücret ödedik 2. Aşılamam tuttu sanıyorum. Toplamda 4 kutu aldık 800 tl tuttu
Özelde 3 aşılama toplam 1800 tahlil şu bu 2500 tl bu arada ben hiç üzülmedim tutmayınca ve kimseye söylemedim sacede 1 arkadaş eşim annem bildi kimseyi çekemiyor insan bu durumlarda pskolojik açıdan çok kimseyle görüşmedim beni bu tedaviler hiç yıpratmadı şikayet bile etmedim ama insanların soruları beni yıldırmış ve herkese kapımı kapamıştım sana önerim kimseyle paylaşmaman ve olumsuz sonuçlarla üzülmemen doktordan gerekirse hiç çıkma her türlü tedaviye ara vermeden başla vesileni ara inşallah bulacaksın birde benim tek tüpüm tıkalıydı ve o tarafta gelişen 1 yumurtayla oldu yani yüzde 1 nadir bir olasılık hiç umudum bile yoktu aman zaten rapor çıkıyor diye tüp bebeğe odaklandım en ufak dikkat bile etmedim diğerlerinde de yatmıştım hep o yüzden seninde olacak inşallah 🥰🥰

Canım öncelikle Allah razı olsun☺️
İlk 3 aşılamam özeldeydi doktorum klomen hap ile tüp bebek raporu çıkacağını söyledi sonuclar hep negatif olunca bulunduğum yerde devlet hastanesinin tüp bebek merkezi var bu klomen ile raporumu kabul etmediler ama tüp bebek merkezi belki özelden daha ilgililerdir randevu bile almıyorsun seni akıllarında tutup arıyorlar muhteşem bir ilgi.
Özelde ki aşılamaları kabul etmeyince burda 2 aşılama gonal f iğne ile rapor çıkıyor dediler yapacak birşey yoktu parada versen kabul etmiyorlar devlet olduğundan burdada sadece ilaçlara ücret ödedik 2. Aşılamam tuttu sanıyorum. Toplamda 4 kutu aldık 800 tl tuttu
Özelde 3 aşılama toplam 1800 tahlil şu bu 2500 tl bu arada ben hiç üzülmedim tutmayınca ve kimseye söylemedim sacede 1 arkadaş eşim annem bildi kimseyi çekemiyor insan bu durumlarda pskolojik açıdan çok kimseyle görüşmedim beni bu tedaviler hiç yıpratmadı şikayet bile etmedim ama insanların soruları beni yıldırmış ve herkese kapımı kapamıştım sana önerim kimseyle paylaşmaman ve olumsuz sonuçlarla üzülmemen doktordan gerekirse hiç çıkma her türlü tedaviye ara vermeden başla vesileni ara inşallah bulacaksın birde benim tek tüpüm tıkalıydı ve o tarafta gelişen 1 yumurtayla oldu yani yüzde 1 nadir bir olasılık hiç umudum bile yoktu aman zaten rapor çıkıyor diye tüp bebeğe odaklandım en ufak dikkat bile etmedim diğerlerinde de yatmıştım hep o yüzden seninde olacak inşallah 🥰🥰
Rutin kontrollerde birşey çıkmadı ben birde hsg isticem hastaneden devlete gidiyorum şimdilik henüz 6 ay diye pek kaileye almıyorlar ama yaş 35 olunca 1 ayın bile bende çok çok önemi var eşimde sperm ileri hızında sorum var 2 ay önce herşey düşükken bu au çok şükür ileri hız hariç artma olmuş değerlerde takviye verdi devam ediyoruz iyi gelecek şeylere. Aşılama sormamın nedeni sperm sorunlarında aşılama oneriyolarmis bende şimdiden araştırmaya başladım dün regl oldum yarın hormon testi yaptircam birde bakarsalar amh isticem şimdiden başladık hersey i araştırmaya bazı erkekler yıl olmadan doktora gitmez çok şükür esim 3.Ayımizda gitti doktora birde belki takviyeler ise yarayıp bi kac aya hamile kalirim kimbilir dua edermisin banada hamile duası kabul olur derler 🙏 rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı ona güzel ömürler sunmayi sana nasip eylesin 😍🎈 Allah razı olsun cevabın icin de

Takibini doktor yapmıyorsa dikkat edin. Çatlatma iğnesi olmayınca büyük ihtimal kistleşiyor. Benim. Öyle oldu :KK43:
Doktorum yapıyor ama bana adet olmadan verdi bende kullanmadım adetimi bekliyorum gecikmem var yarında gidicem doktora acaba kullanmadım diye birşey dermi

Rutin kontrollerde birşey çıkmadı ben birde hsg isticem hastaneden devlete gidiyorum şimdilik henüz 6 ay diye pek kaileye almıyorlar ama yaş 35 olunca 1 ayın bile bende çok çok önemi var eşimde sperm ileri hızında sorum var 2 ay önce herşey düşükken bu au çok şükür ileri hız hariç artma olmuş değerlerde takviye verdi devam ediyoruz iyi gelecek şeylere. Aşılama sormamın nedeni sperm sorunlarında aşılama oneriyolarmis bende şimdiden araştırmaya başladım dün regl oldum yarın hormon testi yaptircam birde bakarsalar amh isticem şimdiden başladık hersey i araştırmaya bazı erkekler yıl olmadan doktora gitmez çok şükür esim 3.Ayımizda gitti doktora birde belki takviyeler ise yarayıp bi kac aya hamile kalirim kimbilir dua edermisin banada hamile duası kabul olur derler 🙏 rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı ona güzel ömürler sunmayi sana nasip eylesin 😍🎈 Allah razı olsun cevabın icin de
Canım benim msjını görür görmez çokça dua ettim Allahım yaşatacak sanada emin ol ❤️❤️ ama bence doktorunu değiştir yaş 35 1 yıl dolmasını beklemiyorlar eşinde de hız sorunu varmış hic beklememesi gerekiyordu bende eşimi hemen 3 aylıkken götürdüm zavallım 4 senedirde çıkamadı hastaneden yalnız aşılama yaptırdığın doktordan ziyade sperm yıkayan kişi çok önemli benim eşimin hic problemi yoktu özelde sperm sayısı yıkandıktan sonra 6milyon 8milyon ve 10 milyondu biz çok sanıyorduk meğerse ne kadar azmış devlette 140 milyondu yıkama sonrası toplam sperm sayısı 190 milyondu son aşılama 160 milyondu ve yüzde 90 hızlı sonra öğrendik ki sperm yıkayan kişi çok önemliymiş ve şok olduk özelden nefret ettim boş yere zamanım gitti sen bunları araştır ben çok araştırdım ama bu sperm kısmını hiç araştırmamıştım güzel dileklerin için ayrıca Allah razı olsun canım benim 🥰🥰

X