Gebeliğe Hazırlık Hiç hamile kalamayanlara

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor aileden uzak olmak bende 6 aydır ayriyim çok özlüyorum yaşadığım yerden nefret eder oldum ugurbocegii

Ben varım 2 yıl oldu Ama benim çikolata kistimin olması etkiliyor galiba
Bende çikolata kistinden ameliyyat oldum. Bir yumurtamda alındı. Ameliyyatdan 5ay sonra hamile kaldım. Bir kızım var şimdide 23 haftalık hamileyim. Beklemeğe değmez engel oluyor(sm önemli) İnşAllah hamile kalırsınız.
Burada bütün kalpten dileyen iateyen herkese Allah nasip etsin inşAllah

Merhabalar normal yolla mi gebe kaldınız tedavi ilemi bilgi verirmisiniz
Canım 1.5 senenin sonunda yani ramazan ayında diyim d vitamini çakşır kökü suyu kullandık eşimde bende ovülasyon testi ile de takibimi yaptım. Eşimde o sırada sigarayı bıraktı. Bunları denedim öncesinde eşim 3 aydır ilaç kullanıyodu combi fertil ilacı 1 tane kalmıştı ki hamile olduğumu öğrendim. Bilemiyorum hangisinin etkisi var denedik ve oldu Allhım isteyen herkese versin inşallah.

Çok sevindim darısı bize inşallah canim bizde takviye ilaca başladık esim icin inşallah mutlu sonuç alırız

Şimdiye kadar hiç hamile kalamayanlar var mı ? Sağlıklı gebelik, Kimyasal, düşük, dış gebelik vs hiçbirini yaşamamış olan benim gibi birileri var mı ?
kendimi çok yalnız ve umutsuz hissediyorum.
6 ay oldu hala gebe kalamadım belki çok yeni ama bana yıllarca bekliyormuşum gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…